ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για σένα που η ασφάλεια είναι το παν.

Η νέα B-Class είναι εξοπλισμένη με ευφυή συστήματα υποβοήθησης και λειτουργίες που σας υποστηρίζουν και σας ανακουφίζουν ακόμη περισσότερο κατά την οδήγηση. Μπορούν, για παράδειγμα, να ανιχνεύουν αυτόματα κινδύνους, να σας προειδοποιούν σε περίπτωση ανάγκης ή ακόμη και να επεμβαίνουν διορθωτικά. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια.

Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Όλα τα μάτια στραμμένα στο δρόμο. Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης συνδυάζει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, τα οποία μπορούν να ανιχνεύουν κινδύνους και να σας ειδοποιούν σε περίπτωση ανάγκης ή ακόμη και να επιβραδύνουν το αυτοκίνητο.
Έτσι, η νέα B-Class μπορεί να σας υποστηρίζει, ιδίως σε μονότονες και περίπλοκες καταστάσεις, όπως μακρινές διαδρομές, μποτιλιαρίσματα, κυκλικοί κόμβοι ή διασταυρώσεις. Είναι εφικτό χάρη στους υπερευαίσθητους αισθητήρες ραντάρ, μία ειδική τρισδιάστατη κάμερα και την υψηλής ανάλυσης οθόνη του κόκπιτ, με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα πάντα.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Το προαιρετικό πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° σας διευκολύνει κατά την στάθμευση όσο ποτέ πριν. Αυτό εξασφαλίζουν τέσσερις κάμερες, οι οποίες σας δείχνουν τον περιβάλλοντα χώρο στην οθόνη πολυμέσων με ρεαλιστική περιμετρική προβολή.
Και μάλιστα σε πρακτική πανοραμική άποψη. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα πάντα. Ακόμη και τις περιοχές που κανονικά δεν είναι ορατές για τον οδηγό, όπως στο πλάι και ακριβώς μπροστά από το όχημα ή τυχόν εμπόδια κάτω από τη γραμμή των παραθύρων.

Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης μπορεί να σας βοηθά να αποφεύγετε ατυχήματα πρόσκρουσης. Έχει τη δυνατότητα να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά όταν η απόσταση είναι πολύ μικρή, να σας υποστηρίζει κατά την πέδηση και να επιβραδύνει εντελώς αυτόνομα το όχημα σε περίπτωση ανάγκης.
Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να αποτρέπονται ατυχήματα ή να μετριάζεται η σφοδρότητά τους. Μέχρι τα περ. 60 km/h, το σύστημα μπορεί να φρενάρει και μπροστά σε ακινητοποιημένα οχήματα και πεζούς που διασχίζουν το δρόμο. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί μάλιστα να αποτρέπει συγκρούσεις μέχρι τα 50 km/h.

MULTIBEAM LED

Οι προβολείς MULTIBEAM LED δεν θέτουν μόνο νέα πρότυπα σχεδίασης, αλλά φωτίζουν και το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς. Έτσι, μπορείτε να αναγνωρίζετε τους κινδύνους ακόμα πιο γρήγορα.
Πώς λειτουργούν; Οι προβολείς αντιδρούν αυτόματα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του περιβάλλοντος και του καιρού, και προσαρμόζουν το φωτισμό στην νέα κατάσταση σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Γρήγορα, ευέλικτα και με ακρίβεια. Εξασφαλίζουν συνεχώς ευρύ και έντονο φωτισμό χωρίς να θαμπώνουν τους άλλους οδηγούς.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×