ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ: Πειραματίσου & διάλεξε πακέτο

Το εσωτερικό της νέας A-Class σχεδόν αγκαλιάζει τους επιβάτες της. Η ανάμιξη ανάμεσα στον πίνακα οργάνων, την κεντρική κονσόλα και το διάκοσμο των θυρών ρέει και εξασφαλίζει αυτό το σχεδιαστικό «αγκάλιασμα», που είναι μοναδικό στην κατηγορία της, όπως και η επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων και του ατμοσφαιρικού φωτισμού, που αναδεικνύει την καλύτερη πλευρά του οχήματος.

Πραγματικά μια ματιά λέει περισσότερα από ό,τι χίλιες λέξεις! Το εσωτερικό της νέας A-Class έχει εντελώς νέα εμφάνιση και ως αποτέλεσμα βλέπετε τα πάντα με εντελώς νέα προοπτική. Όχι σε μία, αλλά σε δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης (7 ιντσών στο βασικό εξοπλισμό & extra large 10,25 ιντσών εφόσον ζητηθεί). Οι οθόνες μοιάζουν σαν να αιωρούνται στο εσωτερικό. Τα χειριστήρια είναι πολύ βολικά με τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι, στο touchpad ή στην οθόνη αφής.

Κάποιες φορές απλά χρειάζεστε λίγο ακόμα χώρο. Για αυτό ο χώρος αποσκευών στη νέα A-Class είναι μεγαλύτερος, με 29 λίτρα περισσότερο όγκο από τον προκάτοχό του. Τι σημαίνει αυτό για τα ογκώδη αντικείμενα; Έξι κιβώτια αναψυκτικών, δύο σάκοι του γκολφ ο ένας πάνω στον άλλον, ή παιδικό καρότσι για παράδειγμα. Δεν είναι αρκετό; Τότε δημιουργήστε ακόμα περισσότερο χώρο με το προαιρετικό πακέτο χώρου αποσκευών!

Επίλεξε και σύγκρινε μεταξύ τους τις γραμμές εξοπλισμού διαλέγοντας από τα μενού πιο κάτω.

Εσωτερικό

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Οδήγησε την Α-Class στην ΕΚΚΑ!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Προσφορά (Επιλέξτε πακέτο)
    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    ×