ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Πειραματίσου & διάλεξε πακέτο

Όλες οι γραμμές της νέας A-Class έχουν μία κατεύθυνση: τη σχεδιαστική φιλοσοφία της αισθησιακής καθαρότητας. Οι επιφάνειες είναι ακόμα πιο καθαρές, οι λεπτομέρειες ακόμα πιο περιεκτικές.

Η εμφάνιση, ο χαρακτήρας, η παρουσία καθιστούν αμέσως την A-Class αγαπητή. Το επανασχεδιασμένο πίσω μέρος φαίνεται πλατύ, αθλητικό και αισθησιακά ξεχωριστό. Τα κομψά δίχρωμα πίσω φώτα δύο τμημάτων δεν αποζητούν την προσοχή, αλλά την κερδίζουν, με την ακρίβεια και την εμφάνισή τους. Και δεν πλαταίνουν το πίσω μέρος μόνο οπτικά, το κάνουν όντως πιο πλατύ. Διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τη φόρτωση.

Αεροδυναμική, η νέα A-Class κινείται κόντρα στο ρεύμα με το κεκλιμένο μπροστινό μέρος. Πίσω της είναι κρυμμένα η έντονα όρθια μάσκα ψυγείου και το καπό με το χαμηλό άκρο. Τα δύο πραγματικά highlights δεξιά και αριστερά: οι προαιρετικοί πεπλατυσμένοι προβολείς MULTIBEAM-LED [1] ακτινοβολούν καινοτομία. Οπτικά, αυτό σημαίνει ότι η νέα A-Class είναι ακόμα πιο κοντά στο δρόμο. Και κάνει τις καρδιές να χτυπούν γρηγορότερα.

Επίλεξε και σύγκρινε μεταξύ τους τις γραμμές εξοπλισμού διαλέγοντας από τα μενού πιο κάτω.

Εξωτερικό

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Οδήγησε την Α-Class στην ΕΚΚΑ!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Προσφορά (Επιλέξτε πακέτο)
    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

    ×