Η ΝΕΑ B-CLASS

Είναι δικαίωμά σου.

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Εφηύραμε ξανά το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Η νέα B-Class είναι εδώ. Τόσο δυναμική, άνετη και ασφαλής όσο ποτέ άλλοτε.

Νέα γενιά συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης

Για σένα που η ασφάλεια είναι το παν.

Η νέα B-Class εξοπλίζεται με συστήματα υποβοήθησης, τα οποία σας ξεκουράζουν ακόμη πιο αποτελεσματικά κατά την οδήγηση. Όπως για παράδειγμα το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, το οποίο μπορεί να τηρεί αυτόματα την επιθυμητή απόσταση, ή η ενεργή υποβοήθηση πέδησης που μπορεί να επιβραδύνει το αυτοκίνητο σε περίπτωση ανάγκης. Έτσι, εσείς κι η οικογένειά σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια.

Κομψός εσωτερικός χώρος χάρη στη σχεδίαση “wrap around”

Απολαύστε το καλύτερο περιβάλλον.

Η νέα B-Class σας υποδέχεται σε ένα εσωτερικό περιβάλλον μοναδικό για την κατηγορία της, χάρη στην υψηλής αισθητικής σχεδίαση “wrap around”. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στο ταμπλό οργάνων, την κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις θυρών ρέουν ομαλά. Έτσι, ως επιβάτης αισθάνεστε κυριολεκτικά σαν να βρίσκεστε σε μία αγκαλιά.

Κόκπιτ με ευρεία οθόνη και σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC

Όταν μιλάς, όλα γίνονται ευκολότερα.

Στο γραφείο, στο σπίτι τώρα και στη νέα B-Class, Άλλωστε είναι εξοπλισμένη με ένα διαισθητικό σύστημα αναγνώρισης φυσικής ομιλίας. Μπορείτε κατ’ επιλογή να πραγματοποιείτε επίσης τις σημαντικότερες ρυθμίσεις μέσω της οθόνη αφής ή του touchpad. Όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Εντυπώσεις

Έτοιμοι για την ωραιότερη περίοδο της ζωής σας;

Η νέα B-Class είναι ανοικτή σε όλα: ανακαλύψτε ένα αυτοκίνητο που δοκιμάζει κάθε τι νέο τόσο πρόθυμα όσο εσείς.

Πακέτο ENERGIZING Plus

Επιβιβαστείτε, σας περιμένει ο προσωπικός σας trainer.

Στην οδήγηση δεν επιτρέπεται να δείχνεις αδυναμία. Το προαιρετικό πακέτο ENERGIZING Plus της νέας B-Class μπορεί να σας βοηθά να βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου ανέσεων δικτυώνει τον κλιματισμό, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, τη μουσική και την άνεση καθίσματος για ολιγόλεπτα προγράμματα, τα οποία σας αναζωογονούν ή σας χαλαρώνουν.

AMG Line / Γραμμή Progressive

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Έντονα σπορτίφ ή δυναμικά μοντέρνα, εσείς έχετε τον πρώτο λόγο για την εξωτερική εμφάνιση της νέας B-Class. Επιλέξτε απλώς ανάμεσα στις γραμμές εξοπλισμού AMG Line ή Progressive και συνδυάστε τις εάν θέλετε με προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού και πακέτα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε τη νέα B-Class αποκλειστικά δική σας B-Class.

Κόκπιτ με ευρεία οθόνη και διαισθητικό χειρισμό

Εδώ αποφασίζετε εσείς.

Το μοντέρνο κόκπιτ με ευρεία οθόνη σας υποδέχεται με δύο πλήρως ψηφιακές οθόνες, οι οποίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό ενιαίο σύνολο. Ο νέος συνδυασμός φωνητικών εντολών, οθόνης αφής, touchpad και πλήκτρων ελέγχου αφής στο τιμόνι σας παρέχει επίσης περισσότερες επιλογές χειρισμού. Έτσι, διαλέγετε όποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×