Η νέα EQB. Νέα διάσταση στην ηλεκτροκίνηση.

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Με γωνίες, έντονο χαρακτήρα και ηλεκτροκίνηση.

Η νέα EQB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Mercedes-EQ με μια εκφραστική εμφάνιση όπου κυριαρχούν οι έντονες γωνίες και ο χαρακτήρας. Με έως επτά θέσεις, μεγάλο χώρο φόρτωσης και σύστημα πολυμέσων MBUX, απολαμβάνετε την ηλεκτρική οδήγηση με εντελώς διαφορετικό τρόπο.


Χαρακτηριστική σχεδίαση Mercedes-EQ με επένδυση ψυγείου black panel και φωτεινή λωρίδα.

Το σύστημα πολυμέσων MBUX είναι ο έξυπνος βοηθός σας στο όχημα.

Απλή και άνετη φόρτιση – στο σπίτι ή καθ’ οδόν.

Ένα πραγματικό θαύμα ευρυχωρίας, με έως επτά καθίσματα και μεταβλητό χώρο φόρτωσης.

Ο εσωτερικός χώρος ενδείκνυται για οικογένειες και διάφορες μεταφορικές ανάγκες.
3

Σειρές καθισμάτων

7

Καθίσματα

1.710

Λίτρα μέγ. χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

Χάρη στην πτυσσόμενη, τρίτη σειρά καθισμάτων, ο εσωτερικός χώρος διευρύνεται, προαιρετικά, με δύο επιπλέον μονά καθίσματα, προσφέροντας έτσι θέσεις για έως επτά επιβάτες. Εάν διπλωθεί η τρίτη σειρά καθισμάτων και χαμηλώσει στο δάπεδο χώρου φόρτωσης, το κόμπακτ SUV μετατρέπεται σε πραγματικό θαύμα ευρυχωρίας. Επιπλέον, η EQB είναι εξαιρετικά φιλική για την οικογένεια, καθώς υπάρχουν συνολικά τέσσερις βάσεις στερέωσης παιδικών καθισμάτων, με πιστοποιητικό ISOFIX, στη δεύτερη και τρίτη σειρά καθισμάτων, διευκολύνοντας ιδιαίτερα την ασφαλή τοποθέτησή τους. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης παιδικού ή βρεφικού καθίσματος και στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ηλεκτρική λειτουργία και φόρτιση

Τόσο απλή μπορεί να είναι η ηλεκτρική λειτουργία.

Στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox Home ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης – η EQB μπορεί να φορτίζεται άνετα σχεδόν παντού. Με το Mercedes me Charge αποκτάτε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη και επωφελείστε από την ενσωματωμένη λειτουργία πληρωμής, με έναν ενιαίο λογαριασμό.

Πλοήγηση με Electric Intelligence

Το σύστημα πλοήγησης με Electric Intelligence στον βασικό εξοπλισμό κάνει την καθημερινή οδήγηση με την EQB εξαιρετικά απλή υπόθεση. Η βέλτιστη διαδρομή υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες, όπως η κατάσταση φόρτισης, ο καιρός και οι συνθήκες της κυκλοφορίας, καθώς και τις στάσεις για φόρτιση, εάν χρειάζεται. Για να φτάνετε άνετα στον προορισμό σας.

Φόρτιση και αυτονομία.

Ξέγνοιαστα και με ασφάλεια στον προορισμό.


EQB 300 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 19.2–18.1, εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0.
EQB 350 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 19.2–18.1, εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0.

Έως
419

Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία σε χιλιόμετρα (WLTP)

Έως
100

kW μέγ. ισχύς φόρτισης (DC)

 
32

λεπτά χρόνου φόρτισης σε σταθμούς ταχείας φόρτισης

Επιλογές φόρτισης

Γρήγορη κι εύκολη φόρτιση.

Επιλέξτε εσείς τον τρόπο που θα φορτίσετε την EQB σας – άνετα στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox Home ή καθ’ οδόν σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Φόρτιση στο σπίτι.

Μετατρέψτε εύκολα το σπίτι σας σε σταθμό φόρτισης. Με το Mercedes-Benz Wallbox Home και το πανίσχυρο σύστημα φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα, η EQB φορτίζεται με ισχύ έως 11 kW (τριφασικό), δηλαδή, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι σε μια οικιακή πρίζα.
Μια επιπλέον λύση ταχείας φόρτισης σάς προσφέρει το ευφυές Wallbox von innogy (eBox smart ή professional), με το οποίο έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε και να εξάγετε τα δεδομένα φόρτισης μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.

Φόρτιση καθ’ οδόν.

Σε μεγάλες ή μικρές διαδρομές, η ψηφιακή υπηρεσία Mercedes me Charge σάς προσφέρει πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης διαφόρων παρόχων σε όλη την Ευρώπη. Κυρίως στους ειδικούς σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου IONITY, η EQB σας φορτίζεται με ισχύ έως 100 kW σε 32 λεπτά από 10 σε 80 τοις εκατό. Επιπλέον η Mercedes-Benz διασφαλίζει, μέσω αξιόπιστων πιστοποιητικών προέλευσης, ότι το αντίστοιχο ρεύμα για τη φόρτιση μέσω του Mercedes me Charge τροφοδοτείται στο δίκτυο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η EQB σε αριθμούς.

Οδηγικές επιδόσεις

Μετρήσιμη ισχύς.

Χάρη στην πλήρη ροπή στρέψης από τη θέση ακινητοποίησης, η EQB είναι σε θέση να επιταχύνει ομαλά, προσφέροντας μοναδική, ηλεκτρική οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, οι εντυπωσιακές τιμές ισχύος προσφέρουν ιδιαίτερα δυναμική οδήγηση.

Έως
215

kW μέγ. ονομαστική ισχύς

Έως
520

Nm μέγ. σε σ.α.λ. ονομαστική ροπή στρέψης

Έως
160

km/h επιτρεπόμενη τελική ταχύτητα

Ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης

Συσσωρευμένη ηλεκτρική ισχύς.

Για ηλεκτρική δυναμική οδήγηση στην EQB φροντίζουν δύο κινητήρες μεγάλης ισχύος: ένας ασύγχρονος κινητήρας στον μπροστινό άξονα και ένας σύγχρονος κινητήρας μόνιμου μαγνήτη στον πίσω άξονα. Οι κινητήρες αυτοί μαζί με το σύστημα ψύξης, το ηλεκτρονικό σύστημα ισχύος και το κιβώτιο 1 σχέσης με σταθερή σχέση μετάδοσης και διαφορικό, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο, ενιαίο σύνολο – το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης (eATS).


Τα στοιχεία του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης (eATS).
2

Κινητήρες


4

Προγράμματα οδήγησης

Βαθμίδες ισχύος

Τεχνικά χαρακτηριστικά σχετικά με τις βαθμίδες ισχύος της EQB.

Εδώ θα βρείτε το τέλειο σύστημα μετάδοσης κίνησης για κάθε απαίτηση.

Μπαταρία

Η κινητήρια δύναμη της EQB.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης είναι ο κεντρικός συσσωρευτής ενέργειας για το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της EQB και προσφέρει ωφέλιμη ενέργεια 66,5kWh. Είναι τοποθετημένη σε πολλές μονάδες στο δάπεδο του οχήματος έτσι, ώστε να επιτυγχάνεται, χαμηλότερο κέντρο βάρους του αυτοκινήτου και να καταλαμβάνει λίγο χώρο. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος υπάρχει ένα προστατευτικό κάλυμμα, που προφυλάσσει τον συσσωρευτή ενέργειας από ξένα σωματίδια. Ειδικές εγγυήσεις, όπως, για παράδειγμα, το πιστοποιητικό μπαταρίας με εγγύηση ισχύος έως οκτώ χρόνια ή/και 160.000 χιλιόμετρα για την μπαταρία υψηλής τάσης, διασφαλίζουν οδηγική απόλαυση μεγάλης διάρκειας.

66.5

kWh μέγ ενεργειακό περιεχόμενο

16

V μέγιστη τάση

60

Ah ονομαστική χωρητικότητα

Για ξέγνοιαστη ηλεκτρική οδήγηση.

Για ξέγνοιαστη κινητικότητα φροντίζουν υπηρεσίες και εγγυήσεις, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα ηλεκτρικά οχήματα της Mercedes EQ, όπως, για παράδειγμα, το πιστοποιητικό μπαταρίας με εγγύηση ισχύος έως οκτώ χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα, που προσφέρει οδηγική απόλαυση μεγάλης διάρκειας.

Intelligent Thermal Management

Η αποδοτική διαχείριση θερμοκρασίας της νέας EQB.

Με το ευφυές σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας και την αντλία θερμότητας, η EQB προσφέρει υψηλή άνεση κλιματισμού – με πολλές καινοτόμες λεπτομέρειες, όπως η χρήση της θερμότητας που εκλύεται από το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, που φροντίζουν για υψηλή αποδοτικότητα και μεγάλη αυτονομία.

Τετρακίνηση

Για καλύτερη πρόσφυση και ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Χάρη στην πανίσχυρη τετρακίνηση της EQB, φτάνετε πάντα στον προορισμό σας – με βροχή, χιόνι και πάγο.

Η πλήρως μεταβλητή τετρακίνηση 4MATIC εξασφαλίζει χαρακτηριστικά κυρίαρχης οδήγησης και σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Για περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση βροχής, χιονιού και πάγου, το σύστημα βελτιώνει την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια. Παράλληλα, το σύστημα 4MATIC δημιουργεί την τεχνική υποδομή για τη δυναμική οδική συμπεριφορά της EQB, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Διαστάσεις

Τα ηλεκτρικά μεγέθη σε αριθμούς.

Χωρητικότητα σημαντικών διαστάσεων για τις μεταφορικές ανάγκες σας.

Σχεδίαση.

Με γωνίες και έντονη προσωπικότητα.

Εξωτερική σχεδίαση

Καλοσχηματισμένες γωνίες.

Σχεδίαση, που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά: Με τη χαρακτηριστική επένδυση ψυγείου black panel και τη συνεχόμενη φωτεινή λωρίδα στο μπροστινό και πίσω μέρος, η EQB πιστοποιεί ξεκάθαρα ότι ανήκει στην οικογένεια της Mercedes EQ.


Επένδυση ψυγείου black panel με ενσωματωμένη φωτεινή λωρίδα.

Η EQB της Mercedes EQ με ράγες οροφής σε χρώμιο.

Έντονα φαρδύ πίσω τμήμα με φωτεινή λωρίδα LED.

Σχεδίαση εσωτερικού

Μοναδική ευρυχωρία με μοντέρνα εμφάνιση.

Απολαύστε στο έπακρο κάθε διαδρομή. Τα ροζ χρυσά στοιχεία και ο διάκοσμος με κρυφό φωτισμό χαρακτηρίζουν τη μοντέρνα hightech ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο της EQB. Στοχευμένες πινελιές σχεδίασης, όπως τα σωληνωτά στοιχεία σε εμφάνιση αλουμινίου, αναδεικνύουν περαιτέρω τη στιβαρή, ποιοτική συνολική εικόνα.

Γραμμές εξοπλισμού

Η κατάλληλη σχεδίαση για κάθε έναν.

Λιτή, φουτουριστική ή δυναμική – ανακαλύψτε τις διαφορετικές γραμμές εξοπλισμού για τη δική σας EQB.

Progressive

Progressive
Η γραμμή βασικού εξοπλισμού Progressive διαθέτει αποκλειστικά highlights, όπως οι ράγες οροφής από στιλβωμένο αλουμίνιο.

Electric Art

Electric Art
Η γραμμή εξοπλισμού Electric Art μεταφέρει την αίσθηση της ηλεκτροκίνησης στο εσωτερικό με χρωματιστές λεπτομέρειες σε μοντέρνο ροζ χρυσό.

AMG Line

AMG Line
Σπορ γονίδια στην EQB – όπως η επένδυση ψυγείου black panel της AMG σε σχεδίαση twin blade.

Σύγκριση των γραμμών εξοπλισμού

Σχεδίαση, που σας ταιριάζει.

Συγκρίνετε τις διαφορετικές γραμμές εξοπλισμού για την EQB σας και ανακαλύψτε τις αγαπημένες σας.

Εξωτερικό


Εσωτερικό

Edition 1

Δήλωση ηλεκτροκίνησης.

Το εξωτερικό της Edition 1, η οποία διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, συνδυάζει στοιχεία του πακέτου Night και του AMG Styling. Οι ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm (20″) ολοκληρώνουν αυτή τη σπορ εμφάνιση. Στον εσωτερικό χώρο, ο διάκοσμος με κρυφό φωτισμό και οι γαλάζιες διακοσμητικές ραφές σε καθίσματα και πόρτες προσθέτουν χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, που παραπέμπουν στην ηλεκτροκίνηση της Mercedes-EQ.

  Πάρε προσφορά για την νέα EQB!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×