Νέα GLA | Το Πρότυπο.

Φορτίο ρυμούλκησης

750 / 2.000 kg

με φρένο / χωρίς φρένο

Επιτάχυνση

6,8 – 9,1 s

από 0 στα 100 km/h

Έως

165 / 224 kW/hp[1]

Ονομαστική ισχύς

 

1.420 λίτρα

Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

GLA 200, 120 kW/163 hp, Εκπομπές CO2: 165-151 g/km, κατανάλωση καυσίμου ανά κατηγορία, low: 10,0-9,6 l/100 km, mid: 6,7-6,2 l/100 km, high: 6,1-5,6 l/100 km, extra high: 7,5-6,7 l/100 km, total: 7,3-6,6 l/100 km

Νέα GLA. Νέα πρότυπα.

Η νέα GLA είναι εδώ για να θέσει νέα πρότυπα καινοτομίας, άνεσης και ασφάλειας. Είναι εδώ για να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών σας. Οι αδρές γραμμές και η μοντέρνα σχεδίαση κερδίζουν τις εντυπώσεις ενώ ο διαισθητικός έλεγχος, οι προηγμένες ψηφιακές δυνατότητες και η λειτουργικότητα θα γοητεύσουν οδηγό και επιβάτες. Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της νέας GLA.

Δική σου ολοκληρωτικά και ολοκληρωμένη.

Συνδυάζοντας τα Progressive και Advanced πακέτα στον βασικό της εξοπλισμό, η νέα GLA έρχεται ακόμη πιο έτοιμη. Αναβαθμισμένη αισθητικά και γεμάτη καινοτομίες, είναι ξεκάθαρο πώς πρόκειται για ένα αυθεντικό Mercedes-Benz SUV. Εδώ θα βρείτε τα κύρια χαρακτηριστικά του βασικού εξοπλισμού της νέας GLA.

2 πακέτα σε 1: Progressive Line + Πακέτο Advanced

Στην ανανεωμένη βασική της έκδοση η νέα GLA συνδυάζει το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Progressive με τα πλεονεκτήματα του πακέτου Advanced.

Ζάντες αλουμινίου

Ζάντες αλουμινίου 18″ (45.7 cm), με νέο σχεδιασμό 5 διπλών ακτίνων.

Επανασχεδιασμένοι προβολείς LED High Performance & νέα μάσκα

Πολύ πιο ακριβείς από τα συμβατικά φώτα, οι προβολείς τεχνολογίας LED High Performance φωτίζουν τον δρόμο με ευρείες δέσμες φωτός. Τον δυναμικό χαρακτήρα της νέας GLA ολοκληρώνει αρμονικά η νέα μάσκα.

Νέα ανεξάρτητη διπλή οθόνη

Περιλαμβάνει κεντρική οθόνη οδηγού 10,25 ιντσών στον πίνακα οργάνων και δεύτερη μεγάλη οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών για τις υπηρεσίες / πολυμέσα.

MBUX Navigation Premium

Με το Navigation Premium έχετε πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες πλοήγησης του συστήματος πολυμέσων MBUX. Για να υπολογίζετε με ακρίβεια τους χρόνους στις μετακινήσεις σας.

Δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργειών

Χάρη στο δερμάτινο τιμόνι νέας γενιάς και τις ζώνες χειριστηρίων αφής δεν χρειάζεται να απομακρύνετε τα χέρια καθώς ελέγχετε άμεσα τις σημαντικότερες λειτουργίες του οχήματος.

Αυτόματο κιβώτιο – 7G DCT

Ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης, το αυτόματο κιβώτιο προσαρμόζεται στις υφιστάμενες συνθήκες αλλά και τις προτιμήσεις σας.

Ήπια Υβριδικό Σύστημα 48 Volt

Τα ήπια υβριδικά σύνολα της νέας GLA διαθέτουν μία επιπλέον ενσωματωμένη μπαταρία 48 volt. Για να ξεκινάτε ευέλικτα, να επιταχύνετε γρήγορα αλλά και να οδηγείτε με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης σβηστό.

Νέα γενιά MBUX

Κάντε τη νέα GLA ολοκληρωτικά δική σας με το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX. Αρκεί να επιλέξετε το στυλ προβολής, μετάδοσης ομιλίας και λειτουργίας αφής που σας ταιριάζει.

Πακέτο καθρεπτών

Περιλαμβάνει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες ενώ παράλληλα ο εσωτερικός καθρέπτης ανιχνεύει το ενοχλητικό φως των προβολέων πίσω οχημάτων και σκουραίνει αυτόματα.

Highbeam Assist

Το Highbeam Assist ρυθμίζει τους προβολείς ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Έτσι έχετε καθαρό οπτικό πεδίο και δεν χρειάζεται να αλλάζετε συνέχεια την ένταση φωτισμού.

Άνετα καθίσματα

Καθίσματα υποστήριξης μέσης 4 σημείων και πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης.

Πακέτο στάθμευσης

Η νέα GLA εντοπίζει θέσεις στάθμευσης. Εσείς, παρκάρετε με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή αφήνοντας το PARKTRONIC να σας υποστηρίζει κατά την όπισθεν.

Το εξωτερικό της νέας GLA.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Με ανανεωμένη πλέον εξωτερική σχεδίαση, η νέα GLA χαρακτηρίζεται από μια μοναδική σπορ κομψότητα. Το μπροστινό τμήμα με τη μάσκα diamond και pin χρωμίου όπως και οι προβολείς MULTIBEAM LED στον προαιρετικό εξοπλισμό αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητά της όπως αντίστοιχα η πανοραμική οροφή και οι ζάντες αλουμινίου από 18’’ έως 20’’ αναδεικνύουν την άνεσή που προσφέρει στην οδήγηση. Την κομψότητά της συμπληρώνει το πίσω τμήμα με τα αναβαθμισμένα πλαίσια απολήξεων και τα LED φώτα.

Μάσκα με pin χρωμίου και προβολείς LED High Performance

Στο μπροστινό τμήμα της νέας Mercedes-Benz GLA, οι προβολείς LED High Performance και η μάσκα αποδεικνύουν έμπρακτα πώς πρόκειται για ένα αυθεντικό SUV. Παράλληλα, ο συνδυασμός της προαιρετικής μάσκας diamond με pin χρωμίου και των προαιρετικών προβολέων MULTIBEAM LED, την αναβαθμίζει διπλά: αφενός τονίζει ακόμη περισσότερο τον SUV χαρακτήρα της GLA και αφετέρου προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς οι ελεγχόμενες λυχνίες LED αντιδρούν με ευελιξία σε διάφορες καταστάσεις της κυκλοφορίας.

Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με την πανοραμική γυάλινη συρόμενη οροφή μπροστά και την πίσω σταθερή γυάλινη συρόμενη οροφή, ο εσωτερικός χώρος με το φυσικό φως ημέρας διαμορφώνουν μια φιλόξενη ατμό σφαιρα.

Εντυπωσιακές βαφές

Η διαχρονική χρωματική παλέτα της Mercedes-Benz επεκτείνεται με το νέο Spectral Blue.

Ζάντες αλουμινίου από 18’’ έως 20’’

Η Mercedes-Benz έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των ζαντών της με 4 επιπλέον μοτίβα. Στη βασική της έκδοση, η νέα GLA διαθέτει ζάντες αλουμινίου 45.7 cm (18’’) ενώ προαιρετικά διατίθενται τροχοί 50,8 cm (20’’). Έτσι, της χαρίζουν έναν στιβαρό χαρακτήρα SUV στον δρόμο αλλά και σε ελαφρώς ανώμαλο έδαφος.

Καπό με 2 power domes

Πιο γρήγορη και από τον άνεμο. Κινηθείτε με μέγιστη αυτοπεποίθηση, ακόμη πιο αεροδυναμικά.

Νέος προφυλακτήρας

Τα εμφανή προστατευτικά σημεία στο κάτω μέρος του επανασχεδιασμένου μπροστινού προφυλακτήρα αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη των offroad γονιδίων της νέας GLA.

Το εσωτερικό της νέας GLA.

Ακόμη πιο άνετη και διαισθητική.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα μπείτε στη νέα GLA, νιώθετε κυρίαρχοι. Είναι το αυτοκίνητό σας. Τα υψηλής ποιότητας υλικά και ο γενναιόδωρος χώρος οδηγού και επιβατών είναι μόνο η αρχή. Το τιμόνι, η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και ο κομψός ατμοσφαιρικός φωτισμός την εκτοξεύουν στην κορυφή. Την εμπειρία όμως ολοκληρώνουν πραγματικά το MBUX νέας γενιάς που προσαρμόζεται πλήρως στις προτιμήσεις σας και το νέο ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby Atmos®. Έτσι, απολαμβάνετε μια αίσθηση ελευθερίας, άνεσης και απόλυτου ελέγχου.

Νέο δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Μια νέα εμπειρία οδήγησης ξεδιπλώνεται στα χέρια σας με το νέο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών της GLA. Χάρη στις ενσωματωμένες μονάδες χειριστηρίων αφής έχετε για ακόμη μια φορά τον πλήρη έλεγχο του οχήματος χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Επιπλέον στη γραμμή εξοπλισμού AMG Line διατίθεται και θερμαινόμενο τιμόνι.

Νέα ανεξάρτητη διπλή οθόνη

Τώρα, στον βασικό της εξοπλισμό η GLA διαθέτει ανεξάρτητη διπλή οθόνη: τη μεγάλη οθόνη οδηγού 10,25 ιντσών στον πίνακα οργάνων και μια δεύτερη μεγάλη οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών για τις υπηρεσίες / πολυμέσα αντίστοιχα.

Τελευταία γενιά MBUX με νέο στυλ οθόνης

Μπαίνοντας στη νέα GLA αποκτάτε έναν πιστό συνοδοιπόρο σε κάθε σας διαδρομή: την τελευταία γενιά MBUX με το νέου σχεδιασμού στυλ οθόνης. Έχετε λοιπόν να επιλέξετε από μια πληθώρα στυλ προβολής πληροφοριών: την επιλογή “Classic” που παρέχει όλες τις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον οδηγό, την επιλογή “Sporty” που εντυπωσιάζει με το δυναμικό στροφόμετρο ή την επιλογή “Διακριτικό” που παρουσιάζει μόνο το βασικό περιεχόμενο στις οθόνες. Επιπλέον, ο χειρισμός γίνεται ακόμη πιο εύκολος μέσω της οθόνης αφής ή των πλήκτρων αφής στο τιμόνι κάνοντας το απόλυτο luxury SUV ακόμη πιο διαισθητικό.

Νέο ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby Atmos®.

Ο θρυλικός ήχος του νέου προαιρετικού ηχοσυστήματος Surround Burmester αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο κάθε σας δευτερόλεπτο στην GLA σας. Τα ηχεία με τις κομψές επιγραφές και την κρυστάλλινη απόδοση, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στοχευμένα για τις μπροστά και πίσω θέσεις, σας προσφέρουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Επίσης προαιρετικά, μπορείτε να ακούσετε μουσική και σε ποιότητα Dolby Atmos®.

Άνετα καθίσματα

Τα καθίσματα της νέας GLA διαθέτουν υποστήριξη μέσης 4 σημείων και πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης. Στις επενδύσεις τους πρωταγωνιστούν το τεχνητό δέρμα ARTICO και το τρισδιάστατο ανάγλυφο ύφασμα σε μαύρο χρώμα. Επιπλέον, το υφασμάτινο κάλυμμα του καθίσματος άνεσης είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα υλικά. Έτσι, η βιωσιμότητα, η άνεση αλλά και η ευρυχωρία δημιουργούν ένα περιβάλλον που αποπνέει ηρεμία.

GLA 250 e plug-in hybrid

Έως

70 km

Ηλεκτρική αυτονομία[1]

 

25 λεπτά

Χρόνος φόρτισης σε σταθμούς ταχείας φόρτισης*

 

1,4-1,1

l/100 km

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 500 A.

GLA 250 e | WLTP | σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,4–1,1 l/100 km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 20,4-18,9 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο: 31-24 g/km.[2]

Ιδανική για τον εταιρικό σας στόλο.

Το ακόμα πιο εξελιγμένο σύνολο plug-in hybrid της GLA 250 e αποδίδει εκτός των άλλων και ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Επιπλέον το ακόμα υψηλότερο ενεργειακό περιεχόμενο της βελτιωμένης μπαταρίας υψηλής τάσης προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία καθώς η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα έχει αυξηθεί κατά 5 kW σε 80 kW.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το πρώτο βήμα προς τη δική σας νέα GLA SUV.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα GLA SUV ή απλώς να ενημερώνεστε; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

  Πάρε προσφορά για την νέα GLA!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×