Ευκαιρίες Καριέρας στην ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα

Αν σας ταιριάζει η επιτυχία, αν πιστεύετε στην ομαδική προσπάθεια, αν διαθέτετε ισχυρό αναπτυξιακό προσανατολισμό, τότε σίγουρα θέλουμε να σας γνωρίσουμε.

Ξεκινήστε μια νέα σταδιοδρομία στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά του αυτοκινήτου, στην ΕΚΚΑ, Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή Mercedes-Benz & smart. Γίνετε μέλος της πιο γοργά αναπτυσσόμενης οικογένειας του δικτύου της Mercedes-Benz στην Ελλάδα και δείτε τις προσδοκίες σας να παίρνουν μορφή.

 

Για την τρέχουσα περίοδο αναζητούνται Σύμβουλοι Πωλήσεων και Γραμματείς.

Σύμβουλοι Πωλήσεων ( κωδ. θέσης ΣΠ )

Απαραίτητη η ευχέρεια στην επικοινωνία, η σοβαρότητα, η γνώση της Αγγλικής καθώς και χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, το οργανωτικό και διοικητικό πνέυμα. Γνώση της Ελληνικής αγοράς Αυτοκινήτου και ικανοποιητική εμπειρία σε παρόμοια θέση θα αξιολογηθούν ως πρόσθετα προσόντα.

 

Γραμματείς ( κωδ. θέσης ΓΡ )

Άπταιστη χρήση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και του Microsoft Office, ευχέρεια στην επικοινωνία, ευγένεια, προχωρημένες ικανότητες οργάνωσης γραφείου είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της υπάρχουσας δομής των γραμματέων στις εκθέσεις και τα συνεργεία της ΕΚΚΑ. Απόφοιτες σχολών γραμματειακής υποστήριξης ή με ικανοποιητική προϋπηρεσία θα αξιολογηθούν ανάλογα.

 

Στείλτε τα βιογραφικά σας σημειώματα με fax στο 210 3414018 ή με mail στο [email protected] με τον κωδικό της θέσης που σας ενδιαφέρει και προετοιμαστείτε για μια απαιτητική συνέντευξη.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Κλείσε ραντεβού για test-drive

  Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×