A-Sedan No link

Επαναστατική αίσθηση και εμφάνιση.

Η νέα Mercedes-Benz A-Class Sedan με MBUX (Mercedes-Benz User Experience) και σπορ σχεδίαση 3 όγκων.

Εξωτερική σχεδίαση

Το Sedan γίνεται A-Class.

Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία στη σχεδίαση 3 όγκων.

Εσωτερική σχεδίαση

Περισσότερη ευρυχωρία.

Εξωτερικά, μια επαναστατική A-Class. Εσωτερικά, το νέο Sedan προσφέρει ακόμη περισσότερα: περισσότερο χώρο, περισσότερη άνεση, ακόμη περισσότερη A-Class.

MBUX

Θέλω να σου μιλήσω.

Το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) προσφέρει μια εντελώς νέα φιλοσοφία χειρισμού του αυτοκινήτου. Με διαίσθηση και με την ικανότητα να μαθαίνει καθημερινά. Σύντομα, η νέα A-Class θα σας γνωρίζει σχεδόν καλύτερα από ό,τι εσείς τον εαυτό σας.

Ασφάλεια

Ας μιλήσουμε για εμπιστοσύνη.

Η νέα A-Class Sedan μπορεί να σας προειδοποιεί για τυχόν κίνδυνο σύγκρουσης, να σας υποστηρίζει κατά την πέδηση και την αποφυγή εμποδίων ή ακόμα και να ενεργοποιεί μία αυτόνομη διαδικασία πέδησης έκτακτης ανάγκης.


Η πρώτη A-Class με σχεδίαση 3 όγκων.

Η νέα A-Class από την πιο σπορτίφ πλευρά της, ως Sedan με δυναμική, κομψή σιλουέτα.


Δυναμική, κομψή σιλουέτα

Ρέουσα σχεδίαση οροφής για εκθαμβωτική εμφάνιση.

Όταν ήμασταν παιδιά, ζωγραφίζαμε τα αυτοκίνητα με τη λεγόμενη σχεδίαση 3 όγκων. Η νέα A-Class Sedan μας κάνει να τα ονειρευτούμε ξανά. Η σιλουέτα της είναι εξαιρετικά δυναμική και διαχρονικά κομψή.

Σπορ μάσκα ψυγείου diamond

Ολοκαίνουρια και ήδη θρυλική.

Το επίπεδο καπό κινητήρα, οι στενοί προβολείς και η μάσκα ψυγείου με περίγραμμα που ανοίγει προς το κάτω μέρος τονίζουν το φάρδος του μπροστινού τμήματος. Από τα εντυπωσιακότερα στοιχεία της προαιρετικής AMG Line είναι η μάσκα ψυγείου με στοιχεία diamond σε χρώμιο, τη σιλουέτα της οποίας αναδεικνύουν οι εμφανείς εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Σχεδίαση wrap around

Καλώς ήρθατε! Εδώ όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς.

Ο εσωτερικός χώρος της νέας A-Class Sedan αγκαλιάζει κυριολεκτικά τους επιβάτες. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στο ταμπλό οργάνων, την κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις των θυρών είναι ρευστές και διαμορφώνουν την ευχάριστη σχεδίαση “wrap around”. Είναι τόσο μοναδική για αυτή την κατηγορία όσο και η ποικιλία στοιχείων διάκοσμου και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που ρίχνει ιδανικό φως στο εσωτερικό.

Δυναμικό μπροστινό τμήμα

Κάθε γραμμή μια σαφής δήλωση.

Η νέα, αεροδυναμικά σχεδιασμένη A-Class Sedan με το κεκλιμένο μπροστινό τμήμα της κινείται κόντρα στο ρεύμα. Από πίσω του κρύβονται η κάθετη μάσκα ψυγείου και το χαμηλωμένο καπό κινητήρα. Αριστερά και δεξιά, δύο εκθαμβωτικές λεπτομέρειες: οι προαιρετικοί προβολείς MULTIBEAM LED ακτινοβολούν τη δύναμη της καινοτομίας. Έτσι, η A-Class Sedan δείχνει ακόμα πιο προσγειωμένη στο δρόμο και συγχρόνως απογειώνει την οδηγική εμπειρία.

Εντυπωσιακό πίσω τμήμα

Το πίσω τμήμα της A-Class Sedan σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σχεδιαστικής εποχής.

Η νέα απέριττη σχεδίαση της A-Class ολοκληρώνεται κομψά στο Sedan με το εντυπωσιακό πίσω τμήμα, το οποίο δείχνει οπτικά φαρδύτερο με τα διπλά πίσω φώτα. Δεν είναι απλώς όμορφο, αλλά κρύβει πίσω του κι έναν ευχάριστα μεγάλο χώρο φόρτωσης, ο οποίος εξοπλίζεται προαιρετικά με τη λειτουργία HANDS-FREE ACCESS και μπορεί να ανοίγει ανέπαφα.

Άνεση καθίσματος και χώρου

Η νέα σχεδίαση χώρου για απόλυτη άνεση καθίσματος.

Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα ανακαλύψετε κάτι εκπληκτικό στο εσωτερικό της νέας A-Class Sedan: εκπληκτικά μεγάλο χώρο. Ειδικά στο χώρο πίσω επιβατών βρίσκουν τη χαρά τους ακόμη και μεγαλόσωμοι ενήλικες. Η νέα A-Class διαθέτει σπορ καθίσματα με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο. Σε συνδυασμό με τα καθίσματα άνεσης, διατίθενται καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος. Προαιρετικά μπορούν να επιλεγούν τα καθίσματα με κλιματισμό και περισσότερες επενδύσεις. Για άνεση ταξιδιού ανώτερου επιπέδου.

Ευρεία οθόνη.

Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε. Ξεκινήστε αμέσως τώρα.

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Το εσωτερικό της νέας A-Class Sedan διακρίνεται για την εντελώς ασυνήθιστη εμφάνιση και σας επιφυλάσσει νέες παραστάσεις. Όχι σε μία, αλλά σε δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης. Με μέγεθος 17,78 εκατοστών (7 ιντσών) στο βασικό εξοπλισμό ή προαιρετικά 26 εκατοστών (10,25 ιντσών). Σε κάθε περίπτωση, οι οθόνες μοιάζουν να αιωρούνται. Πανεύκολος είναι και ο χειρισμός από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι, το προαιρετικό touchpad ή την οθόνη αφής. Η τελευταία παρουσιάζεται για πρώτη φορά και σίγουρα αξίζει μια δεύτερη ματιά.


Mercedes-Benz User Experience.

Το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) δεν σας στερεί τη χαρά της οδήγησης, αντίθετα, την κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, το σύστημα “μαθαίνει” τον οδηγό και με τον καιρό προσαρμόζεται περισσότερο στις επιθυμίες του. Με το έξυπνο σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC, μπορείτε να συνομιλείτε σχεδόν τόσο φυσικά όσο και με έναν καλό φίλο.

Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC

Έχει ανάγκη την επικοινωνία.

Χάρη στο ολοκαίνουριο LINGUATRONIC, η νέα A-Class Sedan σας ακούει όταν της μιλάτε. Και όχι μόνο: σας καταλαβαίνει, χωρίς να χρειάζεται να έχει μάθει εντολές. Επιπλέον, συζητάει μαζί σας. Θέλετε να σας διαβάσει ή να της υπαγορεύσετε και να στείλει ένα μήνυμα; Κανένα πρόβλημα. Ελέγχει για εσάς τον καιρό στον προορισμό σας, αλλάζει ραδιοφωνικό σταθμό ή σας πηγαίνει σπίτι από τον πιο γρήγορο δρόμο. Αρκούν δύο λέξεις: “Hey Mercedes”. Η νέα A-Class Sedan είναι έτοιμη να σας ακούσει με προσοχή.
Διατίθεται μόνο ως μέρος πακέτου σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες λειτουργίες MBUX και touchpad.

Εξατομίκευση

Ο μόνος συμβιβασμός που κάνει είναι να προσαρμόζεται σε εσάς και τον τρόπο ζωής σας.

Η νέα A-Class Sedan και το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) σας προσφέρουν ελαφρώς περισσότερα. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόζετε τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τα στυλ των ενδείξεων στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων στη διάθεσή σας. Πλήρως εξατομικευμένα και διαισθητικά, π.χ. από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι.

Τεχνητή νοημοσύνη

Ξέρει το δρόμο για το σπίτι και τις συνήθειές σας.

Χάρη στο MBUX, τη νέα Mercedes-Benz User Experience, η νέα A-Class Sedan είναι ευφυέστερη από πριν. Καθημερινά, μαθαίνει και γνωρίζει καλύτερα τον οδηγό της. Μπορεί να απομνημονεύει τα αγαπημένα του τραγούδια και τη διαδρομή προς το γραφείο. Έπειτα, ρυθμίζει αυτόματα το σωστό ραδιοφωνικό σταθμό, ή σας προτείνει μια πιο σύντομη διαδρομή αν συναντήσετε μποτιλιάρισμα. Αυτόματα και μόνο εάν το επιθυμείτε.

Touchpad & έλεγχος αφής

Το σύστημα χειρισμού που κάνει αίσθηση.

Φανταστείτε ότι μπορούσατε να χειριστείτε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο με το μικρό σας δαχτυλάκι. Θα ήταν τέλεια, έτσι δεν είναι; Εμείς παρουσιάζουμε το touchpad, με το οποίο μπορείτε να κάνετε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, για το σύστημα πλοήγησης ή για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η επιφάνεια αφής αναγνωρίζει εύκολα ακόμα και το γραφικό σας χαρακτήρα. Ακόμα πιο εύκολος και πιο άμεσος είναι ο χειρισμός με την οθόνη αφής, που αντιδρά σε μία και μόνο σας κίνηση.

Οθόνη Head up

Μια A-Class κοιτάει πάντα μπροστά.

Με την οθόνη Head up στη νέα A-Class Sedan το βλέμμα είναι στραμμένο μπροστά εντελώς αυτόματα. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες, όπως η ταχύτητα κίνησης, τα όρια ταχύτητας ή οι οδηγίες πλοήγησης, προβάλλονται κατευθείαν στο οπτικό σας πεδίο. Εικονικά και έγχρωμα. Τα περιεχόμενα των ενδείξεων προσαρμόζονται και αποθηκεύονται μέσω της λειτουργίας μνήμης.

Ασύρματη φόρτιση

Ο έξυπνος τρόπος μεταφοράς του smartphone σας.

Στη νέα A-Class Sedan φορτίζετε το smartphone σας ακουμπώντας το στην κεντρική κονσόλα. Πολύ απλά, χωρίς καθόλου καλώδια, με το πρότυπο Qi. Και το καλύτερο: χάρη στη Near Field Communication (NFC), το smartphone σας συνδέεται αμέσως με την A-Class Sedan με λίγα βήματα και χωρίς να πρέπει να πληκτρολογείτε συνεχώς κωδικούς.

MBUX Augmented Reality για πλοήγηση

Δείτε το κόσμο μέσα από ένα νέο πρίσμα.

Η νέα A-Class Sedan θα σας προσφέρει μια εντελώς νέα οπτική. Για παράδειγμα στο δρόμο. Με τη βοήθεια μιας ειδικής κάμερας, το περιβάλλον εμφανίζεται με τη μορφή βίντεο ή εικόνας στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Μια πρωτοποριακή και ενημερωτική λειτουργία που, σε συνδυασμό με τα εικονικά αντικείμενα ή τις σημάνσεις, διευκολύνει για παράδειγμα την εύρεση του προορισμού. Εντελώς διαισθητικά και πανέξυπνα.

Ενσωμάτωση smartphone

Μοιάζει με τιμόνι, αλλά κάνει πολύ περισσότερα.

Ακόμα και η αποστολή SMS ή η αναζήτηση στις επαφές γίνεται εύκολα. Στη νέα A-Class Sedan μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας χωρίς να το κρατάτε στα χέρια σας. Η σύνδεση γίνεται μέσω USB ή NFC. Από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι μπορείτε να χειρίζεστε πολύ άνετα σχεδόν όλες τις εφαρμογές και λειτουργίες στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Πανεύκολα και στη στιγμή.

Ψηφιακό κλειδί οχήματος

Η νέα εκδοχή του κλειδιού του αυτοκινήτου.

Η νέα A-Class Sedan μπορεί να ξεκλειδώνει πολύ άνετα μέσω Near Field Communication (NFC) με το smartphone σας, αρκεί να το κρατήσετε κοντά στη λαβή της πόρτας. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα, τοποθετώντας το smartphone στην ειδικά προβλεπόμενη θήκη. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την οδηγήσετε.


  Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Παρατηρήσεις:

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.


  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaKIFISIAS

  Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
  Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

  #ekkaLINES

  Πωλήσεις:        2115006331
  Service:           2115006332
  Ανταλλακτικά:  2115006333
  Φανοποιία:      2115006334

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
  [contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
  ×
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Οδήγησε την Α-Class στην ΕΚΚΑ!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Προσφορά (Επιλέξτε πακέτο)
   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

   ×