ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αφήνει μια ηχηρή πρώτη εντύπωση.

Εξωτερικό

Χάρμα οφθαλμών.

Κυρίαρχη και δυναμική όσο ποτέ άλλοτε, η νέα GLC ακτινοβολεί τώρα ακόμη πιο έντονα την αίσθηση σιγουριάς ενός SUV, χωρίς να επιβάλλεται. Η σύγχρονη πολυτέλεια εκφράζεται πιο καθαρά και αισθαντικά από ποτέ.

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος

Το μπροστινό τμήμα δίνει μια νέα διάσταση στην αίσθηση σιγουριάς.

Η μάσκα ψυγείου, η μπροστινή ποδιά και οι προβολείς διαμορφώθηκαν εκ νέου. Ως αποτέλεσμα, το μπροστινό τμήμα δείχνει ακόμα πιο δυναμικό και κυρίαρχο. Επιπλέον, η νέα GLC περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό της τους προβολείς LED High Performance.

Σχεδίαση πίσω τμήματος

Ένα πίσω τμήμα που είναι πολύ μπροστά.

Ακόμα και το πίσω τμήμα βλέπει μπροστά. Την προσοχή τραβάει αμέσως η νέα σχεδίαση των προφυλακτήρων και τα σπορ πλαίσια συγκράτησης τελικού σωλήνα SUV. Επιπλέον, τα επίπεδα πίσω φώτα τεχνολογίας LED περιλαμβάνονται για πρώτη φορά στον βασικό εξοπλισμό.

AMG Line

Ακόμα πιο σπορ: η νέα AMG Line.

Η νέα GLC με AMG Line παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυναμική. Κύρια χαρακτηριστικά είναι το αποκλειστικό AMG Styling, η μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου και οι κομψές ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων.

Σχεδίαση τροχών

Γοητεία σε 43,2 cm (17 ίντσες) έως 50,8 cm (20 ίντσες).

Από κομψές μέχρι σπορ: τώρα, η νέα GLC σάς προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε αποκλειστικές ζάντες με πολλά νέα σχέδια. Φυσικά, στη χαρακτηριστική ποιότητα της Mercedes-Benz που έχετε συνηθίσει.


Εσωτερικό

Καλώς ήρθατε στη νέα GLC.

Ο εσωτερικός χώρος σάς υποδέχεται γενναιόδωρος και πολυτελής. Όλα εδώ υπηρετούν έναν απώτερο στόχο: να διαμορφώσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και εύκολα τον χρόνο σας. Πιο συναρπαστικά, μοντέρνα και έξυπνα από ποτέ.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα νέα πακέτα ENERGIZING.

Σε μακρινά ταξίδια με την οικογένεια ή στη διαδρομή προς το γραφείο, η νέα GLC σάς βοηθάει να φτάνετε στον προορισμό σας αναζωογονημένοι και ήρεμοι. Για τον σκοπό αυτό, τα προαιρετικά πακέτα ENERGIZING διασυνδέουν, ανάλογα με τον εξοπλισμό, πολλά συστήματα, όπως κλιματισμό, φωτισμό, ηχοσύστημα, αρωματισμό και άνεση καθίσματος, σε προγράμματα διάρκειας μερικών λεπτών, που κατ’ επιλογή σάς αναζωογονούν ή σάς χαλαρώνουν. Τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος σάς προσφέρουν προαιρετικά την πολυτέλεια ενός μασάζ προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας.

Όλα είναι στο χέρι σας. Για την ακρίβεια, στη νέα GLC, στο ένα σας δάχτυλο.

Στη νέα GLC μπορείτε τώρα να χειρίζεστε και να ρυθμίζετε σχεδόν τα πάντα διαισθητικά, μόνο με ένα δάχτυλο, όπως στο smartphone σας. Γι’ αυτό διατίθενται προαιρετικά μια οθόνη μεγέθους έως 26 cm (10,25 ίντσες), το νέο touchpad στην κεντρική κονσόλα, καθώς και τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο νέο τιμόνι. Με ένα απλό άγγιγμα, μπορείτε, για παράδειγμα, να προσαρμόζετε τα στυλ προβολής, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό ή το σύστημα Infotainment στις επιθυμίες σας.

Ηχοσύστημα Surround υψηλών προδιαγραφών.

Με το προαιρετικό ηχοσύστημα Surround Burmester® η νέα GLC μετατρέπεται σε μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Πίσω από το σύστημα λειτουργούν, τέλεια ενορχηστρωμένα και προσαρμοσμένα στον εσωτερικό χώρο του οχήματος, 13 ηχεία υψηλής απόδοσης, η τεχνολογία Frontbass, καθώς και ένας 9κάναλος ενισχυτής DSP με συνολική ισχύ εξόδου 590 Watt. Για εξαιρετική ποιότητα ήχου με μεγάλα αποθέματα έντασης.

Αιωρείται ελεύθερα, προσαρμόζεται ελεύθερα: η νέα οθόνη αφής.

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας GLC περιλαμβάνει πλέον μια οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης 17,8 cm (7 ίντσες) με πλοήγηση με το δάχτυλο, ενώ προαιρετικά διατίθεται για πρώτη φορά ένα πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη πλοήγησης. Χάρη στο διαισθητικό MBUX (Mercedes-Benz User Experience), απολαμβάνετε επίσης πρωτόγνωρη ελευθερία κατά τον χειρισμό. Χάρη στα διάφορα στυλ προβολής και θέματα, οι οθόνες προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας χρησιμοποιώντας στοιχεία χειρισμού αφής, φωνητικές εντολές ή ακόμα και απλές κινήσεις των χεριών.

Πιο σταθερό κράτημα από ποτέ: τα νέα σπορ καθίσματα της AMG Line.

Τα νέα σπορ καθίσματα της AMG Line σάς προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη πλευρική στήριξη και άνεση, ειδικά κατά τη δυναμική οδήγηση. Οπτικά το βλέμμα μαγνητίζουν οι κομψές δίχρωμες επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO σε Κόκκινο Μύρτιλλου και Μαύρο, καθώς και η χαρακτηριστική, συναρπαστική σχεδίαση AMG.

Γραμμές εξοπλισμού

Συγκρίνετε τις γραμμές εξοπλισμού της νέας GLC.

Δείτε τις γραμμές εξοπλισμού της νέας GLC SUV.

AMG Line

Το εκφραστικό στυλ της AMG Line χαρίζει στο εξωτερικό μια νότα σπορ αποκλειστικότητας που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σάς προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, καθώς η ευκίνητη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Η AMG Line προσδίδει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, ορατά και αισθητά, έναν πιο έντονο σπορτίφ χαρακτήρα. Σας επιτρέπει να εκφράζετε απερίφραστα αυτό που έχει για εσάς σημασία: ένα δυναμικό και αποκλειστικό περιβάλλον μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Exclusive Εσωτερικό

Με το EXCLUSIVE εσωτερικού δείχνετε ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι η κορυφαία κομψότητα και ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι πολυτελείς λεπτομέρειες και το υψηλής ποιότητας περιβάλλον στον εσωτερικό χώρο, με καθίσματα αποκλειστικής διαμόρφωσης και ταμπλό οργάνων με πολυτελή επένδυση, μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν καθημερινά μια απολαυστική εμπειρία.

Off-Road Εξωτερικό

Με το μοναδικό στυλ της γραμμής OFF-ROAD εξωτερικού, η GLC ξεχωρίζει σαφώς από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Εντυπωσιακές είναι οι λεπτομέρειες χρωμίου στο μπροστινό τμήμα και οι ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18 ιντσών). Χάρη στην ανάρτηση με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και την αυξημένη γωνία ανάβασης του μπροστινού προφυλακτήρα, απολαμβάνετε μεγαλύτερη ελευθερία κατά την οδήγηση εκτός δρόμου.

Βασικός εξοπλισμός

Ακόμα και με τον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι κομψό από κάθε άποψη. Περιλαμβάνει αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία χρωμίου και ελκυστικές ζάντες αλουμινίου. Οι εμφανείς, χρωμιωμένες απολήξεις υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Με το εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού, επιλέγετε διαχρονική ελκυστικότητα. Ρευστές γραμμές, κομψά, σκούρα χρώματα και ήπιες αντιθέσεις δημιουργούν μια απέριττη συνολική εικόνα και επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Τα μερικώς ηλεκτρικά καθίσματα του βασικού εξοπλισμού προσφέρουν εξαιρετική άνεση, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές.

Εξωτερικό

Επιλέξτε τύπο αυτοκινήτουΒασικός εξοπλισμόςOff-Road ΕξωετρικόAMG-Line
Βασικός εξοπλισμόςOff-Road ΕξωετρικόAMG-Line

Εσωτερικό

Επιλέξτε τύπο αυτοκινήτουΒασικός εξοπλισμόςExclusive ΕσωτερικόAMG-Line
Επιλέξτε τύπο αυτοκινήτουΒασικός εξοπλισμόςExclusive ΕσωτερικόAMG-Line

Γνωρίστε την GLC τώρα.

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή

> Κλείστε ραντεβού.

Πακέτα εξοπλισμού σχεδίασης

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, συνδυασμένα για εσάς.

Τα πακέτα εξοπλισμού της νέας GLC ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Πακέτο Night

Το πακέτο Night είναι πόλος έλξης για τα βλέμματα: πολλά στοιχεία του εξωτερικού είναι μαύρα. Έτσι, τονίζεται ο σπορ χαρακτήρας και η ιδιαίτερη προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας, ενώ εσείς επιδεικνύετε το πάθος σας για εκφραστική σχεδίαση και αποκλειστική σπορ αίσθηση.

Στοιχεία

 • Επένδυση ψυγείου με 2 γρίλιες σε Μαύρο γυαλιστερό με ένθεμα χρωμίου
 • Ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19″”) σχεδίασης 6 ακτίνων, βαμμένες σε Μαύρο και στιλβωμένες (R18) προαιρετικά: ζάντες αλουμινίου 50,8 cm (20″”) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, βαμμένες σε Μαύρο και στιλβωμένες (R33)
 • Ράγες οροφής σε Μαύρο
 • Προστασία κάτω μέρους μπροστά και πίσω σε Μαύροv
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και πλαίσια παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Θερμομονωτικά σκούρα κρύσταλλα πίσω από κολόνα B (840)

Πακέτο Night AMG

Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοιχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι προκύπτουν – ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα βαφής – έντονες αντιθέσεις ή αρμονικοί συνδυασμοί. Με συναρπαστικές λεπτομέρειες ή επιβλητική αυτοσυγκράτηση, σε κάθε περίπτωση δείχνετε την προτίμησή σας για ιδιαίτερη, δυναμική σχεδίαση.

Τα γυαλιστερά στοιχεία προσφέρουν συναρπαστική λάμψη από κάθε άποψη. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την μπροστινή ποδιά AMG με A Wing και ενσωματωμένη διακοσμητική λωρίδα, τα μαύρα χρωμιωμένα πλαίσια διπλών απολήξεων, τα βαμμένα περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών, καθώς και τη διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων και τα πλαίσια παραθύρων.

Πακέτο αεροδυναμικής AMG

Αναδείξτε στο μέγιστο το αυτοκίνητό σας. Με το πακέτο αεροδυναμικής AMG βελτιώνετε στοχευμένα την εμφάνιση και επιπλέον απολαμβάνετε βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης. Η πρόσθετη μπροστινή αεροτομή και ο μεγαλύτερος πίσω διαχύτης με επέκταση μειώνουν την άνωση στο μπροστινό και πίσω τμήμα και κάνουν το αυτοκίνητο ακόμη πιο σπορ.

Στοιχεία

 • Πρόσθετη, μεγάλη μπροστινή αεροτομή
 • Μεγαλύτερος πίσω διαχύτης με επέκταση

Προαιρετικός εξοπλισμός σχεδίασης

Διαμορφώστε την προσωπική σας νέα GLC.

Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE μεγιστοποιεί την εμβέλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με συνολικά 64 χρώματα σάς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για ένα ιδανικά φωτισμένο περιβάλλον, ενώ έχει το κατάλληλο χρώμα για κάθε περίσταση.

designo

Η εξατομίκευση στην ωραιότερη μορφή της.

Το designo είναι η προσφορά εξατομικευμένης διαμόρφωσης για αποκλειστικά χρώματα βαφής και υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού για το εσωτερικό.

Επένδυση designo

Η κορυφαία άνεση καθισμάτων και η εκλεπτυσμένη αισθητική βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για τη σχεδίαση του εσωτερικού χώρου. Έμπειροι ταπετσιέρηδες επεξεργάζονται το δέρμα designo τηρώντας όλα τα πρότυπα της τέχνης τους. Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, οι επενδύσεις designo είναι πάντα εντυπωσιακές.
Για τη νέα GLC, υπάρχει η επένδυση designo από δέρμα designo νάπα σε Λευκό Πλατίνας pearl/Μαύρο.
> Ανακάλυψε το designo.

Βαφές designo.

Το πρόγραμμα designo προσφέρει ασύγκριτα υψηλής ποιότητας χρώματα εξωτερικής βαφής. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι απλώς να επιλέξετε ανάμεσα στις εντυπωσιακές μεταλλικές βαφές, τις σατινέ ματ επιφάνειες magno και τις βαφές bright με υψηλής ποιότητας χρωστικές. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε, με τη designo θα αποκτήσετε σίγουρα τον σωστό τόνο.

Οι βαφές designo με μια ματιά:

 • Λευκό Αδαμάντινο bright designo
 • Κόκκινο Υάκινθου μεταλλικό designo
 • Γκρι Σελενίτη magno designo

> Ανακάλυψε το designo.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×