ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΤΗ Mercedes-Benz (MBUX)

Ένας εντελώς νέος τρόπος χειρισμού του οχήματος.

Το νέο διαισθητικό σύστημα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience)  έχει φτιαχτεί για εσάς και μόνο! Για αυτό κάθε λεπτομέρεια μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στις επιθυμίες σας, το στυλ οδήγησής σας και τις απαιτήσεις σας. Με μια χειρονομία στο touchpad, στο τιμόνι, ή στη νέα οθόνη αφής.

Οθόνη head-up: Η νέα A-Class, πάντα κοιτά προς τα εμπρός. Έχοντας το βλέμμα μπροστά λειτουργείτε πλήρως αυτόματα με την οθόνη head-up. Όλες οι πληροφορίες, όπως η ταχύτητα, τα επιτρεπτά όρια ταχύτητας ή συμβουλές πλοήγησης προβάλλονται απευθείας στο οπτικό σας πεδίο, ρεαλιστικά και έγχρωμα.

Τεχνητή νοημοσύνη: Ξέρει το δρόμο για το καινούριο σας σπίτι. Και τις συνήθειές σας. Το MBUX κάνει την A-Class πιο έξυπνη από ποτέ. Κάθε μέρα μαθαίνει κάτι καινούριο και πάνω απ’ όλα μαθαίνει τον οδηγό της λίγο καλύτερα: θυμάται τα αγαπημένα σας τραγούδια και το δρόμο προς της δουλειά. Έτσι, ρυθμίζει αυτόματα το ραδιοφωνικό σταθμό ή σας εμφανίζει μια συντομότερη διαδρομή όταν υπάρχει κίνηση στη συνηθισμένη.

Φωνητικός έλεγχος: Χάρη στο εντελώς καινούριο (προαιρετικό) σύστημα φωνητικού ελέγχου LINGUATRONIC η νέα A-Class ακούει! Κάνει όμως πολλά περισσότερα: σας καταλαβαίνει χωρίς να πρέπει να μάθετε εντολές. Και σας μιλάει. Θέλετε να διαβάσετε ή να υπαγορεύσετε και να στείλετε SMS; Κανένα πρόβλημα! Ελέγχει τον καιρό στον προορισμό σας, αλλάζει το ραδιοφωνικό σταθμό και σας πηγαίνει σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο λέξεις: «Hey Mercedes». Και η νέα A-Class είναι όλη αυτιά!

Touchpad και οθόνη αφής: Με το touchpad μπορείτε να ρυθμίσετε σχεδόν τα πάντα! Για παράδειγμα το σύστημα πλοήγησης ή τον ατμοσφαιρικό φωτισμό. Η ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια αναγνωρίζει ακόμα και το γραφικό σας χαρακτήρα! Είναι ακόμα πιο απλό και άμεσο με την οθόνη αφής. Εδώ αρκεί μία κίνηση και ήδη ακούτε το «κλικ»!

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Οδήγησε την Α-Class στην ΕΚΚΑ!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Προσφορά (Επιλέξτε πακέτο)
    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    ×