ΑΝΕΣΗ

Έτοιμη για περιπέτειες και εντυπωσιακά άνετη.

Λειτουργικότητα και άνεση

Η άνεση γίνεται μεγαλύτερη.

Διατηρήστε την ευελιξία σας με άνεση. Εφόσον το επιθυμείτε, η δεύτερη σειρά καθισμάτων μετακινείται κατά μήκος, εξασφαλίζοντας τον χώρο που ταιριάζει ακριβώς στον τρόπο ζωής σας. Με την προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων (για άτομα με ύψος έως 1,68 μ.), η GLB προσφέρει θέσεις για έως επτά άτομα. Ο κλιματισμός καθισμάτων και πολλές ακόμη λειτουργίες ανέσεων φροντίζουν να αισθάνεστε πάντα υπέροχα.

Προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων

Οι θέσεις επιβατών και ο χώρος φορτίου του αυτοκινήτου σας μεταβάλλονται τόσο εύκολα όσο και οι ανάγκες στην καθημερινή ζωή σας. Η τρίτη σειρά καθισμάτων για έως δύο επιπλέον επιβάτες αναδιπλώνεται γρήγορα ανά πάσα στιγμή. Αξιοποιήστε την ευελιξία για να μεταφέρετε περισσότερους επιβάτες ή να πάρετε μαζί σας περισσότερες αποσκευές, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μεγάλος, πολυμορφικός χώρος φόρτωσης

Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα καθημερινής χρήσης και εξοπλισμό ελεύθερου χρόνου ακόμα πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια. Το πακέτο χώρου φόρτωσης συνδυάζει πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης και σύνδεσης, όπως την πρίζα 12 V. Έτσι, κάνει το αυτοκίνητό σας πιο ευέλικτο και το μετατρέπει σε έναν μίνι σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να τροφοδοτεί, για παράδειγμα, το ψυγειάκι σας όταν πάτε για ψώνια ή στην παραλία.

HANDS-FREE ACCESS

Φορτώστε και ξεφορτώστε ξεκούραστα και χωρίς κόπο με το HANDS-FREE ACCESS. Το πίσω καπό ανοίγει και κλείνει χωρίς να το αγγίζετε. Ο αισθητήρας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα αναγνωρίζει την κίνηση του ποδιού σας. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια ή δεν έχετε κανένα χέρι ελεύθερο, για να κλείσετε το καπό.

Θερμαινόμενο τιμόνι

Για ακόμα πιο άνετη οδήγηση, το θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σάς καλομαθαίνει, ειδικά τις κρύες ημέρες, ζεσταίνοντας τα χέρια σας. Τα χέρια σας ζεσταίνονται εξαιρετικά γρήγορα, καθώς η θέρμανση του τιμονιού είναι ανεξάρτητη από το σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου.

Οθόνη Head-up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής: η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό σας παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Κλιματισμός καθισμάτων

Ο κλιματισμός καθισμάτων αερίζει και ψύχει τα μπροστινά καθίσματα, ρυθμίζοντας έτσι και την υγρασία. Όταν κάνει κρύο, η θέρμανση καθισμάτων δημιουργεί γρήγορα μια ευχάριστη θερμοκρασία στις έδρες και τις πλάτες των καθισμάτων. Έτσι, ο κλιματισμός κάθε καθίσματος είναι πάντα ο ιδανικός.

Πίσω καθίσματα ρυθμιζόμενα κατά μήκος

Πρόκειται για ένα όχημα με πολλά πλεονεκτήματα – χάρη στην κατά μήκος μετακίνηση των πίσω καθισμάτων μετατρέπετε το αυτοκίνητό σας σε λίγα δευτερόλεπτα από ευρύχωρο επιβατικό σε κόμπακτ premium ελαφρύ μεταφορικό. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να μετακινήσετε ολόκληρο το πίσω ενιαίο κάθισμα κατά 140 χιλιοστά, αυξάνοντας έτσι τον χώρο φόρτωσης ή τον ελεύθερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

MBUX

Διευρύνει τις δυνατότητες. Διαισθητικά.

Το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX φροντίζει να είστε ενημερωμένοι. Μπορείτε να το χειρίζεστε πανεύκολα και με πολλούς τρόπους. Απλώς ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

Άνεση χειρισμού

Πολλές δυνατότητες χειρισμού, το ίδιο αποτέλεσμα: οθόνη αφής, πλήκτρα χειρισμού για πολυμέσα, πλοήγηση και τηλέφωνο, πλήκτρα ελέγχου με αφή στο τιμόνι, touchpad ή διευρυμένη αναγνώριση φωνητικών εντολών.

Εξατομίκευση

Με τα προεπιλεγμένα θέματα για την προβολή των ενδείξεων, το σύστημα κλιματισμού, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ή τα προγράμματα οδήγησης, όπως το DYNAMIC SELECT, το αυτοκίνητο προσαρμόζεται στην προσωπική σας διάθεση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC

Ο χειρισμός με φυσική ομιλία μπορεί να επεκταθεί στις online υπηρεσίες Mercedes-Benz, όπως οι πληροφορίες καιρού ή το διαδικτυακό ραδιόφωνο, και σας επιτρέπει να ελέγχετε λειτουργίες του οχήματος, όπως ο κλιματισμός και η θέρμανση καθισμάτων.

Συνδεσιμότητα

Συνδέει εσάς με τον κόσμο και τον κόσμο με εσάς.

Απαντάτε σε κλήσεις, ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και παράλληλα φορτίζετε ασύρματα το smartphone σας με το πρότυπο Qi. Οι δυνατότητες στη νέα Mercedes-Benz GLB είναι σχεδόν απεριόριστες.

Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση

Ο χρόνος οδήγησης μπορεί να αξιοποιηθεί ως χρόνος φόρτισης, τοποθετώντας το smartphone σας με μία κίνηση στη θήκη της κεντρικής κονσόλας, όπου φορτίζεται ασύρματα. Μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα όλα τα συμβατά smartphone ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας.

Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα μέσων μέσω Apple® CarPlay® και Android Auto®. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως το Spotify®.

Ψηφιακό κλειδί οχήματος

Κάντε το επόμενο βήμα προς το μέλλον και αποσύρετε το συμβατικό κλειδί του αυτοκινήτου σας: με την προεγκατάσταση, έχετε στη διάθεσή σας την τεχνική υποδομή για τη χρήση του smartphone ως ψηφιακού κλειδιού οχήματος. Από το smartphone, ξεκλειδώνετε και κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας, ενώ μπορείτε να ενεργοποιείτε τον κινητήρα.

Πακέτα εξοπλισμού άνεσης

Στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, ειδικά διαμορφωμένα για εσάς.

Κορυφαία άνεση και απίστευτη ευελιξία. Η νέα GLB δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα και προσαρμόζεται απόλυτα στις επιθυμίες σας.

Πακέτο ENERGIZING

Το καινοτόμο πακέτο ENERGIZING προσφέρει κορυφαία άνεση για όλες τις αισθήσεις. Συνδυάζει premium στοιχεία εξοπλισμού με πρωτοποριακή ευφυΐα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ότι η Mercedes σας μπορεί να σας αναζωογονεί στοχευμένα. Για να οδηγείτε πιο αποδοτικά και να απολαμβάνετε στο μέγιστο κάθε διαδρομή.

Πακέτο ENERGIZING Plus

Το καινοτόμο πακέτο ENERGIZING Plus προσφέρει κορυφαία άνεση για όλες τις αισθήσεις. Συνδυάζει στο μέγιστο premium στοιχεία εξοπλισμού με πρωτοποριακή ευφυΐα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ότι η Mercedes σας μπορεί να σας ενεργοποιεί και να σας περιποιείται στοχευμένα. Για να οδηγείτε πιο αποδοτικά και να απολαμβάνετε στο μέγιστο κάθε διαδρομή.

Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO

Το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO, με το οποίο μπορείτε να εκκινείτε και να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας έχοντας απλώς το κλειδί μαζί σας, σας προσφέρει αξεπέραστη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις. Η λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό του πορτμπαγκάζ πλήρως αυτόματα και ανέπαφα.

Πακέτο καθισμάτων πολλαπλού περιγράμματος

Το πακέτο καθισμάτων πολλαπλού περιγράμματος προσαρμόζει το κάθισμα στις ανάγκες σας προσθέτοντας ή αφαιρώντας αέρα από τα πλευρικά τμήματα του καθίσματος. Έτσι, με την αντίστοιχη ρύθμιση μπορεί να βελτιώνεται η πλευρική στήριξη για τη σπορ οδήγηση. Από την άλλη, οι αεροθάλαμοι κάνουν μασάζ στην περιοχή της οσφυϊκής χώρας. Έτσι, η μέση σας έχει την προσοχή που της αξίζει.

Πακέτο καθισμάτων ανέσεων

Το πακέτο καθισμάτων ανέσεων με πολυάριθμες δυνατότητες ρύθμισης σάς προσφέρει την ιδανική καθιστική στάση. Όλοι οι οδηγοί βρίσκουν την εργονομική ρύθμιση που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Εξαιρετικά χρήσιμη, ιδίως για μεγαλόσωμους οδηγούς, είναι η επεκτεινόμενη έδρα καθίσματος, με την οποία η επιφάνεια στήριξης των μηρών επιμηκύνεται έως και κατά 6 εκατοστά.

Πακέτο φωτισμού και ορατότητας

Περισσότερες πηγές φωτός φροντίζουν για τον καλύτερο προσανατολισμό σας και εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους: για παράδειγμα, οι διάφανοι φακοί στη μονάδα χειρισμού οροφής δημιουργούν ένα εφέ τρισδιάσταστου κρυστάλλου. Για μια γρήγορη ματιά ή για εφαρμογή μακιγιάζ, ο καθρέφτης στο αλεξήλιο είναι φωτιζόμενος. Η θήκη γυαλιών για τον οδηγό είναι μια ιδιαίτερα πρακτική λύση.

Πακέτο χώρου φόρτωσης

Μπορείτε να μεταφέρετε καθημερινά αντικείμενα και εξοπλισμό ελεύθερου χρόνου ακόμα πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια. Το πακέτο χώρου φόρτωσης συνδυάζει πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης και σύνδεσης, όπως την πρίζα 12 V. Έτσι, κάνει το αυτοκίνητό σας πιο ευέλικτο και το μετατρέπει σε έναν μίνι σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να τροφοδοτεί, για παράδειγμα, το ψυγειάκι σας όταν πάτε για ψώνια ή στην παραλία.

Πακέτο τεχνολογίας

Η απόλυτη τεχνολογική εξειδίκευση. Η μεταβαλλόμενη απόσβεση επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει ο ίδιος την οδηγική εμπειρία, ενώ οι μεγαλύτεροι, διάτρητοι δίσκοι φρένων μπροστά διατηρούν υπό έλεγχο την ισχύ. Τα MULTIBEAM LED εντυπωσιάζουν με την αισθητική και τη φωτεινότητά τους. Η άνεση ξεκινάει με την επιβίβαση χωρίς κλειδί, χάρη στο KEYLESS-GO και τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης.

Πακέτο μηχανικού εξοπλισμού Offroad

Το πρόσθετο πρόγραμμα Offroad προετοιμάζει την GLB σας για δύσκολα εδάφη, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση, για παράδειγμα, στο χιόνι, τη λάσπη ή το ασταθές υπέδαφος. Παράλληλα, προσαρμόζει κατάλληλα την απόδοση ισχύος του κινητήρα και τη ρύθμιση ABS για οδήγηση σε χωματόδρομους.

Προαιρετικός εξοπλισμός ανέσεων

Κορυφαία άνεση, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

Το THERMOTRONIC ρυθμίζει εξατομικευμένα τη θερμοκρασία σε δύο ζώνες. Έτσι, εσείς κι ο συνοδηγός σας μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τον κλιματισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις. Κι αυτό διότι οι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας καταγράφουν και τις μεταβολές των συνθηκών, όπως της ηλιακής ακτινοβολίας.

Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα μέσων μέσω Apple® CarPlay® και Android Auto®. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως το Spotify®.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο, ιδίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Η ενεργή υποβοήθηση απόστασης DISTRONIC σάς ξεκουράζει αισθητά, ρυθμίζοντας αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, μπορείτε να αποδέχεστε τα όρια ταχύτητας απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περισσότερες πληροφορίες

Η νέα GLB μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια:

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  πάρε προσφορά για την #glb!

  κλείσε ραντεβού για test-drive #stinΕΚΚΑ

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  ×