Νέα C-Class στην ΕΚΚΑ
Δες
τις τρέχουσες
προωθητικές

C 220 BlueTEC, μαύρο obsidian (197), 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (R48), AVANTGARDE (P15)

C 220 BlueTEC, με σύστημα εξάτμισης που δεν φαίνεται, 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (R48), AVANTGARDE (P15)

C 180, ασημί iridium (775), λάμπες αλογόνου με LED φώτα ημέρας (620), Standard έκδοση (P76)

EXCLUSIVE (P23), LED Intelligent Light System (642)

Δεν υπάρχουν όρια στον ενθουσιασμό.
Η σχεδίαση της C-Class είχε πάντοτε αισθητικές αναφορές στα μεγάλα Saloon της Mercedes-Benz.
Το ίδιο ισχύει και σήμερα.
Η νέα C-Class Saloon εκφράζει αποφασιστικά το σημερινό στυλ των οχημάτων της Mercedes-Benz, το οποίο είναι έκδηλο επίσης και στην S-Class.

AMG Line (P31), LED Intelligent Light System (642)

Η νέα C-Class Saloon έχει αναπτύξει σημαντικά την οργανική της σχεδίαση, διαχωρίζοντας ξεκάθαρα τον εαυτό της από την προκάτοχό της. Οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των γραμμών, των άκρων, των κυρτών και κοίλων επιφανειών δημιουργούν ζωηρές και συναρπαστικές αντιθέσεις σε ολόκληρο το όχημα. Το μπροστινό τμήμα που προσδιορίζεται από τις γραμμές σχεδίασης και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής 3D μάσκας ψυγείου ή του σπορ σχεδιασμού με το αστέρι στο κέντρο, διαθέτει μεγάλους αεραγωγούς και ευκρινή περιγράμματα στους προβολείς (μέρας και νύχτας) για να δώσει την κλασική άποψη αυτοπεποίθησης στη νέα C-Class Saloon.

C 180, ασημί iridium (775), 40.6 cm (16-inch) ζάντες 10 ακτίνων (39R), Standard έκδοση(P76)

C 220 BlueTEC, μπλε cavansite (890), 43.2 cm (17-inch) πολυάκτινες ζάντες (08R), EXCLUSIVE (P23)

Εξωτερικός καθρέπτης με αναμμένη την ένδειξη φλας

Τα χαρακτηριστικά πλαϊνά που συνεχίζουν προς το απλό, με ξεκάθαρα κοψίματα πίσω μέρος δίνουν έμφαση στο εύρος του οχήματος και προσδίδουν ένα δυναμικό χάρισμα με κομψές σπορ προδιαγραφές σε κάθε έκδοση της C-Class Saloon.

Και οι δύο εξωτερικοί καθρέφτες κλείνουν ηλεκτρικά για προστατευτεί το περίβλημα του καθρέφτη από ζημιές, π.χ. κατά το παρκάρισμα. Για βελτιωμένη όραση και ορατότητα ο εξωτερικός καθρέφτης του οδηγού και ο εσωτερικός καθρέφτης αυξομειώνονται ως προς τη φωτεινότητα αυτόματα (προαιρετικός εξοπλισμός).

C 180, ασημί iridium (775), Standard έκδοση(P76)

C 220 BlueTEC, με σύστημα εξάτμισης που δεν φαίνεται, EXCLUSIVE (P23)

C 300 BlueTEC HYBRID, AMG πίσω διαχύτης, σύστημα με δύο εξατμίσεις AMG, AMG Line έκδοση (P31)

Κομψός και σπορ προφυλακτήρας με διάκοσμο χρωμίου και αεραγωγούς με γυαλιστερές μαύρες γρίλιες

Οπτικό πίσω πακέτο AMG που δίνει μια πιο κυρίαρχη και sport αίσθηση στη C-Class.

Η έντονη οπτική αίσθηση που δημιουργεί η νέα C-Class Saloon με την εξωτερική της σχεδίαση συνεχίζεται και στο εσωτερικό.

Υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και υλικά, καλλιεργημένο σπορ στυλ, αποχρώσεις με γούστο και έξυπνες λεπτομέρειες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εύκολης ισορροπίας και αξιοπιστίας.

Δέρμα γκρι crystal / μπλε deep-sea (248), επένδυση με ανοιχτό καφέ ξύλο high-gloss, EXCLUSIVE (P22)

Ανώτερα υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια των θυρών, ενώ το ταμπλό οργάνων ενισχύει την υψηλής ποιότητας εμπειρία στο εσωτερικό.

Η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα παρέχει σαφήνεια, εξαιρετική ποιότητα και συμπαγή σχεδιασμό.

Η ευέλικτη φιλοσοφία για τον εσωτερικό φωτισμό προσφέρει μια ιδιαίτερη αίσθηση ευφορίας.

Δέρμα γκρι crystal / μπλε deep-sea (248), EXCLUSIVE (P22)

Δέρμα γκρι crystal / μαύρο (268), επένδυση αλουμινίου (739), AMG Line έκδοση(P29)

Cockpit και τιμόνι

Όταν καθίσετε μέσα σε μία Mercedes-Benz, θα νιώσετε απευθείας όμορφα. Κάθε όχημα βγαίνει απ’ τη γραμμή παραγωγής αφότου έχει δοθεί εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια

AMG Line : Πίνακας οργάνων με στρογγυλά καντράν 2 σωλήνων, πολυλειτουργική οθόνη TFT 13.97 cm, επένδυση οροφής και πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα nappa, βαθύ μπλε ή καφέ espresso, με πάνελ τιμονιού σε ασημί χρωμίου.

Δέρμα γκρι crystal / μπλε deep-sea (248), επένδυση με ανοιχτό καφέ ξύλο high-gloss, EXCLUSIVE (P22), COMAND Online (531)

Κεντρική κονσόλα

Θα εκτιμήσετε τα υψηλής ποιότητας φινιρίσματα σε όλο το εσωτερικό, τις έξυπνες λύσεις που ενισχύουν την ευκολία στο χειρισμό, τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και την ευελιξία στη φιλοσοφία των καθισμάτων. Καλώς ορίσατε στη Ζώνη Άνεσης.

EXCLUSIVE Line : Σε μαύρο, γκρι crystal ή μπεζ silk με έντονες εξωτερικές ραφές

Χειροποίητο δέρμα ARTICO μπεζ / μαύρο silk (115), AVANTGARDE (P14)

Καθίσματα

Μόλις μπείτε μέσα, δε θα θέλετε να ξαναβγείτε. Τα καθίσματα περνούν σε άλλη διάσταση με αυτό το πακέτο. Δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Μια σειρά από μηχανικές και ηλεκτρικές επιλογές ρυθμίσεων καθώς και η ηλεκτροπνευματική τετραπλή οσφυϊκή υποστήριξη σας επιτρέπουν να καθορίσετε εξατομικευμένα κι εργονομικά τη θέση του καθίσματος. Αυτό ενισχύει την άνεση για τον οδηγό και το συνοδηγό, ιδιαίτερα σε μεγάλα ταξίδια.

Τεχνολογία

7G-TRONIC PLUS (427)

Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS

Ακονίστε τις αισθήσεις σας. Οι ομαλές αλλαγές ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου μετάδοσης 7 σχέσεων μόλις και γίνονται αντιληπτές. Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ο ισχυρός κινητήρας. Το 7G-TRONIC PLUS παρέχει εξαιρετική απόδοση ακόμη σε χαμηλές στροφές κινητήρα. Είχε έτσι κι αλλιώς λειτουργία χαμηλού θορύβου που έγινε ακόμη χαμηλότερη. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων συνδυάζει το υψηλό επίπεδο άνεσης με την οδηγική απόλαυση και αποτελεσματικότητα. Την ίδια στιγμή το κιβώτιο 7G-TRONIC PLUS συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών.

C 300 BlueTEC HYBRID, χρώμα designo diamond white (799), 45.7 cm (18-inch) AMG ζάντες 5 ακτίνων (782), AMG Line έκδοση (P31)

Ελαστικά με μειωμένη αντίσταση κύλισης

Η αντίσταση κύλισης στα ελαστικά επηρεάζει σημαντικά την κατανάλωση του οχήματος. Για το λόγο αυτό η Mercedes-Benz και στη νέα C-Class Saloon χρησιμοποιεί ελαστικά με μειωμένη αντίσταση κύλισης. Έχουν διαφορετική κατασκευή για την οποία έχει χρησιμοποιηθεί ένα διαφορετικό μίγμα καουτσούκ, σε σχέση με τα συμβατικά ελαστικά. Με αναλλοίωτα χαρακτηριστικά στο χειρισμό και στην πέδηση, με τα ελαστικά αυτά μπορεί να μειωθεί σημαντικά η αντίσταση κύλισης.

AIRMATIC (489)

Πακέτο AIRMATIC Agility (483), COMAND Online (531)

Πακέτο ευελιξίας ανάρτησης AIRMATIC

Ο διακόπτης AGILITY SELECT σας επιτρέπει να επιλέξτε ιδιαίτερα άνετα, sport, αποτελεσματικά – ή πλήρως εξατομικευμένα – χαρακτηριστικά χειρισμού με ένα απλό άγγιγμα των δακτύλων. Παράμετροι όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, η μετάδοση, η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης προσαρμόζονται ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης.

Επιλέξτε από πέντε λειτουργίες οδήγησης που καλύπτουν τα πάντα από την άνετη ως τη sport και την αποτελεσματική. Η βασική ρύθμιση είναι η εξισορροπημένη λειτουργία “Comfort” με τη βέλτιστη κατανάλωση. Η λειτουργία οδήγησης “Sport” με πιο προοδευτική απόκριση διεύθυνσης προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και δυναμική απόδοση χάρη στην πιο σκληρή “sport” ρύθμιση ανάρτησης (με το AIRMATIC), ταυτόχρονη απόκριση του γκαζιού και τροποποιημένα σημεία αλλαγής ταχυτήτων (με το 7G-TRONIC PLUS). Η απόδοση sport μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τη λειτουργία “Sport+”, όπου η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης ρυθμίζονται ακόμη πιο δυναμικά

Τα κεντρικά σημεία του Πακέτου Ευελιξίας AIRMATIC είναι:

 • Αερανάρτηση AIRMATIC με πλήρως ρυθμιζόμενο έλεγχο απόσβεσης κραδασμών
 • Διακόπτης AGILITY SELECTμε πέντε διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης
 • Καθορισμός ατομικών παραμέτρων με τη χρήση του χειριστηρίου και του μενού διαμόρφωσης στην κεντρική μονάδα
 • Εμφάνιση επιλεγμένης λειτουργίας οδήγησης στον πίνακα οργάνων και στην κεντρική μονάδα

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας της Mercedes-Benz. Κανένα άλλο πεδίο στην πραγματικότητα δεν εμπνέει τους μηχανικούς της Mercedes-Benz ώστε να παράγουν τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα με τέτοια συνέπεια, όσο η έρευνα πάνω στις νέες τεχνολογίες ασφαλείας.

Αυτό που ξεκίνησε με το σύστημα PRE-SAFE® πριν δέκα χρόνια και συνεχίστηκε με το DISTRONIC PLUS, εξελίχθηκε πλέον σε μια νέα διάσταση στην οδήγηση: στο σύστημα Έξυπνης Οδήγησης της Mercedes-Benz, που συνδυάζει την άνεση με την ασφάλεια. Μπορείτε να το δείτε και να το νιώσετε μέσα στη νέα C-Class Saloon.

Χάρη στη δικτύωση, την οποία οι εμπειρογνώμονες στην ασφάλεια αποκαλούν «συνδυασμό αισθητήρων», τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης αναλύουν πολύπλοκες καταστάσεις και αναγνωρίζουν καλύτερα ενδεχόμενους κινδύνους στην κυκλοφορία, χρησιμοποιώντας αισθητήρες που βρίσκονται τοποθετημένοι περιμετρικά του οχήματος.

Αρχή λειτουργίας του COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS

COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS

Όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 30 km/h, το σύστημα ανιχνεύει ότι η απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και αντικείμενα μπροστά του είναι πολύ μικρή. Αν το σύστημα ανιχνεύσει κίνδυνο και πιθανότητα οπίσθιας πρόσκρουσης, ειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά. Αν το σύστημα ανιχνεύσει κίνδυνο και ο οδηγός φρενάρει ταυτόχρονα, το σύστημα υποβοήθησης πέδησης μπορεί να παρέμβει ασκώντας ακριβώς την απαιτούμενη ισχύ πέδησης για την αποφυγή, ιδανικά, της σύγκρουσης.

Αρχή λειτουργίας του PRE-SAFE® Brake

PRE-SAFE® Brake

Εφόσον ανιχνευθεί ενδεχόμενο σύγκρουσης με όχημα ή πεζό, το φρένο PRE-SAFE® εκπέμπει μια ηχητική και οπτική προειδοποίηση στον οδηγό. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει σε αυτήν, το σύστημα μπορεί να παρέχει υποβοήθηση για εφαρμογή μεμονωμένης ή και πλήρους πέδησης. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να αποφευχθούν ατυχήματα ή να μειωθεί η σφοδρότητά τους. Αποκλειστικά διαθέσιμο σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο Υποβοήθησης Οδήγησης Plus.

Αρχή λειτουργίας του DISTRONIC PLUS

DISTRONIC PLUS

Το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης βοηθά τον οδηγό να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παραμένει στο κέντρο της λωρίδας του. Το DISTRONIC PLUS με STEER CONTROL και Stop & Go Pilot κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, ειδικά στα μακρινά ταξίδια και όταν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Αρχή λειτουργίας του Adaptive Highbeam Assist Plus

Adaptive Highbeam Assist Plus

Μέγιστη εκπομπή φωτός με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος: Οι προβολείς Υψηλής Απόδοσης προσαρμόζουν τη διάχυση του φωτός σύμφωνα με τις οδηγικές συνθήκες και συμβάλλουν, έτσι, σημαντικά στην οδηγική ασφάλεια.

Αρχή λειτουργίας του BAS PLUS με Cross-Traffic Assist

BAS PLUS

Αισθητήρες ραντάρ και μια στερεοφωνική κάμερα χρησιμοποιούνται για να καταγράφουν σταθερά και να εκτιμούν την κατάσταση στο χώρο μπροστά από το όχημα. Με τον τρόπο αυτό, το σύστημα αξιολογεί όχι μόνο το προπορευόμενο όχημα αλλά και τα διασταυρούμενα οχήματα και τους πεζούς – σε ταχύτητες έως 72 χλμ/ώρα. Εφόσον ο οδηγός εντοπίσει ενδεχόμενο ατυχήματος και εφαρμόσει πέδηση, το BAS PLUS παρέχει επιπλέον ισχύ πέδησης για να αποφευχθεί, ιδανικά, η σύγκρουση. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, η εφαρμογή πλήρους πέδησης μειώνει τη σφοδρότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Εξωτερικό

C 180, ασημί iridium (775), 40.6 cm (16-inch) ζάντες με τάσι 10 οπών (R00), λάμπες αλογόνου με LED φώτα ημέρας (620), Standard έκδοση (P76)

C 180, ασημί iridium (775), 40.6 cm (16-inch) ζάντες με τάσι 10 οπών (R00), λάμπες αλογόνου με LED φώτα ημέρας (620), Standard έκδοση (P76)

40.6 cm (16-inch) ζάντες με τάσι 10 οπών (R00)

Highlights εξωτερικού STANDARD

 • Δυναμικός μπροστινός προφυλακτήρας με βραχίονα ανύψωσης και αεραγωγούς, μάσκα με πλέγμα σε σχήμα διαμαντιού, σε μαύρο, με κόκκους.
 • Ανάρτηση AGILITY CONTROL με σύστημα επιλεκτικής παθητικής απόσβεσης κραδασμών και ρυθμίσεις άνεσης.
 • Επένδυση κολώνας από γυαλισμένο αλουμίνιο
 • Μάσκα ψυγείου με ενσωματωμένο το τριπλό αστέρι της Mercedes και δύο γρίλιες σε ασημί ματ iridium
 • Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm με καλυμματα και ελαστικά 195/65 R16

C 220 BlueTEC, μαύρο obsidian (197), 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (80R), φώτα LED (632), AVANTGARDE (P15)

C 220 BlueTEC, μαύρο obsidian (197), 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (80R), AVANTGARDE (P15)

43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (80R)

Highlights εξωτερικού AVANTGARDE

 • Δυναμικός μπροστινός προφυλακτήρας με διάκοσμο χρωμίου και αεραγωγούς, μάσκα με πλέγμα σε σχήμα διαμαντιού, όλα σε μαύρο, με κόκκους και εξωτερικοί αεραγωγοί με διπλή δικοσμητική λωρίδα χρωμίου
 • Ανάρτηση AGILITY CONTROL με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης κραδασμών και χαμηλότερο πλαίσιο

 • Μάσκα ψυγείου με ενσωματωμένο το τριπλό αστέρι της Mercedes και δύο γρίλιες σε ασημί ματ iridium με ενθέματα χρωμίου
 • Ζάντες αλουμινίου 5 διπλών ακτίνων 43,2 cm με φινίρισμα σε γκρι himalaya και ελαστικά 225/65 R17

C 220 BlueTEC, μπλε cavansite (890), 43.2 cm (17-inch) πολυάκτινες ζάντες (08R), φώτα LED (642), EXCLUSIVE (P23)

C 220 BlueTEC, μπλε cavansite (890), 43.2 cm (17-inch) πολυάκτινες ζάντες (08R), EXCLUSIVE (P23)

43.2 cm (17-inch) πολυάκτινες ζάντες (08R)

Highlights εξωτερικού EXCLUSIVE

 • Κομψός και σπορ προφυλακτήρας με διάκοσμο χρωμίου και αεραγωγούς με γυαλιστερές μαύρες γρίλιες
 • Ανάρτηση AGILITY CONTROL με ρυθμίσεις άνεσης

 • Κλασσική ψηλή μάσκα ψυγείου με τρισδιάστατο πλαίσιο, μπροστινά στηρίγματα για τις μπροστινές γρίλιες και κατακόρυφο στήριγμα χρωμίου, πίσω γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο
 • Ζάντες αλουμινίου πολλαπλών ακτίνων 43,2 cm με ελαστικά 225/50 R17

C 300 BlueTEC HYBRID, χρώμα designo λευκό diamond (799), 45.7 cm (18-inch) ζάντες AMG 5 ακτίνων (782), φώτα LED (642), AMG Line έκδοση (P31)

C 300 BlueTEC HYBRID, χρώμα designo λευκό diamond (799), 45.7 cm (18-inch) ζάντες AMG 5 ακτίνων (782), AMG Line έκδοση (P31)

45.7 cm (18-inch) ζάντες AMG 5 ακτίνων (782)

Highlights εξωτερικού AMG LINE

 • Οπτικό πακέτο AMG (ιδιαίτερες ποδιές εμπρός/πίσω και πλαϊνά πάνελ)
 • Μάσκα ψυγείου με ενσωματωμένο το τριπλό αστέρι της Mercedes και δύο γρίλιες σε ασημί ματ iridium με ενθέματα χρωμίου

 • Σπορ ανάρτηση με χαμηλωμένο ύψος κατά 15 mm
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 5 ακτίνων 45,7 cm με φινίρισμα σε γυαλιστερό γκρι τιτανίου. Ελαστικά εμπρός 225/45 R18 και πίσω 245/40 R18

Εσωτερικό

Ύφασμα μαύρο Aberdeen (001), επένδυση σε χρώμα μαύρο piano (H80), πακέτο αποθηκευτικών χώρων (30P), Standard έκδοση(P75)

Ύφασμα μαύρο Aberdeen (001), πακέτο αποθηκευτικών χώρων (30P), Standard έκδοση(P75)

Τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, Standard έκδοση(P75)

Highlights εσωτερικού STANDARD

 • Πίνακας οργάνων με πολυλειτουργική οθόνη TFT 13,97 cm
 • Επένδυση οροφής από ύφασμα γκρι crystal
 • Μαύρος πίνακας οργάνων με ακροφύσια περιμετρικά και προσαρμοζόμενο διακόπτη σε ασημί χρωμίου

 • Πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα
 • Μαύρη κεντρική κονσόλα, με διάκοσμο σε μάυρη λάκα piano
 • Επένδυση καθισμάτων με ύφασμα γκρι crystal Aberdeen σε μαύρο ή γκρι crystal

Χειροποίητο δέρμα ARTICO μπεζ / μαύρο silk (115), εσωτερική επένδυση με καφέ ξύλο high-gloss (H07), AVANTGARDE (P14)

Χειροποίητο δέρμα ARTICO μπεζ / μαύρο silk (115), AVANTGARDE (P14)

Τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε μαύρο δέρμα nappa, με ενισχυμένο grip, AVANTGARDE (P14)

Highlights εσωτερικού AVANTGARDE

 • Πίνακας οργάνων με στρογγυλά καντράν 2 σωλήνων, πολυλειτουργική οθόνη TFT 13,97 cm και πλαίσιο σε ασημί χρωμίου
 • Επένδυση οροφής με ύφασμα γκρι crystal ή porcelain
 • Πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα nappa, με έντονο ανάγλυφο κεντρικά στην περιοχή της λαβής, πάνελ τιμονιού σε ασημί χρωμίου

 • Μαύρη ή μπεζ silk κεντρικη κονσόλα με έντονες εξωτερικές ραφές
 • Επένδυση καθισμάτων από τεχνητό δέρμα ARTICO / ύφασμα Norwich σε μαύρο ή γκρι crystal
 • Διάκοσμος αλουμινίου με ανοιχτόχρωμους κόκκους κατά μήκος

Δέρμα γκρι crystal / μπλε deep-sea (248), εσωτερική επένδυση με ανοιχτό καφέ ξύλο high-gloss (H24), COMAND Online (531), EXCLUSIVE interior (P22)

Δέρμα γκρι crystal / μπλε deep-sea (248), EXCLUSIVE interior (P22)

Τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι σε μπλε deep-sea δέρμα nappa, EXCLUSIVE (P22)

Highlights εσωτερικού EXCLUSIVE

 • Πίνακας οργάνων με στρογγυλά καντράν 2 σωλήνων, πολυλειτουργική οθόνη TFT 13,97 cm και πλαίσιο σε ασημί χρωμίου
 • Επένδυση οροφής με ύφασμα γκρι crystal ή porcelain
 • Πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα nappa, βαθύ μπλε ή καφέ espresso, πάνελ τιμονιού σε ασημί χρωμίου

 • Κεντρική κονσόλα σε μαύρο, γκρι crystal ή μπεζ silk με έντονες εξωτερικές ραφές
 • Επένδυση καθισμάτων με τεχνητό δέρμα ARTICO / ύφασμα μικροϊνών DINAMICA / ύφασμα Nottingham
 • Γυαλιστερός "γραμμικός" διάκοσμος από ξύλο φλαμουριάς σε ανοιχτό καφέ

Δέρμα γκρι / μαύρο crystal (268), εσωτερική επένδυση αλουμινίου (739), AMG Line έκδοση(P29)

Δέρμα μαύρο (251), ζώνες ασφαλείας designo red (Y05), AMG Line interior (P29)

Sport τριάκτυνο πολυλειτουργικό τιμόνι σε μαύρο δέρμα nappa, με ευθύγραμμο κάτω τμήμα, ενισχυμένο grip, AMG Line έκδοση (P29)

Highlights εσωτερικού AMG LINE

 • Πίνακας οργάνων με στρογγυλά καντράν 2 σωλήνων, πολυλειτουργική οθόνη TFT 13,97 cm
 • Επένδυση οροφής με μαύρο ύφασμα
 • Πίνακας οργάνων από τεχνητό δέρμα ARTICO σε μαύρο

 • Πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων σε μαύρο δέρμα nappa, βαθύ μπλε ή καφέ espresso, πάνελ τιμονιού σε ασημί χρωμίου
 • Επένδυση καθισμάτων από τεχνητό δέρμα ARTICO σε μαύρο
 • Διάκοσμος αλουμινίου με ανοιχτόχρωμους κόκκους κατά μήκος

Σύγκριση Εκδόσεων

ΕΠΙΛΕΞΕ
Standard
AVANTGARDE
EXCLUSIVE
AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard
AVANTGARDE
EXCLUSIVE
AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Standard equipment

AVANTGARDE

EXCLUSIVE

AMG Line

Ειδικός Εξοπλισμός

Απασφάλιση καπό με τηλεχειρισμό

Αποθηκευτικός χώρος

Ένα ξεχωριστό πλήκτρο στο ηλεκτρονικό κλειδί με design χρωμίου επιτρέπει το άνετο ξεκλείδωμα του χώρου αποσκευών. Αυτό καθιστά ευκολότερο το άνοιγμα και τη φόρτωση του προτμπαγκάζ, π.χ. στα ψώνια.

Προηγμένο σύστημα ήχου Burmester®

Surround σύστημα Burmester® (810)

Κάνοντας κάθε μουσικό κομμάτι μια ξεχωριστή εμπειρία – η εταιρία με βάση το Βερολίνο έχει σαν στόχο την εξαιρετική ποιότητα ήχου. Απολαύστε τις μοναδικές ιδιότητες αυτού του συστήματος στο αυτοκίνητο σας. 13 ηχεία υψηλής απόδοσης και ηλεκτρονικά και ακουστικά στοιχεία ακριβώς συντονισμένα με το εσωτερικό παρέχουν υψηλής κατηγορίας ήχο Burmester®. Η λειτουργία surround και βελτιστοποίησης ήχου δημιουργούν μια πιο έντονη εμπειρία ακρόασης στα εμπρός και πίσω καθίσματα. Nikos Ioannou

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ατμοσφαιρικός φωτισμός Polar - ice blue (877), EXCLUSIVE (P22)

Το φως είναι σημαντικό για τον άνθρωπο και επηρεάζει πολύ τη διάθεσή μας. Μπορείτε να καθορίσετε την ατμόσφαιρα που θέλετε στο αυτοκίνητο σας: Χαλάρωση, ζωντάνια ή δυναμισμό. Μπαίνετε και νιώθετε σα στο σπίτι σας – με τον ευχάριστο έμμεσο ατμοσφαιρικό φωτισμό δημιουργείται μια απαράμιλλα ευχάριστη αίσθηση σε όλο το εσωτερικό. Τρείς χρωματικές επιλογές και πέντε επίπεδα μείωσης του φωτισμού είναι διαθέσιμα για να διαμορφώστε τον επιθυμητό για εσάς φωτισμό.

Πακέτο AIR-BALANCE

Πακέτο AIR-BALANCE (P21)

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να αρωματιστεί με το πακέτο AIR BALANCE. Υπάρχει μια επιλογή από τέσσερα εσωτερικά αρώματα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με την προσωπική σας προτίμηση και διάθεση. Η ποιότητα του αέρα μπορεί να βελτιωθεί μέσω ιονισμού και βελτιστοποιημένου φιλτραρίσματος του εσωτερικού και εξωτερικού αέρα. Ένα δοχείο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού περιέχει το μικρό φιαλίδιο. Τα διαθέσιμα αρώματα είναι τα NIGHTLIFE MOOD, DOWNTOWN MOOD, SPORTS MOOD και FREESIDE MOOD. Ή απλά μπορείτε να γεμίστε ένα επιπλέον άδειο φιαλίδιο (παρέχεται) με το δικό σας άρωμα.

Κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα

Πολυλειτουργικό κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα (401)

Στις κρύες ημέρες η θέρμανση καθισμάτων για τον οδηγό και συνοδηγό γρήγορα παρέχουν ευχάριστη ζεστασιά όπως το επιθυμείτε. Οι επιβάτες έχουν επιλογή ανάμεσα σε τρία επίπεδα θέρμανσης με το πάτημα ενός κουμπιού.

LED Intelligent Light System

C 220 BlueTEC, φώτα LED (642), με αναμμένα φώτα πορείας, AVANTGARDE (P15)

Παρατηρείστε πώς το αυτοκίνητο σας παρατηρεί και αυτό. Και αντιδρά: Διαφορετικός καιρός, διαφορετικές συνθήκες φωτός και οδήγησης σημαίνουν διαφορετικές απαιτήσεις στο φωτισμό του αυτοκινήτου. Για καλύτερη ορατότητα σε δευτερεύοντες δρόμους και αυτοκινητόδρομους, κατά τη διάρκεια στροφών και ελιγμών, το Σύστημα Έξυπνου Φωτισμού LED προσαρμόζεται στο φως και τις συνθήκες οδήγησης. Εκτός από την ιδιαίτερη γοητεία της εμφάνισης, η τεχνολογία LED παρέχει μεγαλύτερη ένταση φωτός σε συνδυασμό με μειωμένη λάμψη.

Audio 20 CD με touchpad

Audio 20 CD με δυνατότητα εισαγωγής εντολών μέσω touchpad (522)

Το σύστημα πολυμέσων συνδυάζει ψυχαγωγία με πληροφόρηση και επικοινωνία. Το Audio 20 CD με πληκτρολόγιο αφής, πλοήγηση, ραδιόφωνο, διπλό δέκτη και CD player επιτρέπει και σε κινητές συσκευές να συνδεθούν μέσω Bluetooth®. Το πληκτρολόγιο αφής είναι ενσωματωμένο στο υποβραχιόνιο της κεντρικής μονάδας ελέγχου. Προσφέρει πλήρως αυτόνομη επιπλέον επιλογή εισαγωγής για τον έλεγχο των συστημάτων πολυμέσων και για αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα και διαθέτει μονή και πολλαπλή λειτουργία αφής.

Head-up display

Δεδομένα Head-up display

Κρατήστε μια επισκόπηση των σημαντικών πληροφοριών οδήγησης χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο – χάρη στην οθόνη head-up. Προβάλει μια εικονική απεικόνιση (περ. 27 x 7 cm) εντός του οπτικού πεδίου του οδηγού. Αυτή η εικόνα φαίνεται να αιωρείται πάνω από το καπό και περίπου 2 μέτρα μπροστά από τον οδηγό. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, το σύστημα εμφανίζει οδηγίες πλοήγησης, την τρέχουσα ταχύτητα, τα όρια ταχύτητας, και ρυθμίσεις cruise control TEMPOMAT και DISTRONIC. Ένας ειδικός αισθητήρας φωτός προσαρμόζει την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο εσωτερικό. Αυτό διασφαλίζει ότι η οθόνη παραμένει ορατή ακόμη και σε ηλιόλουστες ημέρες ή τη νύχτα.

Σενάρια Φωτισμού

Φώτα πορείας ανοιχτά, λάμπες αλογόνου με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED (620)

Φώτα πορείας ανοιχτά, πίσω φωτεινή γραμμή LED (620)

Φώτα πορείας ανοιχτά, φώτα LED (632)

Φώτα πορείας ανοιχτά, πλήρες πίσω φανάρι LED (632)

Φώτα πορείας και φλας ανοιχτά, LED Intelligent Light System (642)

Φώτα πορείας και φλας ανοιχτά, πλήρες πίσω φανάρι LED (642)

Τροχοί

16-inch

40.6 cm (16-inch) Ατσάλινη ζάντα με τάσι 10 οπών (R00)

40.6 cm (16-inch) Ζάντα 10 ακτίνων (39R, 55R)

40.6 cm (16-inch) Πολυάκτινη ζάντα (70R)

17-inch

43.2 cm (17-inch) Πολυάκτινη ζάντα (08R)

43.2 cm (17-inch) Ζάντα 10 ακτίνων (25R, R35)

43.2 cm (17-inch) Ζάντα 5 ακτίνων (80R)

43.2 cm (17-inch) Ζάντα 5 ακτίνων (R11)

43.2 cm (17-inch) Ζάντα 5 ακτίνων (R24)

43.2 cm (17-inch) Ζάντα 5 ακτίνων (R48)

18-inch

45.7 cm (18-inch) Ζάντα 5 ακτίνων (22R)

45.7 cm (18-inch) Ζάντα 5 ακτίνων (R32)

45.7 cm (18-inch) AMG Ζάντα 5 ακτίνων (782)

19-inch

48.3 cm (19-inch) Ζάντα 6 ακτίνων (45R)

48.3 cm (19-inch) Πολυάκτινη ζάντα AMG (665)

48.3 cm (19-inch) Πολυάκτινη ζάντα AMG (788)

Χρώματα

Μαύρο μη μεταλικό (040)

Λευκό polar μη μεταλικό (149)

Μαύρο obsidian μεταλικό (197)

Γκρι tenorite μεταλικό (755)

Ασημί iridium μεταλικό (775)

Ασημί palladium μεταλικό (792)

Καφέ citrine μεταλικό (796)

Μπλε cavansite μεταλικό (890)

Μπλε brilliant μεταλικό (896)

Ασημί diamond μεταλικό (988)

Designo λευκό diamond (799)

Designo κόκκνο hyacinth (996)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

Photo Gallery

C-CLASS Προσπέκτους

C-CLASS Media Kit

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποστολή

 

ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής Mercedes-Benz

#ekkaMARATHONOS

Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

#ekkaKIFISIAS

Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

#ekkaLINES

Πωλήσεις:  2115006331
Service:  2115006332
Ανταλλακτικά:  2115006333
Φανοποιία:  2115006334

Πρότεινε αυτή τη σελίδα

Μοιράσου αυτή τη σελίδα