Νέα GLB. H δύναμη των επιθυμιών σου.

Η άνεση γίνεται μεγαλύτερη.

Διατηρήστε την ευελιξία σας με άνεση. Εφόσον το επιθυμείτε, η δεύτερη σειρά καθισμάτων μετακινείται κατά μήκος, εξασφαλίζοντας τον χώρο που ταιριάζει ακριβώς στον τρόπο ζωής σας. Με την προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων (για άτομα με ύψος έως 1,68 μ.), η GLB προσφέρει θέσεις για έως επτά άτομα. Ο κλιματισμός καθισμάτων και πολλές ακόμη λειτουργίες ανέσεων φροντίζουν να αισθάνεστε πάντα υπέροχα.

Προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων

Στην GLB υπάρχει χώρος για έως επτά άτομα. Το πίσω ενιαίο κάθισμα προσφέρει χώρο για τρεις επιβάτες, ενώ με την προαιρετική 3η σειρά καθισμάτων προστίθενται, κατ’ επιλογή, ακόμη δύο μονά καθίσματα. Τα καθίσματα αυτά αναδιπλώνονται ανεξάρτητα μεταξύ τους και διαθέτουν εξαρτήματα στερέωσης για παιδικά καθίσματα, όπως η 2η σειρά καθισμάτων.

Μεγάλος, πολυμορφικός χώρος φόρτωσης

Η GLB ενθουσιάζει με τον άπλετο χώρο της σε κόμπακτ διαστάσεις. Η άνετη φόρτωση ξεκινά από το χαμηλό ύψος του πορτμπαγκάζ. Για τις καθημερινές ανάγκες, η GLB μετατρέπεται σε ευέλικτο ελαφρύ μεταφορικό χάρη στις διάφορες δυνατότητες αναδίπλωσης των πλατών καθισμάτων. Εναλλακτικά, προσφέρει χώρο για δύο επιπλέον επιβάτες και γίνεται 7θέσια.

Πίσω καθίσματα ρυθμιζόμενα κατά μήκος

Πρόκειται για ένα όχημα με πολλά πλεονεκτήματα – χάρη στην κατά μήκος μετακίνηση των πίσω καθισμάτων, μετατρέπετε το αυτοκίνητό σας σε λίγα δευτερόλεπτα από ευρύχωρο επιβατικό σε κόμπακτ premium ελαφρύ μεταφορικό. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να μετακινήσετε ολόκληρο το πίσω ενιαίο κάθισμα κατά 140 χιλιοστά, αυξάνοντας έτσι τον χώρο φόρτωσης ή τον ελεύθερο χώρο για πόδια των πίσω επιβατών.

Hands free access

Φορτώστε και ξεφορτώστε ξεκούραστα και χωρίς κόπο με το HANDS-FREE ACCESS. Το πίσω καπό ανοίγει και κλείνει χωρίς να το αγγίζετε. Ο αισθητήρας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα αναγνωρίζει την κίνηση του ποδιού σας. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια ή δεν έχετε κανένα χέρι ελεύθερο, για να κλείσετε το καπό.

Οθόνη Head-up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής. Η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό σας παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Συνεπώς, μπορείτε να παραμένετε απολύτως συγκεντρωμένοι στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Θερμαινόμενο τιμόνι

Για ακόμα πιο άνετη οδήγηση, το θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σάς καλομαθαίνει, ειδικά τις κρύες ημέρες, θερμαίνοντας τα χέρια σας. Τα χέρια σας ανακουφίζονται πολύ γρήγορα, αφού η θέρμανση του τιμονιού είναι ανεξάρτητη από το σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου.

Κλιματισμός καθισμάτων

Ο κλιματισμός καθισμάτων αερίζει και ψύχει τα μπροστινά καθίσματα, ρυθμίζοντας έτσι και την υγρασία. Όταν κάνει κρύο, η θέρμανση καθισμάτων εξασφαλίζει γρήγορα μια ευχάριστη θερμοκρασία στις επιφάνειες και τις πλάτες των καθισμάτων. Έτσι, ο κλιματισμός κάθε καθίσματος είναι πάντα ο ιδανικός.


Εντυπωσιακή σχεδίαση SUV

Επενδύσεις, οπτικό προστατευτικό αντισφήνωσης & ράγες οροφής

Σχεδιαστικά στοιχεία SUV στο εσωτερικό

Αυτόνομο κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Νέα GLB
έτοιμη για παραγγελία στηνEKKA.

Απόκτησε Τη Δική σου Τώρα!

Mε την κορυφαία εξυπηρέτηση που σου αξίζει.

Έλα #stinEKKA.

 

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

  Προτιμάς την εναλλακτική του Leasing;
  Κάνε Δική σου Tώρα την Νέα GLB
  με νέα ευέλικτα πακέτα χρονομίσθωσης!

  Μάθε περισσότερα
  #stinEKKA!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

   Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο)
   Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)*
   Επιθυμητή προκαταβολή (απαραίτητο)*
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Κλείσε ραντεβού για test-drive

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    ×
    Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

     Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

     Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

     Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

     [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
     ×