Η νέα C-Class Sedan | Σχεδίαση

Η νέα C-Class συνδυάζει αθλητικότητα και πολυτέλεια στην πιο σύγχρονη μορφή.

Εσωτερικό

Άνετη. Ψηφιοποιημένη.

Η νέα C-Class Sedan ενσαρκώνει την εξέλιξη της σύγχρονης πολυτέλειας. Στο σπορ εσωτερικό της C-Class, οι καινοτομίες βρίσκουν τη θέση τους. Μια μεγάλη, κάθετη οθόνη αφής 30,2 cm (11,9″) μετατρέπει την κεντρική κονσόλα στο ψηφιακό κέντρο του εσωτερικού χώρου. Μοντέρνα στοιχεία διάκοσμου αναδεικνύουν τη σύγχρονη σχεδίαση.


Χαλαρωτικός ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Σχεδίαση τιμονιού με πρωτοποριακό σχεδιασμό χειρισμού.

Στοιχεία διάκοσμου που “ρέουν”.

Ηχοσύστημα 3D-Surround Burmester® για πολυτελή ήχο.

Ταμπλό οργάνων – στραμμένο προς τον οδηγό και το μέλλον.

Εξωτερικό

Εμφάνιση: Δυναμική και προοδευτική.

Οι απέριττες γραμμές συναντούν τις έντονα σμιλευμένες επιφάνειες. Το αποτέλεσμα είναι μια μινιμαλιστική σχεδίαση, που συνδυάζει σχεδόν φυσικά την πολυτέλεια και την αθλητικότητα. Οι δυναμικές αναλογίες, το μακρύτερο μεταξόνιο και το φαρδύ μετατρόχιο προσδίδουν στη νέα C-Class τη σαφή παρόρμηση για κίνηση.


Εντυπωσιακό πίσω τμήμα με διαιρούμενα πίσω φώτα.

Νέο μπροστινό τμήμα με μάσκα ψυγείου diamond σε σχεδίαση αστεριού.

DIGITAL LIGHT με καινοτόμα λειτουργία προβολής.

Η σχεδίαση του φωτισμού θυμίζει Mercedes-Benz.

Ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19″).

Γραμμές εξοπλισμού

Βρείτε τον δικό σας χώρο ανέσεων.

AMG Line


Το εντυπωσιακό Styling της AMG Line προσφέρει στο εξωτερικό της C-Class μια σπορτίφ αποκλειστική νότα που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σάς προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, όπως η ευέλικτη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης (όχι για plug-in υβριδικά μοντέλα).

AVANTGARDE


Με τη γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE εξωτερικού αναδεικνύετε το μοναδικό και σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η μοντέρνα πολυτέλεια. Ο συνδυασμός σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, του οποίου η χαμηλωμένη ανάρτηση προσφέρει την ιδανική ισορροπία δυναμικής, άνεσης και ασφάλειας.

Βασικός εξοπλισμός


Στον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι υπέροχο από κάθε άποψη. Στα χαρακτηριστικά στοιχεία σχεδίασης περιλαμβάνονται power dome στο καπό κινητήρα, προβολείς LED High Performance και ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17″). Όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν αρμονικά – για μια σπορ συνολική εμφάνιση με κομψές λεπτομέρειες.

Εξωτερικό

Εσωτερικό

Πακέτο στοιχείων εξοπλισμού σχεδίασης

Βρείτε τη νέα C-Class που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε τώρα το πακέτο Night της νέας C-Class Sedan.

Πακέτο Night

Το πακέτο Night είναι πόλος έλξης για τα βλέμματα: πολλά στοιχεία του εξωτερικού είναι μαύρα. Έτσι τονίζεται ο σπορ χαρακτήρας και η ιδιαίτερη προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας, ενώ εσείς επιδεικνύετε το πάθος σας για εκφραστική σχεδίαση και αποκλειστική σπορ αίσθηση.

Προαιρετικός εξοπλισμός σχεδίασης

Διαμορφώστε την προσωπική σας Mercedes-Benz C-Class Sedan.

DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής


Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT θα σας συναρπάσει με τις λειτουργίες προβολής του, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τους κανονισμούς ταξινόμησης της χώρας, προς το παρόν με ένα μέρος των λειτουργιών του στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την Κίνα και τα κράτη του Κόλπου.

Κεντρική οθόνη


Η υψηλής ανάλυσης κεντρική μονάδα οθόνης ενθουσιάζει με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ο χειρισμός πραγματοποιείται μέσω αφής. Η ενιαία κρυστάλλινη επιφάνεια οθόνης με κάθετο προσανατολισμό είναι στραμμένη ελαφρώς προς τον οδηγό, ώστε να μπορεί να τη βλέπει και να τη χειρίζεται ευκολότερα. Αυτός ο προσανατολισμός είναι πιο σαφής ιδίως για τους χάρτες πλοήγησης.

Πανοραμική συρόμενη οροφή


Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική, πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

Περισσότερες πληροφορίες

Η νέα C-Class μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια:

Άνεση


Ασφάλεια


Προδιαγραφές

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×