Η νέα EQS SUV | This is for pioneers.

Έως

660 km

πλήρως ηλεκτρική αυτονομία (WLTP)

Σε

15 λεπτά

λεπτά για τη φόρτιση στο 80 %*

Έως

2.100

Λίτρα χωρητικότητας χώρου φόρτωσης

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 300A.

EQS SUV 450 4MATIC | προσωρινές τιμές: WLTP: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε συνδυασμένο κύκλο): 24,0-20,0, εκπομπές CO2 σε g/km (σε συνδυασμένο κύκλο): 0.

EQS SUV 450+ | προσωρινές τιμές: WLTP: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε συνδυασμένο κύκλο): 23,0-18,6, εκπομπές CO2 σε g/km (σε συνδυασμένο κύκλο): 0.

Σχεδίαση

Ο χαρακτήρας της Mercedes-EQ με απαράμιλλο στιλ.

Οι ρέουσες επιφάνειες δημιουργούν ένα κομψό παιχνίδι καθαρότητας και δυναμικής στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα αποκλειστικά στοιχεία διάκοσμου και τα περίτεχνα φώτα LED, ενώ οι διακριτικές αποχρώσεις τονίζουν τη γενναιόδωρη αίσθηση του χώρου.


Χαρακτηριστική Mercedes-EQ με κομψή, δυναμική σιλουέτα.

Πίσω φώτα με τη μορφή τρισδιάστατου έλικα.

Αποκλειστικά στοιχεία διάκοσμου, όπως ξύλο με ανοικτούς πόρους με Mercedes-Benz Pattern σε αλουμίνιο.

MBUX

Γεια σου πρωτοπόρε, καλώς ήρθες σε έναν νέο, ψηφιακό κόσμο.

Στο ψηφιακό εσωτερικό της νέας EQS SUV θα ανακαλύψετε πολλά εντυπωσιακά πράγματα – για παράδειγμα, την προαιρετικά διαθέσιμη οθόνη MBUX Hyperscreen, οι ενδείξεις της οποίας «μαθαίνουν» να προσαρμόζονται στις συνήθειές σας, και τη μεγάλη οθόνη Head-up με επαυξημένη πραγματικότητα.

Οθόνη Head-up επαυξημένης πραγματικότητας MBUX

Ο ψηφιακός και ο πραγματικός κόσμος γίνονται ένα – εντός του οπτικού σας πεδίου εμφανίζονται γραφήματα με πληροφορίες για το όχημα, οδηγίες πλοήγησης και κυκλοφορίας, χωρίς να αποσπούν την προσοχή σας. Για παράδειγμα, πάνω από τη διασταύρωση, στην οποία πρέπει να στρίψετε, «αιωρούνται» μεγάλα βέλη κατεύθυνσης. Έτσι, φτάνετε άνετα στον προορισμό σας ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες κυκλοφορίας.

Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών High-End MBUX

Και στον χώρο πίσω επιβατών της νέας EQS SUV, οι επιβάτες έχουν άμεση πρόσβαση στα περιεχόμενα του Mercedes-Benz User Experience μέσα από δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης 29,5 cm (11,6 ιντσών) μέσω αφής και μετάδοσης ομιλίας. Προαιρετικά διατίθεται και μια ταμπλέτα χώρου πίσω επιβατών MBUX, στην οποία αντικατοπτρίζονται τα περιεχόμενα της οθόνης για τηλεχειρισμό.

Προσωπικές ρυθμίσεις

Χάρη στο λογισμικό με δυνατότητα εκμάθησης, οι επιβάτες της νέας EQS SUV απολαμβάνουν ένα απόλυτα προσωποποιημένο User Experience. Πολλές λειτουργίες infotainment, ανέσεων και οχήματος προσαρμόζονται τέλεια στις συνήθειες και τις προτιμήσεις των χρηστών, εφόσον το επιθυμούν.

Οθόνη MBUX Hyperscreen

Η εκπληκτική οθόνη MBUX Hyperscreen εκτείνεται σε όλο το πλάτος του εσωτερικού χώρου. Πίσω από το φίνο κρύσταλλο ασφαλείας, κρύβεται μια οθόνη οδηγού LCD, μια κεντρική οθόνη μέσων και μια οθόνη συνοδηγού υπερσύγχρονης τεχνολογίας OLED.

Επιφάνεια χρήστη zero layer

Με την εκκίνηση της νέας EQS SUV, δεν εμφανίζονται απλώς οποιεσδήποτε πληροφορίες στην οθόνη – αλλά αυτές ακριβώς που χρησιμοποιείτε συνήθως. Το σύστημα «μαθαίνει» με βάση τις αποφάσεις σας και δημιουργεί μια εξατομικευμένη επιφάνεια χρήστη.

Άνεση και ασφάλεια

Αμιγώς ηλεκτρική, αμιγώς πολυτελής.

Εδώ αισθάνεστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς από κάθε άποψη – στη νέα EQS SUV, εκτός από τις επτά θέσεις, σας περιμένουν, για παράδειγμα, πίσω τροχοί που στρίβουν, καθώς και το DIGITAL LIGHT, που προβάλλει οδηγίες πάνω στο οδόστρωμα.

Επτά θέσεις


Στη νέα EQS SUV μπορούν να απολαύσουν ηλεκτροκίνηση κορυφαίου επιπέδου έως επτά επιβάτες.

Πλοήγηση με Electric Intelligence


Και με την EQS SUV προσφέρουμε τη μοναδική μας πλοήγηση με Electric Intelligence – έτσι, η πλοήγηση όχι μόνο σχεδιάζει τη βέλτιστη προσωπική διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων στάσεων φόρτισης, αλλά υπολογίζει και το προβλεπόμενο κόστος κάθε μεμονωμένης στάσης φόρτισης. Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται στοχευμένα την προγραμματισμένη διαδρομή, προσθέτοντας τους σταθμούς φόρτισης που προτιμά στη διαδρομή ή αποκλείοντας προτεινόμενους σταθμούς φόρτισης.

Green Charging


Η συνείδησή μας παραμένει καθαρή, καθώς με το Mercedes me Charge* διασφαλίζεται μια «πράσινη» διαδικασία φόρτισης. Διασφαλίζουμε μέσω αξιόπιστων πιστοποιητικών προέλευσης, ότι το ρεύμα για τη φόρτιση μέσω του Mercedes me Charge*, τροφοδοτείται εκ των υστέρων στο δίκτυο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα


Το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα του βασικού εξοπλισμού προσφέρει εκπληκτική ευελιξία. Η νέα EQS SUV είναι απίστευτα κόμπακτ και ευκίνητη κατά τους ελιγμούς.

DIGITAL LIGHT


Η σύγχρονη τεχνολογία προβολέων DIGITAL LIGHT επιτρέπει την προβολή βοηθητικών σημάνσεων ή προειδοποιητικών συμβόλων πάνω στο οδόστρωμα. Έτσι, αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια οδήγησης σε καταστάσεις που δεν υπάρχει καλή ορατότητα.

Περισσότερα μοντέλα EQ

Ανακαλύψτε ολόκληρο τον κόσμο της Mercedes-EQ.

EQS

EQE

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

  Κλείσε ραντεβού για test-drive

  Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
  ×
  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×