Αυτονομία 150 – 184 km1, 2.

Το eVito Van είναι τόσο λειτουργικό, ασφαλές και άνετο όσο έχετε συνηθίσει από τα οχήματα Mercedes-Benz Vito. Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης έχει ισχύ έως 85 kW (116 hp) [eVito Van με άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο δοκιμών 24,9–20,5 kWh/100 km, εκπομπές CO2 0 g/km]1 [*] και ροπή στρέψης έως 300 Nm.
Με αυτονομία που φτάνει τα 184 km1, το eVito Van ενδείκνυται κυρίως για δρομολόγια εντός πόλης. Η μπαταρία διαθέτει ωφέλιμη χωρητικότητα 35 kWh και με ισχύ φόρτισης έως 7,4 kW μπορεί να φορτίζεται από 0 σε 100 % σε περίπου 6 ώρες.2Με χωρητικότητα φόρτωσης έως 6,6 m³ η ηλεκτροκίνηση δεν σας περιορίζει καθόλου.

1. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση οχήματος, και ειδικότερα από την επιλογή του περιορισμού τελικής ταχύτητας.
Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΚ. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση οχήματος, και ειδικότερα από την επιλογή του περιορισμού τελικής ταχύτητας.

2. Η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας εξαρτάται από την υποδομή φόρτισης.

Μέγιστη αποδοτική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η στρατηγική τρόπου λειτουργίας βάσει διαδρομής φροντίζει για όσο το δυνατόν πιο αποδοτική χρήση της ενέργειας. Με 3 προγράμματα οδήγησης και 4 βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας βελτιστοποιεί την κατανάλωση ρεύματος και, συνεπώς, την αυτονομία. Τα 3 προγράμματα οδήγησης «E+», «E» και «C» επιλέγονται μέσω του διακόπτη προγράμματος οδήγησης, ενώ οι 4 βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας «D–», «D», «D+» και «D++» μέσω των χειριστηρίων αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Κατά την ανάκτηση ενέργειας, η ενέργεια ανακτάται όταν επιβραδύνει το όχημα. Για παράδειγμα, η μπαταρία φορτίζει κατά την πορεία σε κατωφέρειες, αντί να χάνεται ενέργεια κατά την πέδηση με τη μορφή θερμότητας.

Συστήματα ψυχαγωγίας.

Τα προαιρετικά ηχοσυστήματα προσφέρουν σύστημα ανοιχτής ακρόασης, καθώς και streaming μουσικής μέσω Bluetooth®, ενώ επιτρέπουν εν μέρει την ενσωμάτωση smartphone. Επιπλέον, χάρη στον εύκολο χειρισμό, ανταπεξέρχεστε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα στην εργασία σας. Ο χειρισμός των προαιρετικών συστημάτων πολυμέσων Audio 30 και Audio 40 μέσω οθόνης αφής γίνεται διαισθητικά και άνετα.

Έτοιμο όποτε είστε κι εσείς.

Στη συνεργασία σας μαζί του, το eVito θα αποδειχθεί γρήγορα ανεκτίμητο. Γι’ αυτό έχουμε φροντίσει ώστε η επαγγελματική σας σχέση να αντέχει στον χρόνο. Κατά την παράδοση, γίνεται δικό σας ένα κορυφαίο όχημα με την ποιότητα της Mercedes-Benz, του οποίου τόσο το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης όσο και το σύστημα θέρμανσης έχουν περάσει με επιτυχία τη χειμερινή δοκιμή μας σε θερμοκρασίες έως μείον 30°C. Επιπλέον, η εκτενής αντιδιαβρωτική προστασία του, με πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, και τα ανθεκτικά υλικά στον εσωτερικό χώρο φροντίζουν ώστε να εκπροσωπεί επάξια την επιχείρησή σας ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.

Εδώ μπορείτε να απολαμβάνετε την εργασία σας.

Η ευχάριστη πλευρά του επαγγέλματός σας: το eVito, με το ευρύχωρο εσωτερικό του, θα σας δημιουργήσει την καλύτερη διάθεση κατά την ώρα εργασία σας. Στα στιβαρά και αναπαυτικά καθίσματα απολαμβάνετε χαλαροί ακόμα και μεγάλες διαδρομές. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η θέρμανση καθίσματος οδηγού του προαιρετικού εξοπλισμού αποδεικνύεται μία πολύτιμη πρόσθετη λειτουργία. Με το εναίο κάθισμα συνοδηγού στο βασικό εξοπλισμό, έχετε χώρο για 2 συνεπιβάτες. Τα προαιρετικά, ηχοσυστήματα φροντίζουν για βέλτιστη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία καθ’ οδόν, ενώ με το σύστημα πλοήγησης Audio 40 μπορείτε να φτάνετε πιο εύκολα στον προορισμό σας.

Πλήρης φόρτιση μπαταρίας σε 6 ώρες.1

Το σύστημα μπαταρίας υψηλής τάσης με ωφέλιμη χωρητικότητα 35 kWh μπορεί να φορτίζεται από 0 σε 100 % σε περίπου 6 ώρες1 σε wallbox ή σταθμό φόρτισης. Η ισχύς φόρτισης έως 7,4 kW (2 φάσεις x 16 A ή 1 φάση x 32 A) εναλλασσόμενου ρεύματος μεταδίδεται από την υποδομή φόρτισης μέσω καλωδίου φόρτισης Mode 3 με φίσα τύπου 2. Τα προαιρετικά καλώδια φόρτισης διατίθενται κατ’ επιλογή σε μήκος 4 m ή 8 m για διφασική ή μονοφασική φόρτιση.

1.Η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας εξαρτάται από την υποδομή φόρτισης.

Ηλεκτροκινητήρας 85 kW (116 hp)

Ηλεκτροκινητήρας με χαμηλή στάθμη θορύβου και τοπικά χωρίς εκπομπές

Ο ηλεκτροκινητήρας υψηλής απόδοσης, με 85 kW (116 hp) [eVito Van με άδεια επαγγελματικού (N1) και κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο δοκιμών 24,9–20,5 kWh/100 km, εκπομπές CO₂ 0 g/km ]1[*], εντυπωσιάζει με την πολύ μεγάλη ροπή και την ιδιαίτερα ομαλή λειτουργία του. Ο ηλεκτροκινητήρας, σε σύγκριση με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, έχει σημαντικά υψηλότερο βαθμό απόδοσης, λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα και η μέγιστη ροπή στρέψης είναι διαθέσιμη σχεδόν από τις πρώτες στροφές του κινητήρα. Με την παραγωγή ρεύματος για το ηλεκτρικό όχημα να προέρχεται από εναλλακτικές μορφές ενέργειας, το σύστημα κίνησης δεν έχει εκπομπές. Αυτό καθιστά τον συγκεκριμένο ηλεκτροκινητήρα ένα οικονομικό και φιλικότερο προς το περιβάλλον είδος συστήματος μετάδοσης κίνησης για αστικά κέντρα, που έχουν ήδη υψηλά επίπεδα μόλυνσης από το καυσαέριο και στα οποία ισχύουν όλο και πιο αυστηρές προδιαγραφές για τις εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, ο ηλεκτροκινητήρας εμφανίζει λιγότερες φθορές και χρειάζεται λιγότερη συντήρηση σε σύγκριση με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι, δεν προκύπτουν π.χ. έξοδα για την αλλαγή λαδιών κατά τη λειτουργία.

Μπαταρία υψηλής τάσης 35 kWh

35 kWh ωφέλιμη χωρητικότητα μπαταρίας.

Το σύστημα μπαταρίας υψηλής τάσης αποτελείται από 3 μεμονωμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Οι 3 παράλληλα συνδεδεμένες μπαταρίες υψηλής τάσης είναι τοποθετημένες στο υποδάπεδο του οχήματος, χωρίς να περιορίζουν τη χωρητικότητα του φορτίου ή των επιβατών του οχήματος. Η επένδυση υποδαπέδου τις προστατεύει από ζημιές και το ενεργό σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας ρυθμίζει τη θερμοκρασία μπαταρίας. Η μπαταρία υψηλής τάσης φορτίζεται με εναλλασσόμενο ρεύμα με μια φίσα καλωδίου φόρτισης τύπου 2. Η πρίζα οχήματος βρίσκεται στην κολόνα B, στην πλευρά του οδηγού. Η μπαταρία υψηλής τάσης αναπτύσσεται και κατασκευάζεται από την ACCUMOTIVE, μία θυγατρική εταιρεία της Daimler AG, στη Γερμανία.

Mercedes-Benz Wallbox Home

Γρήγορη, ασφαλής και άνετη φόρτιση.

Το Mercedes-Benz Wallbox Home παρέχη τη δυνατότητα άνετης φόρτισης στα ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-Benz. Η ισχύς φόρτισης έως 22 kW φορτίζει την μπαταρία του eVito περίπου με τετραπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με μια οικιακή πρίζα. Το wallbox είναι συμβατό με όλα τα τωρινά και μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-Benz, καθώς και με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα άλλων κατασκευαστών με σύνδεση τύπου 2. Άλλα πλεονεκτήματα του wallbox είναι η υψηλής ποιότητας σχεδίαση και οι συμπαγείς διαστάσεις.

Πάντα έτοιμο για φόρτιση.

Το καλώδιο φόρτισης μήκους 4 m με φίσα τύπου 2 συνδέει το όχημά σας με ένα wallbox ή έναν σταθμό φόρτισης. Έτσι, είναι δυνατή η διφασική φόρτιση με έως 7,4 kW σε αντίστοιχη υποδομή φόρτισης καθ’ οδόν. Το σπιράλ σχήμα του καλωδίου εγγυάται ευελιξία αναφορικά με τις διαφορετικές αποστάσεις μεταξύ οχήματος και πρίζας φόρτισης.

Πιο ευέλικτη φόρτιση καθ’ οδόν.

Αυτό το καλώδιο φόρτισης σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αναφορικά με τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος επιτρέποντάς σας να φορτίζετε την μπαταρία διφασικά ή μονοφασικά με έως 7,4 kW. Το καλώδιο φόρτισης Mode 3 μήκους 4m με φίσα τύπου 2 συνδέει το όχημα με τα αντίστοιχα wallbox ή σταθμούς φόρτισης. Προτείνεται σε χώρες με μοναφασική παροχή.

Εύκολη φόρτιση στην αντίστοιχη υποδομή.

Το καλώδιο φόρτισης μήκους 8m με φίσα τύπου 2 συνδέει το όχημά σας με ένα wallbox ή έναν σταθμό φόρτισης. Έτσι, είναι δυνατή η διφασική φόρτιση με έως 7,4 kW σε αντίστοιχη υποδομή φόρτισης καθ’ οδόν.

Μεγαλώνει την αυτονομία κατά τη φόρτιση καθ’ οδόν

Αυτό το καλώδιο φόρτισης σάς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία αναφορικά με τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος καθώς σας επιτρέπει να φορτίζετε την μπαταρία διφασικά ή μονοφασικά με έως 7,4 kW. Το καλώδιο φόρτισης Mode 3 μήκους 8m με φίσα τύπου 2 συνδέει το όχημα με τα αντίστοιχα wallbox ή σταθμούς φόρτισης. Προτείνεται σε χώρες με μοναφασική παροχή.

Χώρος φόρτωσης.

Το eVito Van διαθέτει άπλετο χώρο και χωράει όσα χρειάζεστε. Είναι ένα επαγγελματικό όχημα για υψηλές απαιτήσεις και αντάξιος εκπρόσωπος της επιχείρησής σας. Ειδικότητά του είναι η μεταφορά φορτίου. Παρά τις διαστάσεις στο εσωτερικό του, αρκείται σε ένα ύψος οχήματος κάτω των 2 μέτρων και έτσι χωράει χωρίς κανένα πρόβλημα στα περισσότερα γκαράζ, κλειστούς χώρους στάθμευσης, υπόγεια γκαράζ και πλυντήρια αυτοκινήτων.

Διπλάσια ευελιξία με 2 συρόμενες πόρτες.

Η συρόμενη πόρτα στην αριστερή πλευρά του οχήματος προσφέρει επιπλέον πρόσβαση στο όχημα. Χάρη σε αυτήν, η φόρτωση-εκφόρτωση καθώς και η επιβίβαση-αποβίβαση γίνονται ταχύτερα και με μεγαλύτερη ευελιξια, π.χ. κατά την κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης όπου οι δρόμοι είναι στενοί.

Κάλυμμα δαπέδου μειωμένου βάρους στο χώρο φόρτωσης.

Εάν θέλετε να εξοπλίσετε τον χώρο φόρτωσης του οχήματός σας με ένα ανθεκτικό και ελαφρύ δάπεδο, τότε το μαύρο πλαστικό κάλυμμα δαπέδου είναι ιδανικό για εσάς. Το ενιαίο, αδιάβροχο, πλαστικό δάπεδο προστατεύει από ζημιές το δάπεδο λαμαρίνας που βρίσκεται από κάτω. Επιπλέον, η εύκολη στον καθαρισμό επιφάνεια διατηρεί τον χώρο φόρτωσης πιο καθαρό.

Το σταθερό σύστημα στερέωσης ασφαλίζει το φορτίο.

Με τις ράβδους πρόσδεσης στο ύψος των παραθύρων μπορούν να στερεώνονται ημίψηλα, ογκώδη φορτία κι έτσι να ασφαλίζονται αποτελεσματικά έναντι ολίσθησης ή ανατροπής. Με τον τρόπο αυτό, φορτίο και χώρος φόρτωσης παραμένουν εξίσου προστατευμένα από ζημιές. Για την ασφάλιση φορτίου, π.χ. υαλοπινάκων, κιβωτίων ή παλετών, απαιτούνται επιπλέον κρίκοι πρόσδεσης και ιμάντες στερέωσης. Οι δύο ράβδοι πρόσδεσης με πλέγμα οπών 25 mm τοποθετούνται στο ύψος των παραθύρων, κατά μήκος των πλευρικών τοιχωμάτων του οχήματος. Η εκάστοτε συρόμενη πόρτα δεν καλύπτεται.

Δίφυλλες πίσω πόρτες για ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση.

Οι δίφυλλες πίσω πόρτες ανοίγουν μέχρι τα πλευρικά τοιχώματα του οχήματος κι εκεί ακινητοποιούνται με τη βοήθεια μαγνητικών στοπ. Έτσι, διευκολύνουν σημαντικά τη φόρτωση και εκφόρτωση αντικειμένων μεγάλου όγκου, για παράδειγμα, ανυψωτικών μηχανημάτων. Το όχημα μπορεί να προσεγγίζει τις ράμπες φόρτωσης ή το φορτίο με εντελώς ανοιχτές πίσω πόρτες σε στενούς χώρους. Οι δίφυλλες πίσω πόρτες ακινητοποιούνται σε 2 θέσεις: κατ’ αρχάς σε γωνία ανοίγματος 95° κι έπειτα, όταν είναι πλήρως ανοιχτές, στα πλευρικά τοιχώματα. Τα μαγνητικά στοπ αποτρέπουν το ακούσιο κλείσιμο των θυρών.

Υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας και με ηλεκτροκίνηση.

Καλά προστατευμένο ηλεκτρικό κύκλωμα υψηλής τάσης.

Τα ηλεκτροκίνητα van της Mercedes-Benz υποβάλλονται σε απαιτητικές δοκιμές οχημάτων και δοκιμές σύγκρουσης. Γι’ αυτό, προσφέρουν το υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας της Mercedes-Benz.
Το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η μπαταρία υψηλής τάσης και τα καλώδια υψηλής τάσης είναι καλά προστατευμένα. Όλα τα καλώδια υψηλής τάσης είναι προσεκτικά μονωμένα. Εάν οι αισθητήρες σύγκρουσης αναγνωρίσουν ένα σοβαρό ατύχημα, απενεργοποιείται αυτόματα η τάση στο όχημα.

Το μέλλον κινείται με ρεύμα. Ανακαλύψτε το νέο οικοσύστημα eVan.

eVAN Ready App.
Είναι το eVito κατάλληλο για τις καθημερινές σας διαδρομές;

Το eVito Van είναι το ιδανικό ηλεκτρικό όχημα για το αστικό περιβάλλον. Η δωρεάν εφαρμογή eVAN Ready μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκρινίσει εκ των προτέρων εάν η ηλεκτροκίνηση είναι η βέλτιστη επιλογή για το δικό σας προφίλ χρήσης. Η εκτίμηση του κατά πόσο η μετάβαση σε ηλεκτρική κινητικότητα έχει νόημα είναι πολύ απλή: ανεξάρτητα από το όχημα χρήσης, η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τις πραγματικές διαδρομές, να αναλύσει την ατομική συμπεριφορά κινητικότητας και να υπολογίσει την αντίστοιχη κατανάλωση ενέργειας. Αυτή η απλή και εξατομικευμένη αξιολόγηση βοηθά στην αποφυγή κακών επενδύσεων.

Συχνές ερωτήσεις.

Με την εφαρμογή eVAN Ready μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα τη μετάβασή σας στην ηλεκτρική κινητικότητα. Μπορείτε να μάθετε, για παράδειγμα, εάν ένα ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα Mercedes-Benz σάς καλύπτει καθ’ όλη τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Η δωρεάν εφαρμογή αναλύει τις καθημερινές διαδρομές και την οδηγική σας συμπεριφορά. Το προφίλ οδήγησης που προκύπτει σας δείχνει εάν ένα ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν έχετε κι άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα, απευθυνθείτε στoυς Van Experts της εταιρείας μας.

Έχετε διάφορες επιλογές φόρτισης. Οι πιο προσιτές είναι το Mercedes-Benz Wallbox ή μια λύση φόρτισης στις εγκαταστάσεις σας, σχεδιασμένη από εμάς ειδικά για εσάς. Επιπλέον, υπάρχει ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός δημόσιων σταθμών φόρτισης, σε πρατήρια καυσίμων, σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών, εμπορικά κέντρα και χώρους στάθμευσης.

3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης και 4 βαθμίδες ανάκτησης ενέργειας υποστηρίζουν έναν πιο αποδοτικό τρόπο οδήγησης. Και οι δύο λειτουργίες σάς επιτρέπουν να βελτιώνετε την κατανάλωση ενέργειας και την αυτονομία του ηλεκτρικού ελαφρού επαγγελματικού σας.

Το eVito διαθέτει τον μεγάλο χώρο φόρτωσης ενός Vito Van με κινητήρα εσωτερικής καύσης, γιατί οι μπαταρίες του βρίσκονται μέσα στο υποδάπεδο. Με χωρητικότητα φόρτωσης έως 6,6m3 και αρκετό ωφέλιμο φορτίο, το eVito Van ανταποκρίνεται σε όλες τις προκλήσεις στην εργασιακή σας καθημερινότητα.

Η ετήσια συντήρηση είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των εξαρτημάτων υψηλής τάσης καθώς κι άλλων εξαρτημάτων του οχήματος. Χάρη στο πακέτο συντήρησης, το οποίο περιλαμβάνεται στην αγορά, η συντήρηση παρέχεται δωρεάν για τέσσερα χρόνια. Εάν απαιτηθεί αντικατάσταση των μπαταριών σας, επωφελείστε από την περίοδο οκτώ ετών ή έως 100.000 km σύμφωνα με το πιστοποιητικό της μπαταρίας σας. Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη συντήρηση των ηλεκτρικών οχημάτων, απευθυνθείτε στους Van Experts της εταιρείας μας.

Εάν η χωρητικότητα της μπαταρίας σας μειωθεί σημαντικά τα πρώτα 8 χρόνια ή/και τα πρώτα 100.000 km μετά την πρώτη ταξινόμηση, καλύπτεστε από το πιστοποιητικό μπαταρίας. Εμείς αναλαμβάνουμε το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας. Και το καλύτερο είναι ότι το πιστοποιητικό μπαταρίας περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή αγοράς.

eVito. Κλείσε test-drive.

  Έλα #stinEKKA & oδήγησε το eVito

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Πόσο κάνει:

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaVansSpecialists

  Μάριος Κερτσιάδης

  | 2103498124 |

  Θεόδωρος Αμανατίδης

  | 2103498125 |

  #ekkaCorporateSalesManager

  Γιάννης Γεωργούσης

  | 2103498180 |

  #ekkaLINES

  Πωλήσεις:        2115006331
  Service:           2115006332
  Ανταλλακτικά:  2115006333
  Φανοποιία:      2115006334

  [contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
  ×

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Πόσο κάνει:

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

   ×

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

    Πόσο κάνει:

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    ×