Εξοπλιστείτε με Mercedes.me Adapter & SAMSUNG Galaxy S20 | S20+

Η αναβάθμιση της συνδεσιμότητας.

Το Mercedes.me Adapter προάγει το διάλογο με το όχημά σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Καταγράψτε αυτόματα τις διαδρομές ή τους ανεφοδιασμούς που κάνετε στο smartphone σας, βρείτε γρήγορα και εύκολα το σταθμευμένο σας όχημα και παρακολουθήστε τα τρέχοντα δεδομένα του οχήματος, όπως το σύνολο διανυθέντων χιλιομέτρων και η στάθμη πλήρωσης του ρεζερβουάρ. Οποιαδήποτε στιγμή, με την άνεσή σας, από την εφαρμογή Mercedes.me Adapter. Επωφεληθείτε από την προσωποποιημένη διαχείριση συντηρήσεων και λάβετε ενδιαφέρουσες προσφορές για το service σας από την ΕΚΚΑ. Σε περίπτωση οδικής βλάβης ή ατυχήματος, λαμβάνετε βοήθεια γρήγορα και αποτελεσματικά χάρη στους κατάλληλους καταλόγους ελέγχων, την άμεση επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών, καθώς και χάρη στη μετάδοση στοιχείων του οχήματος και (ανάλογα με τις ρυθμίσεις του smartphone σας) της τρέχουσας θέσης σας. Ταυτόχρονα, έχετε πρόσβαση σε πολλές προσφορές, υπηρεσίες και πληροφορίες από τον κόσμο του Mercedes.me.

Κατεβάστε την εφαρμογή Mercedes me Adapter τώρα!

Mercedes.me Adapter explained.

Η ΕΚΚΑ & η SAMSUNG προτείνουν Galaxy S20 | S20+

Θα έχετε ήδη ανακαλύψει ότι -περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν- τα οχήματα Mercedes-Benz ενσωματώνονται στην ψηφιακή ζωή των κατόχων τους.
Οδηγός, Mercedes & smartphone γίνονται ένα μέσω της εφαρμογής Mercedes.me & εσείς απολαμβάνετε ευέλικτη, αξιόπιστη & εξατομικευμένη υποστήριξη, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Γι’ αυτό & η ΕΚΚΑ με τη SAMSUNG σας δίνουν τη δυνατότητα να ενισχύσετε αυτή την εμπειρία διασύνδεσης, προσφέροντάς σας τα κορυφαία smartphone SAMSUNG Galaxy S20 | S20+.

Επιλέξαμε τις πιο premium SAMSUNG συσκευές για να ταιριάζουν με το προφίλ σας & εγκαταστήσαμε σε αυτές όλες τις εφαρμογές Mercedes-Benz που μπορεί να χρειαστείτε.
Ταυτόχρονα, φροντίσαμε να μπορούν να γίνουν δικές σας επιδοτημένες κατά €200, σε τιμή που δεν θα βρείτε στα καταστήματα!

Βρείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά των SAMSUNG Galaxy S20 | S20+.

Αν επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε τα αμέτρητα πλεονεκτήματα διασύνδεσης της Mercedes σας με τα flagship κινητά της SAMSUNG Galaxy S20 | S20+, απαντήστε σε αυτό το mail εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας.

Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210 3498000 (εσωτ. 725, Γιώργος Βαϊσμένος) για λεπτομέρειες.

  Κλείστε ραντεβού για να τοποθετήσετε το Mercedes.me adapter & να παραλάβετε το νέο κινητό σας SAMSUNG

  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ραντεβού για την τοποθέτηση του Mercedes.me adapter και για να παραλάβεte το νέο κινητό σας SAMSUNG S20 | S20+ με προεγκατεστημένο το Mercedes.me.

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×