Συμβόλαια Συντήρησης

Με τα συμβόλαια συντήρησης Mercedes-Benz απολαμβάνετε ηρεμία στο τιμόνι και αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν έκτακτες επισκευές και δαπάνες.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας με τα συμβόλαια συντήρησης με ή χωρίς αναλώσιμα (Compact ή Compact Plus) ή και με ακόμη πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών (Excellent).

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια της σύμβασης και τι θα περιλαμβάνει.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το δικό σας συμβόλαιο συντήρησης, ώστε το όχημά σας να έχει πάντα τη συντήρηση και τη φροντίδα που του αξίζει.

Το συμβόλαιο συντήρησης δεν σας αποζημιώνει μόνο επειδή το κόστος είναι χαμηλό αλλά και επειδή το όχημα διατηρεί την αξία του. Αφού, είτε το οδηγείτε πολλά χρόνια, είτε θέλετε να το πουλήσετε αργότερα, μπορείτε να βασίζεστε στην αξεπέραστη ποιότητα Mercedes-Benz: όλες οι εργασίες που καλύπτονται από το Συμβόλαιο Συντήρησής σας εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς της ΕΚΚΑ, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Και όλα αυτά με την επίδειξη μιας κάρτας, γρήγορα και απλά!
Βρείτε παρακάτω γενικές πληροφορίες για τα πακέτα service & επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103498000 για λεπτομέρειες.

Excellent
Οποια εργασία και να χρειαστεί το όχημα σας, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη συντήρηση, είτε για αναλώσιμα υλικά που απορρέουν από την συντήρηση ή ακόμα και επισκευές που χρειάζεται το όχημα, που οφείλονται σε μηχανικές βλάβες, με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το συμβόλαιο συντήρησης Excellent είστε καλυμμένος για το κόστος όλων των επισκευών.

Compact και Compact Plus
Οποιαδήποτε εργασία συντήρησης χρειαστεί το όχημα σας διεξάγετε εύκολα και γρήγορα με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το Συμβόλαιο Συντήρησης που έχετε επιλέξει.
Ακόμα και τα αναλώσιμα* που μπορεί να χρειαστεί το όχημά σας επιπλέον στην προγραμματισμένη συντήρηση του, συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο plus.
Απλώς δείχνετε την κάρτα σας.
Η κάρτα σας αποστέλλεται δωρεάν μόλις υπογράψετε το συμβόλαιο συντήρησης μαζί μας.
Ισχύει μόνο για το αυτοκίνητο που αναγράφετε στην κάρτα – εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κανένας άλλος αν την χάσετε.

*Αναλώσιμα υλικά είναι:

Τακάκια, Δισκόπλακες, ταμπούρα & φερμουίτ φρένων

Ιμάντες κίνησης

Λάστιχα υαλοκαθαριστήρων

Λυχνίες πυρακτώσεως

Δίσκος & πλατό συμπλέκτη

Αμορτισέρ Λαδιού

>Γενικοί όροι Συναλλαγών Συμβολαίων Συντήρησης

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Κλείσε ραντεβού για test-drive

Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

[honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×