Προγράμματα χρηματοδότησης Mercedes-Benz Financial

Με προσφορές απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, τα χρηματοδοτικά προγράμματα “Mercedes-Benz Financial” σας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία προκειμένου να σας φέρουν γρήγορα πίσω από το τιμόνι της Mercedes-Benz που επιθυμείτε.

Green Credit για ηλεκτρικά & Plug-in Hybrid

Συνδύασε το ηλεκτρικό σου Mercedes-Benz με πρόγραμμα Green Credit και προνομιακό επιτόκιο 6.9%. Το πρόγραμμα συνδυάζεται πάντα με ασφάλιση Mercedes-Benz Insurance και Συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης.

Welcome

Με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Welcome μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα την αγαπημένη σας Mercedes-Benz με ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση σε συνδυασμό με προνομιακές υπηρεσίες που διατηρούν την αξία του οχήματός σας και πολλές επιλογές στη λήξη του συμβολαίου.
Αφορά σε όλα τα μοντέλα Mercedes-Benz που διαθέτουν υπολειμματικές αξίες

Star Credit

Αποκτήστε τώρα την Mercedes-Benz που επιθυμείτε με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Star Credit και προνομιακό επιτόκιο 8,9%. Το πρόγραμμα συνδυάζεται πάντα με προϊόν Ασφάλισης Αυτοκινήτου Mercedes-Benz Insurance.

Standard

Αποκτήστε την Mercedes-Benz που επιθυμείτε με πρόγραμμα χρηματοδότησης Standard, ισόποσες μηνιαίες δόσεις, χαμηλή προκαταβολή και εκτενή διάρκεια δανείου.
Το πρόγραμμα αφορά σε όλα τα μοντέλα Mercedes-Benz.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Κλείσε ραντεβού για test-drive

  Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×