ΜΕ AUDIO 20 CD

Για συνδυασμό ψυχαγωγίας, πληροφόρησης & επικοινωνίας

Μπείτε μέσα. Ξεκινήστε. Διασκεδάστε. Έχετε εσείς το νου σας στην κυκλοφορία, και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα: όπως για παράδειγμα την απόλαυση της ψυχαγωγίας και την άνετη επικοινωνία. Σε κάθε ταχύτητα.

Αυτό το σύστημα πολυμέσων συνδυάζει την ψυχαγωγία με την πληροφόρηση και την επικοινωνία: Το Audio 20 CD με δυνατότητα Internet, ραδιοφώνου, διπλού δέκτη και CD player επιτρέπει επίσης τη σύνδεση φορητών συσκευών μέσω Bluetooth

Η σύνδεση μέσω Bluetooth δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα hands-free να δουλεύει με συσκευές κινητής τηλεφωνίας που έχουν Bluetooth (Προφίλ Hands-Free Προφίλ Πρόσβασης Τηλεφωνικού Καταλόγου).

Τα γραπτά μηνύματα εμφανίζονται στην οθόνη αν το κινητό που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει την εφαρμογή Προφίλ Πρόσβασης Μηνυμάτων (MAP) του Bluetooth.

Το Bluetooth audio streaming επιτρέπει επίσης την αναπαραγωγή μουσικής μέσω της κεντρικής μονάδας αν η συσκευή κινητού τηλεφώνου είναι συσκευή με Bluetooth που υποστηρίζει το πρότυπο A2DP. Μία θύρα USB στο ντουλαπάκι της κεντρικής κονσόλας σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε εξωτερικές συσκευές ήχου.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Οδήγησε την Α-Class στην ΕΚΚΑ!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Προσφορά (Επιλέξτε πακέτο)
    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    ×