ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ο νέος ορισμός του κόμπακτ SUV.

Εξωτερική σχεδίαση

Η ελευθερία στην ωραιότερη μορφή της.

Η νέα GLB είναι η πρώτη του είδους της και ορίζει ξανά την έννοια της ευρυχωρίας, επιτρέποντάς σας να την αξιοποιείτε όπως σάς εξυπηρετεί καλύτερα.

Εντυπωσιακή σχεδίαση SUV

Λεπτομέρειες SUV: επενδύσεις, οπτικό προστατευτικό αντισφήνωσης και ράγες οροφής

Σχεδίαση πίσω τμήματος

Σχεδίαση φώτων LED και προβολείς ομίχλης


Εσωτερική σχεδίαση

Αξιοθαύμαστη ευρυχωρία.

Ο εσωτερικός χώρος της νέας GLB είναι εντυπωσιακά μεγάλος και εκπληκτικά κομψός. Το βλέμμα μαγνητίζεται από το κόκπιτ με ευρεία οθόνη και τον ευχάριστο ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τα επιβλητικά σχεδιαστικά στοιχεία SUV.

Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.

Σχεδιαστικά στοιχεία SUV

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Διάκοσμος και επενδύσεις

Ανεξάρτητο κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Γραμμές εξοπλισμού

Το στιλ δεν φοβάται τη σύγκριση.

Δείτε τις γραμμές εξοπλισμού της νέας GLB.

AMG Line

Η AMG Line ενισχύει την ελκυστική και σπορτίφ σχεδίαση στο εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Τα κυριότερα αποκλειστικά χαρακτηριστικά είναι το AMG Styling και η μάσκα ψυγείου diamond με ενιαία γρίλια. Βέλτιστη άνεση υπόσχονται τα σπορ καθίσματα, όπως και το σπορ τιμόνι από εκλεκτό δέρμα νάπα με επίπεδο κάτω τμήμα. Το άμεσο σύστημα διεύθυνσης ενισχύει την οδηγική εμπειρία.

Progressive

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Απολαύστε υψηλής ποιότητας τεχνολογία και βιώστε τον μοναδικό, εκφραστικό τρόπο ζωής ενός SUV. Επιπλέον, η γραμμή προσφέρει περαιτέρω ελκυστικούς συνδυασμούς μέσα και έξω, όπως για παράδειγμα με το πακέτο δέρματος και Night.

Style

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, αποκτώντας αναβαθμισμένη εμφάνιση μέσα κι έξω. Περιλαμβάνονται στοιχεία, όπως οι ειδικές και αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτήν τη γραμμή εξοπλισμού.

Βασικός εξοπλισμός

Η GLB είναι άκρως λειτουργική ακόμη κι αν δεν προσθέσετε ούτε ένα στοιχείο προαιρετικού εξοπλισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα σε αναλογία 40/20/40 με ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης και το δάπεδο χώρου φόρτωσης με ρυθμιζόμενο ύψος. Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης σάς προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Εξωτερικό

Εσωτερικό

Γνωρίστε την GLB τώρα.

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή

> Κλείστε ραντεβού.

Πακέτα εξοπλισμού σχεδίασης

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας, συνδυασμένα.

Προσθέστε στη νέα GLB τη δική σας πινελιά με τα πακέτα εξοπλισμού.

Πακέτο Night

Πακέτο Δέρματος

Πακέτο Δέρματος AMG

Προαιρετικός εξοπλισμός σχεδίασης

Διαμορφώστε την προσωπική σας GLB.

Οθόνη πολυμέσων

Η μεγάλη οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης (10,25″) σας δικτυώνει εκτενώς με το αυτοκίνητο. Αντιδρά ευαίσθητα στην αφή σας. Συγχρόνως, τα εικονίδια διευκολύνουν τον χειρισμό, χωρίς να αποσπούν τη συγκέντρωση. Για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε την οθόνη πολυμέσων με τη μεγαλύτερη οθόνη ταμπλό και να δημιουργήσετε ένα κόκπιτ ευρείας οθόνης.

MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει το οπτικό πεδίο δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε γρήγορα πιθανούς κινδύνους.

Γραμμή Progressive

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε κι αισθάνεστε. Απολαύστε υψηλής ποιότητας τεχνολογία και βιώστε τον μοναδικό, εκφραστικό τρόπο ζωής ενός SUV. Επιπλέον, η γραμμή προσφέρει περαιτέρω ελκυστικούς συνδυασμούς μέσα και έξω, όπως για παράδειγμα με το πακέτο δέρματος και Night.

designo

Η εξατομίκευση στην ωραιότερη μορφή της.

Το designo είναι η προσφορά εξατομικευμένης διαμόρφωσης για αποκλειστικά χρώματα βαφής και υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού για το εσωτερικό.

Εκλεκτά και λαμπερά στοιχεία για τη δική σας Mercedes-Benz.

Το designo είναι η προσφορά εξατομικευμένης διαμόρφωσης για αποκλειστικά χρώματα βαφής και υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού για το εσωτερικό. Τα επιλεγμένα υλικά και η κορυφαία δεξιοτεχνία ολοκληρώνουν τη σχεδίαση της Mercedes-Benz σας και φροντίζουν για μια πολύ ιδιαίτερη, αισθαντική εμπειρία. Έτσι, το αυτοκίνητό σας έχει μοναδική αξία – αφού έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ιδέες και επιθυμίες σας.
> Ανακάλυψε το designo.


Περισσότερες πληροφορίες

Η GLB μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια:

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

  πάρε προσφορά για την #glb!

  κλείσε ραντεβού για test-drive #stinΕΚΚΑ

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  ×