ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Εκπληκτικά μεταβαλλόμενη είναι και η αίσθηση οδήγησης.

Για σπορ ρύθμιση αρκεί ένα πάτημα του διακόπτη Dynamic Select. Για περισσότερη πρόσφυση, ενεργοποιείται επιπλέον αυτόματα και η προαιρετική τετρακίνηση 4MATIC. Ενώ,επίσης αυτόματα, μπορούν να απενεργοποιούνται δύο κύλινδροι για εξοικονόμηση καυσίμου. Έτσι, η νέα B-Class δεν σας προσφέρει μόνο συναρπαστική οδηγική εμπειρία, αλλά πάντα την ιδανική για κάθε οδηγική κατάσταση.

Τετρακίνηση

Η νέα B-Class διατίθεται, ανάλογα με τον κινητήρα, με την τετρακίνηση 4MATIC, η οποία εξασφαλίζει την καλύτερη σχέση δυναμικής, πρόσφυσης και αποδοτικότητας σε κάθε κατάσταση. Ένας ηλεκτροϋδραυλικός συμπλέκτης πολλαπλών δίσκων, ενσωματωμένος στο πίσω διαφορικό, επιτρέπει την μεταβλητή κατανομή της ροπής στρέψης. Προσφέρει από οικονομική κίνηση στους μπροστινούς τροχούς μέχρι κατανομή 50:50 για οδήγηση στο χιόνι, στον πάγο ή δυναμικούς ελιγμούς. Έτσι, φτάνετε πάντα ήρεμα και σίγουρα στον προορισμό σας.

DYNAMIC SELECT

Μέσω των προγραμμάτων οδήγησης DYNAMIC SELECT μπορείτε να προσαρμόζετε εύκολα τα οδηγικά χαρακτηριστικά της νέας B-Class σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα στα προγράμματα “Comfort”, “Sport”, “Eco” και “Individual” αν προτιμάτε ιδιαίτερα άνετο, σπορτίφ, οικονομικό ή εντελώς εξατομικευμένο στυλ οδήγησης, αντίστοιχα. Αρκεί ένα πάτημα κουμπιού και το σύστημα μεταβάλλει αυτόματα τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης και του συστήματος κλιματισμού. Για οδηγική απόλαυση προσαρμοσμένη απολύτως στις προτιμήσεις σας.

Σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης

Για πιο απολαυστική οδήγηση στις στροφές ή ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο οδήγησης ή ακόμη υψηλότερο επίπεδο άνεσης στις μεγάλες αποστάσεις, η ανάρτηση της νέας B-Class εξοπλίζεται με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση, η οποία προσαρμόζει στις δικές επιθυμίες κάθε φορά την απόσβεση των τροχών και, άρα, τα χαρακτηριστικά οδήγησης. Επιλέξτε απλώς ένα από τα τρία προφίλ “Sport”, “Eco”, ή “Comfort” μέσω του διακόπτη DIRECT SELECT στην κεντρική κονσόλα. Έτσι, η νέα B-Class μοιάζει σαν να έχει πολλά συστήματα ανάρτησης.

Σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων

Για τη νέα B-Class διατίθεται μία υπερσύγχρονη γενιά 4κύλινδρων βενζινοκινητήρων με σύστημα απενεργοποίηση κυλίνδρων. Συγκεκριμένα, μπορούν να απενεργοποιούνται αυτόματα δύο κύλινδροι στη χαμηλή περιοχή φορτίου και αριθμού στροφών. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται καύσιμο χωρίς αισθητές επιπτώσεις στην απόδοση ισχύος. Μόλις ο οδηγός επιταχύνει εντονότερα, οι κύλινδροι ενεργοποιούνται και πάλι εντελώς ανεπαίσθητα.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Error: Contact form not found.

×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    πάρε προσφορά για την #bclass!

    κλείσε ραντεβού για test-drive #stinΕΚΚΑ

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×