Η νέα EQC | Electric now has a Mercedes.


Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 22,2 kWh, εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0[1]

Κύρια χαρακτηριστικά

Πάμε πάλι από την αρχή.

Επιστρέφουμε εκεί που πριν από 130 και πλέον χρόνια, εφηύραμε το αυτοκίνητο. Στην αρχή ενός πραγματικά μεγάλου επιτεύγματος. Αυτή είναι η αίσθηση της πρώτης διαδρομής με την EQC. Χωρίς μία σταγόνα βενζίνης, χωρίς τοπικές εκπομπές, χωρίς καθόλου θόρυβο, όλα αλλάζουν. Ακολουθήστε μας στα επόμενα 130 χρόνια της αυτοκίνησης.

Έως και

450

χλμ. αυτονομία*.

Επιτάχυνση σε μόλις

5,1

δευτερ. από 0 στα 100 km/h*.

Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 22,2 kWh, εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0[1]

* Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι “μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC” σύμφωνα με το άρθρου 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153, οι οποίες υπολογίστηκαν σε συμμόρφωση με το Παράρτημα XII του Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 692/2008. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.

Επιλογές φόρτισης

Για να φορτίζετε την EQC τόσο εύκολα όσο το smartphone σας.

Η Mercedes-Benz προσφέρει μέγιστη ευελιξία στις δυνατότητες φόρτισης ανάλογα με τις ανάγκες σας. ‘Ανετα και γρήγορα στο σπίτι με το wallbox, καθ’ οδόν σε δημόσιο σταθμό φόρτισης ή σε οποιαδήποτε κοινή οικιακή πρίζα.

Φόρτιση στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox.

Με το Mercedes-Benz Wallbox για το σπίτι μπορείτε να φορτίζετε άνετα την EQC σας ενώ… κάθεστε στον καναπέ σας.

Το Mercedes-Benz Wallbox διαθέτει μέγιστη απόδοση φόρτισης έως 22 kW. Έτσι, μπορείτε να φορτίζετε τη νέα EQC έως και με τριπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με μια κοινή οικιακή πρίζα. Στα νέα μοντέλα Mercedes-Benz Wallbox – Advanced και Twin – ο έλεγχος φόρτισης, η διαχείριση χρηστών και τα στατιστικά στοιχεία φόρτισης, μπορούν να ρυθμίζονται πολύ εύκολα μέσω του smartphone.

Φόρτιση καθ’ οδόν.

Πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης.

Με το Mercedes me Charge έχετε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης, π.χ. στην πόλη, σε εμπορικά κέντρα ή σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Επιπλέον, οι οδηγοί EQC έχουν πρόσβαση σε δίκτυο το οποίο προσφέρει σταθμούς ταχυφόρτισης σε όλους τους βασικούς, κεντρικούς οδικούς άξονες της Ευρώπης και έτσι φροντίζει για ξέγνοιαστες διαδρομές σε μεγάλες αποστάσεις.

Στο σταθμό φόρτισης, η αναγνώριση γίνεται βάσει της ένδειξης στην οθόνη μέσων, την εφαρμογή smartphone ή την κάρτα RFID. Όλα τα υπόλοιπα ρυθμίζονται εντελώς αυτόματα μέσω του Mercedes me Charge. Με μία σύνδεση και μία χρέωση, για πολλούς δημόσιους και όλους τους σταθμούς φόρτισης.

Ευφυής διαχείριση ενέργειας

Οι απρόσκοπτες μετακινήσεις σας είναι το βασικό μας μέλημα.

Η καρδιά της νέας EQC χτυπάει σε μια πρωτοποριακή μπαταρία υψηλής τάσης ιόντων λιθίου. Η αποτελεσματική και έξυπνη διαχείρηση της ενέργειας είναι το ίδιο σημαντική όσο και η παραγωγή της. Έτσι, η νέα EQC προσφέρει αυτονομία που φτάνει έως τα >450 km*.

* Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι “μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC” σύμφωνα με το άρθρου 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153, οι οποίες υπολογίστηκαν σε συμμόρφωση με το Παράρτημα XII του Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 692/2008. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.

Εξωτερικό

Τα αυτοκίνητα του μέλλοντος θα είναι καθηλωτικά.

Η καθαρότητα, η ηρεμία και η καινοτομία της ηλεκτροκίνησης πρέπει να φαίνονται. Γι’ αυτό φροντίζουν οι καθαρές και λιτές γραμμές της Mercedes-Benz, καθώς και οι πρωτοποριακές λεπτομέρειες σχεδίασης.

Μπροστινό τμήμα EQ.

Το μπροστινό τμήμα της νέας EQC αντανακλά πλήρως το μέλλον της κινητικότητας. Στοιχεία που προηγουμένως ήταν διαχωρισμένα, όπως οι προβολείς και η μάσκα του ψυγείου, τώρα έχουν ενωθεί σε εντυπωσιακά σύνολα. Οι προβολείς MULTIBEAM LED που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό υπογραμμίζουν την προηγμένη σχεδίαση με τις υβριδικές μπλε διακοσμητικές γραμμές και τη σχεδίαση φώτων EQ.

Πλευρική άποψη.

Μια εικόνα που απελευθερώνει. Η καθαρή και προοδευτική σχεδίαση της EQC εκφράζεται ήδη με το προφίλ της. Οι εναιαίες επιφάνειες χωρίς καθόλου ενώσεις αποπνέουν συναρπαστική ελαφρότητα. Επιπλέον, χάρη στη χαμηλή ακμή του παραθύρου, τα μαύρα πλευρικά μαρσπιέ και τα προαιρετικά σκαλοπάτια, η νέα EQC δείχνει απίστευτα χαμηλή και επομένως ακόμα πιο σπορτίφ.

Δυναμικά καθοδική γραμμή οροφής.

Με τη νέα EQC, παρουσιάζουμε μια εντελώς νέα ερμηνεία της σχεδίασης SUV. Η γραμμή της οροφής εκτείνεται μέχρι το πίσω τμήμα και κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω.

Σχεδίαση ζαντών EQ.

Με την EQC σκεφτήκαμε σχεδόν τα πάντα από την αρχή. Ακόμα και τους τροχούς. Έχουν διαμορφωθεί με βάση τη σχεδίαση ζαντών της EQ και διατίθενται προαιρετικά με μπλε λεπτομέρειες EQ.

AMG Line.

Η νέα EQC επιταχύνει αυθόρμητα σαν sports car. Με την προαιρετική AMG Line, αποκτά ακόμα και την αντίστοιχη εμφάνιση. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μπροστινή ποδιά και ανεξάρτητο πίσω διαχύτη, καθώς και ειδικές ζάντες αλουμινίου από την εταιρεία AMG High Performance.

Εσωτερικό

Εσωτερική ηρεμία…

Ο αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας φροντίζει για αισθητά πιο ήρεμη οδήγηση. Είναι η βασική υπόσχεση άνεσης της EQC που συνοδέυεται από υλικά, χαρακτηριστικά και ποιότητα που υπάρχουν μόνο σε μια Mercedes-Benz.

Κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Το κόκπιτ με ευρελια οθόνη συνθέτουν δυο οθόνες – του πίνακα οργάνων και των πολυμέσων – με κομψή κρυστάλλινη πρόσοψη.
Μοντέρνα, υψηλής ποιότητας σχεδίαση. Οι πληροφορίες εμφανίζονται σε υψηλή ανάλυση, έγχρωμες και συμπληρώνονται από λεπτομερή γραφικά. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε τα περιεχόμενα όπως θέλετε και να τα χειρίζεστε διαισθητικά μέσω αφής ή και φωνητικά.

Επενδύσεις και υλικά

Η μαγεία της ηλεκτροκίνησης γίνεται αισθητή και στο εσωτερικό. Αποκλειστικά για την EQC, δημιουργήθηκε ένα ύφασμα καθίσματος σε ελαφρώς ιριδίζουσα απόχρωση, που ακτινοβολεί το μοντέρνο στυλ της.
Εκτός από την επένδυση σε μαύρο συνθετικό δέρμα ARTICO / μπλε ύφασμα Σανιβέιλ, η προοδευτική πολυτέλεια του κόκπιτ αναδεικνύεται με κομψές λεπτομέρειες.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Σε κάθε διαδρομή με τη νέα EQC μπορείτε να απολαμβάνετε διαφορετικό φωτισμό.
Πολλά σημεία του εσωτερικού φωτίζονται κατ’ επιλογή με στυλ. Διατίθενται 64 διαφορετικά χρώματα, καθώς και πολλά χρωματικά θέματα και εφέ.

MBUX

Το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση και στην ανθρώπινη διαίσθηση.

Ανακαλύψτε μια εντελώς νέα εμπειρία χειρισμού, η οποία είναι εύκολα κατανοητή, ευέλικτη και διαισθητική όσο ποτέ πριν.

Tεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη του MBUX είναι ανθρωποκεντρική, καθώς αντιλαμβάνεται σχεδόν διαισθητικά τον οδηγό και τις προτιμήσεις του. Με κάθε διαδρομή, το σύστημα σας γνωρίζει καλύτερα και μπορεί, για παράδειγμα, να ρυθμίζει το ραδιοφωνικό σταθμό, τη διαδρομή πλοήγησης ή τη θερμοκρασία που προτιμάτε.

Χειρσιμός με αφή

Το MBUX σας προσφέρει τη μέγιστη ελευθερία να χειρίζεστε πολλές λειτουργίες με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε πιο άνετο. Για παράδειγμα, στη νέα EQC, η οθόνη πολυμέσων είναι σχεδιασμένη ως οθόνη αφής, ενώ στην κεντρική κονσόλα είναι ενσωματωμένο ένα χειριστήριο αφής, που ανταποκρίνεται σε κινήσεις με ένα ή πολλά δάχτυλα, καθώς και στο γραφικό χαρακτήρα. Επιπλέον, μπορείτε να χειρίζεστε τις οθόνες από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι.

Χειρσιμός με φωνητικές εντολές

“Hey Mercedes.” Με αυτές τις δύο απλές λέξεις ενεργοποιείτε το διαισθητικό σύστημα φωνητικών εντολών. Ακούει σχεδόν κάθε σας λέξη. Το σύστημα επεξεργάζεται ακόμα και φράσεις όπως “κρυώνω” και ρυθμίζει υψηλότερη θερμοκρασία. Ταυτόχρονα μπορεί να μαθαίνει καθώς προσαρμόζεται στη φωνή σας και σας καταλαβαίνει καλύτερα, ακόμα και αν η γλώσσα στην οποία του μιλάτε δεν είναι η μητρική σας.

Λειτουργία Augmented Video

Χάρη στη λειτουργία Augmented Video προσανατολίζεστε καλύτερα στο περιβάλλον πλοήγησης. Το προαιρετικό σύστημα δικτυώνει τον εικονικό και τον πραγματικό κόσμο, εμφανίζοντας γραφικές οδηγίες για την πλοήγηση και την κυκλοφορία σε ζωντανές εικόνες. Η περιοχή μπροστά από το όχημα καταγράφεται από μια κάμερα στο μπροστινό παρμπρίζ και εμφανίζεται με τη μορφή βίντεο ή σταθερής εικόνας στην οθόνη πολυμέσων. Επιπλέον, εμφανίζονται πρακτικές γραφικές οδηγίες, όπως φανάρια, αριθμοί και ονόματα οδών ή Points of Interest (POI).

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες EQ για ξέγνοιαστη κινητικότητα.

Με τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών εγγύησης και service μπορείτε να απολαμβάνετε τη μαγεία της ηλεκτρικής κινητικότητας ξέγνοιαστοι.

Πιστοποιητικό μπαταρίας.

Εγγυόμαστε την απρόσκοπτη λειτουργία της μπαταρίας οδήγησης για οκτώ χρόνια ή 160.000 km.

Πακέτα service.

Τα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις πακέτα καλύπτουν την εγγύηση, τη συντήρηση και υπηρεσίες άνεσης, π.χ. υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης.

Mercedes-Benz Mobilo.

Η υπηρεσία Mobilo που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό φροντίζει για τη διατήρηση της κινητικότητά σας ακόμα και σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας ακινητοποιηθεί.


  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.


  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaKIFISIAS

  Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
  Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

  #ekkaLINES

  Πωλήσεις:        2115006331
  Service:           2115006332
  Ανταλλακτικά:  2115006333
  Φανοποιία:      2115006334

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×