Το νέο Citan

Το έχει... άνετα

Το νέο Citan.

Αν ανήκετε σε εκείνους που αναζητούν ένα ευρύχωρο van, με το οποίο θα μπορείτε να κινείστε ευέλικτα και χωρίς άγχος ακόμη και στο κέντρο της πόλης, τότε το νέο Citan είναι το σωστό όχημα για εσάς. Θα σας εντυπωσιάσει εξωτερικά με τις συμπαγείς διαστάσεις του, αλλά και εσωτερικά με τον άπλετο χώρο του. Επιπλέον, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από ένα van της Mercedes-Benz: κυρίαρχη εμφάνιση, υψηλά επίπεδα ασφάλειας και στιβαρή κατασκευή.

Χαρακτηριστική ποιότητα της μάρκας, που βλέπετε και αισθάνεστε.
Επαγγελματίας και στο θέμα της ασφάλειας.
Ευέλικτη, άνετη και οικονομική οδήγηση.
Κάνει πιο εύκολη την εργασιακή καθημερινότητα.
Μεγάλος, εύχρηστος χώρος φόρτωσης.
Ευέλικτο και ασφαλές, ακόμη και με μεγάλο φορτίο.
Ένα μικρό van με μεγάλες δυνατότητες.

Μικρό van. Μεγάλες δυνατότητες.

Με σχεδίαση που χαρακτηρίζει τη μάρκα και εργονομικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο, το νέο Citan είναι ένα γνήσιο όχημα Mercedes-Benz. Επιβιβαστείτε και ανακαλύψτε τις δυνατότητες του προαιρετικού συστήματος πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) και των λύσεων έξυπνης συνδεσιμότητας. Στη διάρκεια της οδήγησης σας υποστηρίζουν πολλά προνοητικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Με τις τρεις νέες γραμμές εξοπλισμού Pure, Urban και Progressive μπορείτε να εξοπλίζετε το κόμπακτ van ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά. Μάθετε περισσότερα!

Το eCitan: το νέο μέλος της οικογένειας eVans.

Ηλεκτρικά σε όλες τις κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών

Μέσα στο 2ο εξάμηνο του 2022 θα κυκλοφορήσει το eCitan. Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση μοντέλου του Citan έρχεται να προστεθεί στα eVito και eSprinter επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της μάρκας. Η αυτονομία του προβλέπεται να κυμαίνεται στα 285 χιλιόμετρα βάσει WLTP , η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν συχνά το όχημα για ταχυμεταφορές και παραδόσεις εντός πόλης. . Σε σταθμούς ταχείας φόρτισης, η μπαταρία αναμένεται ότι θα φορτίζεται από 10 στο 80 τοις εκατό σε μόλις 40 λεπτά. Όσον αφορά στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, το ωφέλιμο φορτίο και τη διαθεσιμότητα εξοπλισμού, οι χρήστες του δεν χρειάζεται να κάνουν κανέναν συμβιβασμό σε σχέση με την έκδοση με συμβατικό κινητήρα. Το eCitan εξοπλίζεται ακόμη και με σύνδεσμο ρυμουλκούμενου.

Το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX

Ο εξοπλισμός infotainment στο νέο Citan προσφέρει λύσεις σχεδόν για τα πάντα: θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό με βάση τα τελευταία δεδομένα για την κυκλοφορία και να φορτίσετε ασύρματα την κινητή συσκευή σας, ενώ βρίσκεστε καθ’ οδόν; Ή μήπως θέλετε να χειριστείτε το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MBUX από την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, τα πλήκτρα του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών ή με φωνητικές εντολές; Όλα είναι δυνατά. Παράλληλα, οι νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας του Mercedes me φροντίζουν για σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, καθώς και περισσότερη ασφάλεια στο μικρό van.

Κύρια χαρακτηριστικά του νέου Citan

ATTENTION ASSIST

Το σύστημα υποβοήθησης εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST προειδοποιεί εγκαίρως τον οδηγό για υπερβολική κούραση και υπνηλία. Το σύστημα συμβάλλει στην ασφάλεια κυκλοφορίας, ιδίως κατά τη νυχτερινή οδήγηση και σε μεγάλες διαδρομές. Η ένδειξη του ATTENTION ASSIST προβάλλεται στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο.

Ράγες οροφής με ενσωματωμένο βασικό φορέα

Οι ράγες οροφής με ενσωματωμένο βασικό φορέα στον βασικό εξοπλισμό επιτρέπουν τη μεταφορά φορτίου μεγάλου όγκου. Ο βασικός φορέας τοποθετείται γρήγορα και εύκολα πάνω στην οροφή, αυξάνοντας τη χωρητικότητα φορτίου για την πολυλειτουργική χρήση του οχήματος στην εργασία, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο.
Η απόσταση μεταξύ των εγκάρσιων φορέων ρυθμίζεται σε 2 θέσεις. Αν χρειαστεί, ο πίσω εγκάρσιος φορέας προσαρμόζεται.

Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές

Με το ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές μπορείτε να φορτίζετε πολύ άνετα smartphone με δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης στη διάρκεια της οδήγησης: χωρίς καλώδια, φίσες και βάση, και ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας. Έτσι, ο χρόνος οδήγησης μετατρέπεται σε χρόνο φόρτισης.
Γι’ αυτό, τοποθετήστε απλά το συμβατό smartphone στην επιφάνεια φόρτισης, στην μπροστινή θήκη της κεντρικής κονσόλας. Ένα άλλο πλεονέκτημα του ασύρματου συστήματος φόρτισης είναι ότι οι πληροφορίες για τη λειτουργία φόρτισης προβάλλονται στην οθόνη μέσων του συστήματος πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Citan Tourer

Citan Van

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

  ×

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Πόσο κάνει:

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

   ×

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

    Πόσο κάνει:

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    ×