ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αρμονία σε κάθε γραμμή.

Εξωτερικό

Ένα SUV με αριστοκρατική κομψότητα.

Η αριστοτεχνική σχεδίαση της GLE αποσύρεται την κατάλληλη στιγμή και όμως καταφέρνει να είναι πάντα παρούσα.

Σπορτίφ εκφραστική AMG Line.

Η προαιρετική AMG Line εντυπωσιάζει με την κομψή, γυαλιστερή μάσκα ψυγείου diamond. Οι σπορ ποδιές περιμετρικά του αυτοκινήτου, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, οι βαμμένες επενδύσεις των θόλων τροχών και οι ειδικές ζάντες αλουμινίου αναδεικνύουν τη σπορ πλευρά του αυτοκινήτου.

Εντυπωσιακό φωτεινό μοτίβο LED.

Η σύγχρονη τεχνολογία LED περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των προβολέων της GLE. Ως αποτέλεσμα, οι σχεδιαστές μας μπόρεσαν να τους διαμορφώσουν σαν μικρά έργα τέχνης, με χαρακτηριστικό σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων και ιδιαίτερα ευχάριστο χρώμα φωτισμού, παρόμοιο με το φως της ημέρας. Μια φοβερή ανακάλυψη των μηχανικών μας είναι οι προαιρετικοί προβολείς MULTIBEAM LED με φωτισμό μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE. Χάρη στα 84 ξεχωριστά ελεγχόμενα LED, προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη και ακριβή προσαρμογή του φωτισμού πορείας στην κατάσταση της κυκλοφορίας.

Τροχοί μεγέθους έως 55,9 cm (22 ίντσες).

Ο κατάλληλος τροχός αναδεικνύει κάθε σχεδίαση. Για τη νέα GLE διατίθενται τώρα τροχοί μεγαλύτεροι από ποτέ. Από 45,7 cm (18 ίντσες) έως 55,9 cm (22 ίντσες) και από συγκρατημένα κομψοί μέχρι δυναμικά αποκλειστικοί.

Αθλητικό πίσω τμήμα.

Χαρακτηριστικό στοιχείο σχεδίασης της νέας GLE είναι οι μυώδεις φόρμες ανάμεσα στην κολόνα C και τα πίσω φώτα. Η καθαρότητα και ο δυναμισμός τους είναι αντιπροσωπευτικά της μοντέρνας σχεδίασης της Mercedes-Benz. Η ισχύς δεν θα μπορούσε να εκφραστεί με πιο κομψό και πιο δυναμικό τρόπο.

Εσωτερικό

Ο εσωτερικός κόσμος είναι που μετράει.
Οι ψηφιακές οθόνες, τα ξύλα με ανοικτούς πόρους και οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τη σχεδίαση ενός SUV αναδεικνύουν το εντυπωσιακό, εσωτερικό μεγαλείο.

Κόκπιτ με ευρεία οθόνη.

Ένα αντικείμενο design που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά: το κομψό κόκπιτ με ευρεία οθόνη. Όσο περισσότερο το μαθαίνετε, τόσο καλύτερο γίνεται: επιλέξτε από διάφορα στιλ ενδείξεων, πλοηγηθείτε προαιρετικά με τη λειτουργία MBUX Augmented Reality, οργανώστε τα επιθυμητά περιεχόμενα εξατομικευμένα. Γι’ αυτό υπάρχουν δύο οθόνες 31,2 cm (12,3 ίντσες) που καλύπτονται από ένα κομψό κρύσταλλο.

Σχεδιαστικά στοιχεία.

Το G είναι το αρχικό για κάθε όχημα παντός εδάφους. Το βλέπετε και το αισθάνεστε σε αμέτρητες λεπτομέρειες της νέας GLE. Στις εντυπωσιακότερες ανήκουν τα ορθογώνια ακροφύσια αερισμού, οι στιβαρές λαβές συγκράτησης στην κεντρική κονσόλα και τα προαιρετικά ξύλα με ανοικτούς πόρους. Προσδίδουν στο εσωτερικό φυσικό, μοναδικό χαρακτήρα. Ποιο άλλο SUV μπορεί να ισχυριστεί ότι προσφέρει τόσα πολλά;

Επενδύσεις και διάκοσμος.

Στη νέα GLE θα βρείτε το δικό σας, μοναδικό Στιλ. Προαιρετικά διατίθενται αποκλειστικοί εξοπλισμοί σε αποχρώσεις όπως Μπεζ Μακιάτο / Γκρι Μάγμα, Καφέ Εσπρέσσο / Γκρι Μάγμα, Καφέ Ταρτούφο / Μαύρο ή Γκρι Μάγμα / Μαύρο. Επιπλέον, υπάρχουν διάκοσμος από βουρτσισμένο αλουμίνιο, με μεταλλική δομή ή από ξύλο με ανοικτούς πόρους. Τα υλικά αναδεικνύονται εντυπωσιακά από τον προαιρετικό ατμοσφαιρικό φωτισμό με 64 χρώματα.

AMG Line Εσωτερικού.

Γνωρίστε τη νέα GLE από τη συναρπαστική πλευρά της. Η AMG Line αναβαθμίζει το εσωτερικό με σπορ καθίσματα, σπορ πεντάλ AMG, σπορ τιμόνι και πατάκια ποδιών AMG. Για όσους δεν επαναπαύονται.

Πολυμορφικότητα.

Ένας δυνατός χαρακτήρας κρίνεται από την προσαρμοστικότητά του. Για τη νέα GLE, αυτό σημαίνει ότι προσφέρει προαιρετικά έως και επτά θέσεις ή έναν τεράστιο χώρο φόρτωσης. Τα στοιχεία καθισμάτων διαιρούνται και αναδιπλώνονται, και επιπλέον η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί επίσης να μετακινείται.

Γραμμές εξοπλισμού

Το στιλ δεν φοβάται τη σύγκριση.

Δείτε τις γραμμές εξοπλισμού της νέας GLE.

AMG Line

Το εκφραστικό στιλ του AMG Line εξωτερικού προσδίδει στο όχημά σας μια απόλυτα δυναμική νότα. Σαφής διαφοροποίηση από το βασικό μοντέλο που αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης.

Exclusive Εσωτερικό

Με το EXCLUSIVE εσωτερικού αποκαλύπτετε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς: μέγιστη κομψότητα και ποιότητα υψηλού επιπέδου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι πολυτελείς λεπτομέρειες και η κομψή ατμόσφαιρα του εσωτερικού σάς χαρίζουν καθημερινά άφθονες στιγμές χαράς και εκφράζουν το καλό σας γούστο.

Βασικός Εξοπλισμός

Ισχυρό όχημα με ισχυρό χαρακτήρα: το εξωτερικό εκπέμπει έναν δυναμικό και κομψό χαρακτήρα. Οι γενναιόδωρες αναλογίες εκπέμπουν υπεροχή και ασφάλεια. Τα στοιχεία χρωμίου αναδεικνύουν τις κομψές λεπτομέρειες. Οι βελτιώσεις της αεροδυναμικής αποδίδουν κορυφαίες τιμές αποδοτικότητας και φροντίζουν για μια ευχάριστη ήσυχη διαδρομή.
Το προοδευτικά σχεδιασμένο εσωτερικό είναι η επιτομή της σπορ κομψότητας. Οι γενναιόδωρες διαστάσεις, τα υψηλής ποιότητας υλικά και οι πολυάριθμες χρήσιμες λεπτομέρειες διαμορφώνουν τη βάση για μια πολυτελή ατμόσφαιρα και μια άνετη διαδρομή. Στον βασικό εξοπλισμό διατίθενται μεταξύ άλλων το σύστημα κλιματισμού, το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, το κόκπιτ με ευρεία οθόνη και το σύστημα πολυμέσων MBUX.

Εξωτερικό

Εσωτερικό

Γνωρίστε την GLE τώρα.

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή

> Κλείστε ραντεβού.

Πακέτα εξοπλισμού σχεδίασης

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, συνδυασμένα για εσάς.

Στη GLE SUV, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Προαιρετικός εξοπλισμός σχεδίασης

Διαμορφώστε την GLE SUV σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με συνολικά 64 χρώματα σάς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για ένα ιδανικά φωτισμένο περιβάλλον και έχει το κατάλληλο χρώμα για κάθε περίσταση. Για άριστο προσανατολισμό φροντίζουν επιπλέον τα φωτεινά στοιχεία σε λευκό.

Δέρμα νάπα σε Γκρι Μάγμα / Μαύρο

Απολαύστε ένα πολυτελές περιβάλλον, χάρη στο εξαιρετικό δέρμα νάπα σε νέα σχεδίαση με πτυχώσεις. Όσον αφορά στην ποιότητα του δέρματος, οι ειδικοί της Mercedes-Benz θέτουν τα αυστηρότερα κριτήρια. Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που βλέπετε και αισθάνεστε – απαλό, λείο και λόγω της εξατομικευμένης επιλογής χρωμάτων, ένα κυρίαρχο στοιχείο του premium εσωτερικού χώρου.

AMG Line εξωτερικό.

Το εκφραστικό στιλ του AMG Line εξωτερικού προσδίδει στο όχημά σας μια απόλυτα δυναμική νότα. Σαφής διαφοροποίηση από το βασικό μοντέλο που αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης.

designo

Η εξατομίκευση στην ωραιότερη μορφή της.

Εσωτερικό designo.

Τα διακοσμητικά στοιχεία designo δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο με πολυτελείς λεπτομέρειες.
Το εσωτερικό designo με μια ματιά:
Διάκοσμος designo από ξύλο μελιάς μουαρέ σε Μαύρο με ανοικτούς πόρους
Διάκοσμος designo από ξύλο φλαμουριάς lightlines σε Καφέ γυαλιστερό
> Ανακάλυψε το designo.

Βαφές designo.

Το πρόγραμμα designo προσφέρει ασύγκριτα υψηλής ποιότητας χρώματα εξωτερικής βαφής. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να επιλέξετε ανάμεσα στις εντυπωσιακές μεταλλικές βαφές και τις βαφές bright με υψηλής ποιότητας χρωστικές. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε, με τη designo θα αποκτήσετε σίγουρα τον σωστό τόνο.
Οι βαφές designo συνοπτικά:
• Κόκκινο Υάκινθου μεταλλικό designo
• Λευκό Αδαμάντινο bright designo
> Ανακάλυψε το designo.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×