ΑΝΕΣΗ

Ακουμπήστε πίσω.

Με τη νέα B-Class η καθημερινότητά σας γίνεται πιο άνετη και ασφαλής από ποτέ. Δείτε και επιλέξτε μόνοι σας.

Πακέτο ENERGIZING Plus.

Αυξάνει την ευεξία και, ταυτόχρονα, τη συγκέντρωση του οδηγού.

Ο προσεκτικός, συγκεντρωμένος οδηγός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ασφαλή κυκλοφορία στο δρόμο. Γι’ αυτό το προαιρετικό πακέτο ENERGIZING Plus δικτυώνει πολλά συστήματα – κλιματισμό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, μουσική και άνεση καθίσματος – σε ολιγόλεπτα προγράμματα, τα οποία σας αναζωογονούν ή σας χαλαρώνουν.

HANDS-FREE ACCESS.

Επιτρέπει την άνετη φόρτωση και εκφόρτωση της νέας B-Class.

Είτε φορτώνετε τα ψώνια της εβδομάδας είτε τον εξοπλισμό του σκι, το προαιρετικό HANDS-FREE ACCESS σας επιτρέπει να χειρίζεστε εντελώς ανέπαφα το πίσω καπό της νέας B-Class. Μία μικρή κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα αρκεί, για να το ανοίγετε και να το κλείνετε αυτόματα. Η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια και δεν έχετε κανένα χέρι ελεύθερο, για να κλείσετε το καπό.

Καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος.

Με ενσωματωμένη λειτουργία μασάζ για τον οδηγό και το συνοδηγό.

Με τη νέα B-Class, μπορείτε για πρώτη φορά να επιλέξετε καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος για τον οδηγό και το συνοδηγό, τα οποία προσφέρουν κορυφαία άνεση και πλευρική στήριξη. Χάρη στους αεροθαλάμους που φουσκώνουν, τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα και η οσφυϊκή στήριξη μπορούν να προσαρμόζονται ξεχωριστά μέσω της οθόνης αφής. Ακόμη πιο ευχάριστη είναι λειτουργία μασάζ. Οι θάλαμοι στην περιοχή της οσφυϊκής στήριξης πάλλονται, καθώς γεμίζουν με αέρα και αδειάζουν εναλλάξ. Έτσι, η μέση σας έχει την περιποίηση που της αξίζει.

Θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Με το σύστημα θέρμανσης τιμονιού, η στεφάνη του τιμονιού θερμαίνεται σε μία ευχάριστη θερμοκρασία.

Αν το πιάσεις στα χέρια, δεν θέλεις να το αφήσεις ποτέ. Το προαιρετικό, θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σας καλομαθαίνει με ανέσεις της κορυφαίας κατηγορίας. Η θέρμανση του τιμονιού λειτουργεί ανεξάρτητα από το σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα χέρια θερμαίνονται γρήγορα. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σας προσφέρει επίσης άνετη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω έλεγχου αφής. Έτσι, μπορείτε να διατηρείτε τα χέρια πάντα στο τιμόνι και να παραμένετε απερίσπαστα προσηλωμένοι στην οδήγηση.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×