Η νέα C-Class Sedan | Άνεση


Η νέα C-Class Sedan έχει όλα όσα χρειάζεστε για να χαλαρώσετε.

Κύρια χαρακτηριστικά άνεσης εσωτερικού χώρου

Επιβιβαστείτε. Αποβιβαστείτε. Αισθανθείτε αναζωογονημένοι.

Η νέα C-Class σας χαλαρώνει από τα πρώτα, κιόλας, δευτερόλεπτα. Έξυπνες λειτουργίες ανέσεων αναλαμβάνουν εργασία και το πρωτοποριακό πακέτο ENERGIZING Plus μετατρέπει τη νέα C-Class σας σε όαση ξεκούρασης σε όλες τις συνθήκες. Ανακαλύψτε εδώ τα κύρια χαρακτηριστικά άνεσης της νέας C-Class Sedan.

Πακέτα ENERGIZING


Τα πακέτα ENERGIZING θέτουν τη δική σας χαλάρωση ως πρωταρχική προτεραιότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα, όπως “Vitality” (Ζωντάνια), “Freshness” (Φρεσκάδα) ή ένα από τα τρία προγράμματα ασκήσεων.

Άνετος χώρος πίσω επιβατών για περισσότερη ελευθερία.


Η γενναιόδωρη ευρυχωρία του εσωτερικού χώρου προσφέρει στους πίσω επιβάτες περισσότερο χώρο για τα πόδια.

Πάντα η σωστή ρύθμιση, χάρη στο πακέτο μνήμης.


Μετά την πρώτη ρύθμιση, τα μπροστινά καθίσματα αποθηκεύουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις για έως τρεις επιβάτες. Μπορείτε να επιλέγετε και να αλλάζετε εύκολα τα προφίλ ανά πάσα στιγμή.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προσφέρει χαλάρωση με 64 χρώματα.

Με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, η νέα C-Class αποκτά την ατμόσφαιρα που θέλετε.


Ο σχεδιασμός φωτισμού ξεκινά από την κεντρική κονσόλα και εκτείνεται σε όλο το αυτοκίνητο. Τα 64 χρώματα εναλλάσσονται δυναμικά ή φωτίζουν πολλά σημεία της νέας C-Class με διαφορετικές αποχρώσεις. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε.

Ψηφιακό κόκπιτ

Η C-Class σας είναι ψηφιακή και δικτυωμένη.

Το σύστημα χειρισμού πολυμέσων MBUX μαθαίνει διαρκώς, ώστε να προσαρμόζεται συνεχώς περισσότερο σε εσάς και τις προτιμήσεις σας.

Το αυτοκίνητό σας και εσείς – η τέλεια ομάδα.

Ανακαλύψτε με το MBUX έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το αυτοκίνητό σας. Πιο απλά από ποτέ και απολύτως σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δυναμική οδήγηση

Δυναμική, άνετη και ευέλικτη στην οδήγηση.

Η νέα C-Class Sedan προσφέρει χαλάρωση σε όλες τις συνθήκες, και σε αυτό βοηθά η οδηγική συμπεριφορά της. Η καινοτόμα ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση σάς προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε μέγιστη ευκινησία και εξαιρετική άνεση απόσβεσης. Το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα παρέχει επιπλέον υποστήριξη σε κάθε ταχύτητα οδήγησης.

Σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα: σκέφτεται και προσαρμόζεται.


Υπερέχει απόλυτα σε κάθε οδόστρωμα. Το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα προσαρμόζεται ενεργά στη διαδρομή. Στις χαμηλές ταχύτητες προσφέρει περισσότερη ευκινησία, ενώ στις υψηλότερες ταχύτητες φροντίζει για μεγαλύτερη ευστάθεια. Με τον τρόπο αυτό, η νέα C-Class Sedan κινείται ευέλικτα και, ταυτόχρονα, κυρίαρχα στον δρόμο.

Η ανάρτηση: δυναμική και στιβαρή ανάρτηση.


Μία ανάρτηση, τρεις τύποι. Η ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση προσαρμόζεται στον τρόπο που οδηγείτε. Προτιμάτε ξέγνοιαστη, άνετη οδήγηση ή κορυφαία ευελιξία; Μπορείτε να εναλλάσσετε γρήγορα τα διάφορα προγράμματα, όπως “Comfort” ή “Sport”, με τον διακόπτη DYNAMIC SELECT.

Περισσότερη ευελιξία χάρη στην ενσωματωμένη μίζα-δυναμό.


Στη νέα C-Class η ισχύς συναντά την αποδοτικότητα: ανάμεσα στον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων υπάρχει μια ενσωματωμένη μίζα-δυναμό δεύτερης γενιάς. Αυτό το καινοτόμο σύστημα αναλαμβάνει και τον ρόλο ενός υβριδικού κινητήρα υποβοήθησης. Έτσι, κατά την επιτάχυνση, αξιοποιείται επιπλέον ροπή στρέψης έως 200 Nm.

Πακέτα εξοπλισμού άνεσης

Στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, ειδικά διαμορφωμένα για εσάς.

Με αυτά τα πλούσια στοιχεία εξοπλισμού ανέσεων, η νέα C-Class Sedan γίνεται το ιδανικό καταφύγιό σας.

Πακέτο AIR BALANCE

Το πακέτο AIR BALANCE προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού στον εσωτερικό χώρο – απόλυτα προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη διάθεσή σας. Χάρη στον αναζωογονητικό ιοντισμό και το φιλτράρισμα του εξωτερικού και εσωτερικού αέρα, βελτιώνεται η ποιότητά του και δημιουργείται μια ατμόσφαιρα ευεξίας στο αυτοκίνητο.

Πακέτο αποθηκευτικών χώρων

Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων του βασικού εξοπλισμού προσφέρει πολλές δυνατότητες αποθήκευσης και στερέωσης για τον εσωτερικό χώρο καθώς και για το πορτμπαγκάζ ή τον χώρο φόρτωσης. Με τις πρακτικές δυνατότητες αποθήκευσης, τα πάντα βρίσκουν τη θέση τους. Μικρές και μεγάλες αποσκευές στερεώνονται άψογα.

Πακέτο ENERGIZING

Αυτό το πακέτο συνδυάζει ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού και πρωτοποριακή νοημοσύνη, προσφέροντας άνεση για όλες τις αισθήσεις. Η Mercedes σας μπορεί να σας ενεργοποιεί, ώστε να οδηγείτε πιο αποδοτικά και να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή με έως επτά προγράμματα άνεσης και πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, όπως η θέρμανση καθίσματος οδηγού και συνοδηγού.

Πακέτο ENERGIZING Plus

Αυτό το πακέτο συνδυάζει πολλά στοιχεία premium εξοπλισμού και πρωτοποριακή νοημοσύνη προσφέροντας άνεση για όλες τις αισθήσεις. Η Mercedes σας μπορεί να σας ενεργοποιεί και να σας περιποιείται στοχευμένα, ώστε να οδηγείτε πιο αποδοτικά και να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή. Με επτά προγράμματα άνεσης και ελκυστικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος.

Πακέτο εσωτερικού φωτισμού

Περισσότερο φως, πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα, καλύτερος προσανατολισμός. Το πακέτο εσωτερικού φωτισμού του βασικού εξοπλισμού φροντίζει για πιο ολοκληρωμένο άμεσο και έμμεσο φωτισμό. Τα στοιχεία φωτισμού δημιουργούν ευχάριστη διάθεση και διευκολύνουν τον χειρισμό.

Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO

Αξεπέραστη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις σας: με το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO μπορείτε να ξεκλειδώνετε, να εκκινείτε και να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας, έχοντας απλώς το κλειδί μαζί σας. Η λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό του πορτμπαγκάζ πλήρως αυτόματα και ανέπαφα.

Πακέτο μνήμης

Με το πακέτο μνήμης μπορείτε να αποθηκεύετε και να επιλέγετε άνετα έως 3 διαφορετικές θέσεις καθίσματος, καθώς και άλλες ρυθμίσεις. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαιτέρως πρακτική, όταν το όχημα χρησιμοποιείται από πολλούς οδηγούς και η ρύθμιση καθίσματος αλλάζει συχνά. Επιπλέον, η ηλεκτρική ρύθμιση καθίσματος σάς επιτρέπει να βρίσκετε μια αναπαυτικότερη θέση.

Remote Services Plus*

Το πακέτο Remote Services Plus δίνει μια νέα διάσταση στην κινητικότητα και προσφέρει περισσότερη άνεση και ασφάλεια. Ερωτήματα για την κατάσταση παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία. Μπορείτε να χειρίζεστε εξ αποστάσεως ορισμένες λειτουργίες και να εντοπίζετε το αυτοκίνητό σας. Για παράδειγμα, ανοίξτε τα παράθυρα πριν επιβιβαστείτε – και αερίστε τον εσωτερικό χώρο του οχήματος τις ζεστές μέρες.

* Για τη χρήση της υπηρεσίας, απαιτείται η εγγραφή στο Mercedes me Portal και η αποδοχή των όρων χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών από τους πελάτες είναι εφικτή εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή θέση σε λειτουργία, όποιο συμβεί πρώτο.

Remote Services Premium*

Το πακέτο Remote Services Premium σάς συνδέει ακόμη πιο στενά με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να το εντοπίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, καθώς και να χειρίζεστε εξ’ αποστάσεως ορισμένες επιλεγμένες λειτουργίες. Υπηρεσίες, όπως η Διαχείριση Συντήρησης, συντονίζουν τα ραντεβού για service και έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο. Ο εντοπισμός κλεμμένων οχημάτων αυξάνει τις πιθανότητες ανάκτησης του αυτοκινήτου σας.

* Για τη χρήση της υπηρεσίας, απαιτείται η εγγραφή στο Mercedes me Portal και η αποδοχή των όρων χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών από τους πελάτες είναι εφικτή εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή θέση σε λειτουργία, όποιο συμβεί πρώτο.

Remote και Charging Services Plus *

Το πακέτο Remote και Charging Services Plus σάς συνδέει με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε, εφόσον θέλετε, να εντοπίζετε και να χειρίζεστε εξ’ αποστάσεως επιλεγμένες λειτουργίες. Με το Mercedes me Charge μπορείτε να χρησιμοποιείτε ρεύμα σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης με τη μέγιστη διαφάνεια κόστους. Απαιτείται εγγραφή μόνο μία φορά και θα λαμβάνετε έναν συνολικό λογαριασμό.

* Για τη χρήση της υπηρεσίας, απαιτείται η εγγραφή στο Mercedes me Portal και η αποδοχή των όρων χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών από τους πελάτες είναι εφικτή εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή θέση σε λειτουργία, όποιο συμβεί πρώτο.

Πακέτο καθισμάτων ανέσεων

Ταξιδέψτε άνετα, φτάστε ξεκούραστοι: με το πακέτο καθισμάτων ανέσεων βρίσκετε γρήγορα μια εργονομική θέση καθίσματος, που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει πολύπλευρες ηλεκτρικές και χειροκίνητες ρυθμίσεις για τα μπροστινά καθίσματα.

Πακέτο άνεσης ήχου

Το αυτοκίνητό σας μετατρέπεται σε χώρο κορυφαίας ακουστικής. Με το πακέτο άνεσης ήχου απολαμβάνετε κορυφαία ακουστική. Το ηχοσύστημα surround Burmester® και η ηχομονωτική μεμβράνη για τα μπροστινά πλευρικά παράθυρα αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια – χάρη στις μειωμένες παρεμβολές, ο ήχος είναι ακόμη καλύτερος.

Πακέτο USB

Χάρη στις πρόσθετες θύρες USB C κάτω από το μπροστινό υποβραχιόνιο, εσείς κι ο συνοδηγός μπορείτε να φορτίζετε κινητές συσκευές πολύ εύκολα. Μέσω των συνδεδεμένων συσκευών είναι εφικτή η αναπαραγωγή δεδομένων, όπως η αποθηκευμένη μουσική σας, στο σύστημα πολυμέσων.

Πακέτο USB Plus

Γρήγορη τροφοδοσία ρεύματος για smartphone και tablet. Με έξι επιπλέον θύρες USB-C και δύο πρίζες 12 V εσείς και οι επιβάτες σας φορτίζετε πολύ εύκολα τις φορητές συσκευές σας. Όλες οι θύρες USB του οχήματος μπορούν να προσφέρουν ταχεία φόρτιση. Μέσω συσκευών που συνδέονται μπροστά, είναι εφικτή η αναπαραγωγή δεδομένων, π.χ. της αποθηκευμένης μουσικής σας, στο σύστημα πολυμέσων MBUX.

Προαιρετικός εξοπλισμός άνεσης

Κορυφαία άνεση, πάντα σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC


Με 4 ζώνες κλιματισμού, το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC προσφέρει εξατομικευμένο κλίμα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός, ο συνοδηγός και οι πίσω επιβάτες μπορούν να καθορίζουν το κλίμα, σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Η θερμοκρασία, η κατανομή και η παροχή αέρα μπορούν να ρυθμίζονται ξεχωριστά σε 4 ζώνες.

Ηχοσύστημα 3D-Surround Burmester®


Απολαύστε εκπληκτικό ήχο με το μοναδικό ηχοσύστημα Burmester®. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα. Επιπλέον, το εσωτερικό αναβαθμίζεται και από τα χαρακτηριστικά καλύμματα ηχείων Burmester®.

Σύστημα ψυχαγωγίας MBUX

Απολαύστε ανά πάσα στιγμή την αγαπημένη σας μουσική. Το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας MBUX συνδέει απευθείας το αυτοκίνητό σας με τις υπηρεσίες streaming όπως Spotify, amazon music, TuneIn ή TIDAL. Ακούστε τα μουσικά κομμάτια και τις λίστες αναπαραγωγής σας τόσο απλά, όπως ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς – μέσω των στοιχείων χειρισμού στην κεντρική οθόνη σας, στο τιμόνι ή χωρίς καμία κίνηση, μέσω χειρισμού με φωνητικές εντολές.

Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού.
Το βίντεο δείχνει το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX. Αυτή η λειτουργία είναι ίδια σε διάφορες κατασκευαστικές σειρές.

Mercedes me connect

Κατεβάστε τες και ξεκινήστε – οι νέες εφαρμογές Mercedes me Apps.

Με την τελευταία γενιά των εφαρμογών Mercedes me Apps, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση, οδηγική απόλαυση και υποστήριξη, ενώ διαχειρίζεστε πολύ άνετα τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά και ό,τι άλλο προκύψει, με το smartphone. Εγκαταστήστε τις νέες εφαρμογές Mercedes me Apps: Mercedes me 2020, Mercedes me Service και Mercedes me Store.

Έτσι, χάρη στο smartphone σας, θα έχετε τη Mercedes σας πάντα δίπλα σας και τα πάντα υπό έλεγχο. Φτάστε γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας, χάρη στα δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο από το σύστημα πλοήγησης – για ακόμη πιο δυναμική καθοδήγηση στη διαδρομή.

Περισσότερες πληροφορίες

Η νέα C-Class μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια:

Σχεδίαση

Ασφάλεια

Προδιαγραφές

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×