Διαχείριση Ατυχήματος

Mercedes-Benz MobiloLife

Για κάθε ενδεχόμενο:

Μείνετε σε κίνηση. Το Νέο MobiloLife που συνόδευε κάθε νέο αυτοκίνητο Mercedes-Benz* σας χαρίζει ξεγνοιασιά. Έχει ισχύ για 30 έτη ** και αποτελείται από ένα εκτενές πακέτο ταχύτατων και αξιόπιστων υπηρεσιών που εγγυώνται τις μετακινήσεις σας ότι και αν συμβεί. Περιλαμβάνεται μεταφορά με ταξί, τρένο ή αεροπλάνο ή ακόμα και επί τόπου βοήθεια για επισκευή. Αλλά ακόμα και αν η επισκευή του αυτοκινήτου σας διαρκεί λίγο παραπάνω, είστε σε καλά χέρια: για όσο διαρκεί η επισκευή, έως 5 μέρες για κάθε επιβάτη, έχετε αποζημίωση για διανυκτέρευση, στο σημείο που ακινητοποιηθήκατε.

* Για επιβατικά αυτοκίνητα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από 1 Ιανουαρίου 2004 έως 31 Μαρτίου 2008
** Ανάλογα με τους όρους που ισχύουν για το αυτοκίνητό σας

* Εξαιρέσεις/ειδικές περιπτώσεις:

Το MobiloLife εξακολουθεί να ισχύει για οχήματα που πουλήθηκαν στη Γερμανία με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης μετά την 31η Μαρτίου 2008. Για τη Βουλγαρία, Κροατία και Ρουμανία, το MobiloLife ισχύει μόνο για οχήματα με ημ/νία πρώτης ταξινόμησης από 1 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2008. Για την Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία και την Κύπρο, το MobiloLife ισχύει μόνο για οχήματα με ημ/νία πρώτης ταξινόμησης από 1η Μαΐου 2004 έως 31 Μαρτίου 2008.

* Με την προϋπόθεση συμμόρφωσης με τους όρους του πακέτου εγγύησης MobiloLife, όπως ισχύουν για το όχημά σας.

*** Εναλλακτική της παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης. Κάλυψη κόστους έως 400 ευρώ ανά άτομο για την επιστροφή.

Mercedes-Benz Mobilo

Εγγυημένη άφιξη στον προορισμό σας – ένα ευχάριστο συναίσθημα

Επειδή η άφιξη είναι το ωραιότερο κομμάτι κάθε ταξιδιού, εμείς σας την εγγυόμαστε: Mobilo.

Αυτή η εγγύηση κινητικότητας περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο εγγύησης κάθε αυτοκινήτου Mercedes-Benz στις χώρες ισχύος του προγράμματος Mobilo, χωρίς επιπλέον χρέωση για τα πρώτα τέσσερα χρόνια (για ταξινομήσεις από 1ης Απριλίου 2008. Εξαίρεση: το MobiloLife εξακολουθεί να ισχύει για οχήματα που πωλούνται στη Γερμανία). Μετά από το διάστημα αυτό, κάθε φορά που κάνετε σέρβις στο όχημά σας, ανανεώνεται το μέρος της εγγύησης που καλύπτει τη διασφάλιση κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης, μέχρι και 30 χρόνια*.

Με το Mobilo υποσχόμαστε να είστε διαρκώς σε κίνηση.

Σε περίπτωση βλάβης: Το πακέτο Mobilo διασφαλίζει τη διατήρηση της κινητικότητας σας και προσφέρει άμεση βοήθεια αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σε περίπτωση μικροατυχίας: Οι μικροατυχίες μπορούν να συμβούν στον καθένα. Επομένως, είναι καλό να γνωρίζετε ότι και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να βασιστείτε στην εγγύηση Mobilo: είτε χάσατε το κλειδί σας, είτε έπεσε η στάθμη λαδιού ή ψυκτικού σας, είτε γεμίσατε το ρεζερβουάρ σας με λάθος καύσιμο ή αν μπει ξαφνικά νερό στο αυτοκίνητό σας.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού: Το πακέτο εγγύησης Mobilo παρέχει ακόμη βοήθεια και όταν κάποιος ξαφνικός και άμεσος εξωτερικός παράγοντας προκαλέσει στο όχημά σας τέτοια ζημιά, ώστε να το ακινητοποιήσει.

Service 24h από τη Mercedes-benz

Service 24h από τη Mercedes-benz

Μένετε στην πορεία σας νύχτα-μέρα

Αν αντιμετωπίσετε τεχνική βλάβη ή προβλήματα εκκίνησης καθ’οδόν, η υπηρεσία Service24h της Mercedes-Benz είναι εκεί να σας βοηθήσει όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας 6944 354700 (αν καλείτε από Ελλάδα) ή 00800 1 777 7777* (αν καλείτε από την υπόλοιπη Ευρώπη) θα απαντήσει στην κλήση σας και θα φροντίσει για ταχύτατη, επαγγελματική παροχή βοήθειας. Η Υπηρεσία Service24h είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είναι πιθανό μία βλάβη να είναι επισκευάσιμη επί τόπου, αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα φροντίσουμε για την ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και θα σας προσφέρουμε εναλλακτική μετακίνηση.

Υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε:

 • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
 • Συμβουλές και διάγνωση
 • Οργάνωση βοήθειας
 • Έλεγχος και συντονισμός
 • Εκπαιδευμένοι και έμπειροι ειδικοί συνεργάτες

 

* Χωρίς χρέωση. Ενδεχομένως να υπάρξουν χρεώσεις αν η κλήση γίνει από κινητό τηλέφωνο. Σε μη συμβεβλημένες ευρωπαϊκές χώρες μπορείτε να καλείτε το: +49 (0)69 95307277

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Κλείσε ραντεβού για test-drive

  Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×