Ανάπτυξη

H ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ιδρύθηκε το 1997 αποτελώντας τον τρίτο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα & Επισκευαστή Mercedes-Benz στην Αττική.
Μέσα σε 15 χρόνια εξελίχθηκε σε σημαντικό κεφάλαιο για τις πωλήσεις πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύοντας πλέον το 35% των πωλήσεων επιβατικών Mercedes-Benz στη χώρα. Το 2008 έκλεισε με ρεκόρ πωλήσεων που στο σύνολο της δραστηριότητας άγγιξε τα 2.474 οχήματα, σημειώνοντας παράλληλα τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση στις πωλήσεις επιβατικών του δικτύου της Mercedes-Benz Hellas.

Το 2009 αποτέλεσε άλλη μια χρονιά ρεκόρ για την εταιρεία, με 2.952 καινούριες πωλήσεις (στο σύνολο της δραστηριότητας), μεριδιακό άλμα και για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΕΚΚΑ αναδείχθηκε 1ος σε όγκο πωλήσεων Διανομέας Mercedes-Benz στην Ελλάδα.

Το 2010 και το 2011 η ΕΚΚΑ σταθεροποιήθηκε στην κορυφή του δικτύου της Mercedes-Benz στην Ελλάδα κατακτώντας παράλληλα τη μεγάλη διάκριση για τις επιδόσεις της στην εξυπηρέτηση πελατών (CSI No1 – Delightful Customer Care 2011).

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Κλείσε ραντεβού για test-drive

  Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

  ×
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×