ΑΝΕΣΗ

Το εσωτερικό εξυπηρετεί ένα και μόνο σκοπό: να κάνει τη διαδρομή όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για εσάς.

Ψηφιακό κόκπιτ

Επιβιβαστείτε. Η νέα GLC έχει πολλά να σας πει.

Για μια εντελώς νέα φιλοσοφία χειρισμού αυτοκινήτου. Απλά. Διαισθητικά. Με φωνητικές εντολές, αφή και κινήσεις. Αυτό είναι το MBUX, το νέο Mercedes-Benz User Experience.

Σχεδιασμός χειρισμού αφής MBUX

Δεν θα θέλετε να πάρετε τα χέρια σας από πάνω του. Χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό χειρισμού αφής MBUX, μπορείτε να επιλέγετε εσείς τις ενδείξεις και τον τρόπο χειρισμού, τόσο διαισθητικά όσο σε ένα smartphone. Για παράδειγμα, με κινήσεις των χεριών στο νέο touchpad, από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο νέο τιμόνι ή στην οθόνη αφής. Η επιλογή είναι δική σας.

Φωνητικός έλεγχος MBUX

Ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος. Για τη νέα GLC διατίθεται προαιρετικά το σύστημα Infotainment MBUX (Mercedes Benz User Experience) με διαισθητικό φωνητικό έλεγχο. Καταλαβαίνει κάθε σας λέξη και συνομιλεί μαζί σας εντελώς φυσικά. Αρκούν δύο λέξεις: “Hey Mercedes” και η νέα GLC ακούει μόνο εσάς.

Οθόνη Head-up

Με το βλέμμα στραμμένο πάντα προς τα εμπρός: με την προαιρετική οθόνη Head-up μετατρέπετε το μπροστινό παρμπρίζ της νέας GLC σε μια εντυπωσιακή ψηφιακή οθόνη. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες προβάλλονται σε υψηλή ανάλυση και έγχρωμα, χωρίς να χρειαστεί να απομακρύνετε το βλέμμα σας από τον δρόμο. Έτσι, μπορείτε να εστιάζετε μόνο στην κυκλοφορία.

Ασύρματη φόρτιση

Χωρίς καλώδια. Χωρίς έγνοιες. Με γεμάτη μπαταρία. Στη νέα GLC μπορείτε τώρα να φορτίζετε το συμβατό σας smartphone άνετα, χωρίς καλώδια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το τοποθετήσετε στη θήκη άμεσης απόκρισης της κεντρικής κονσόλας. Το κινητό σας τηλέφωνο αναγνωρίζεται αυτόματα από το σύστημα πολυμέσων και η διαδικασία φόρτισης ξεκινά. Το σύστημα αναγνωρίζει όλες τις συμβατές συσκευές, ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας.

Ενσωμάτωση smartphone

Στη νέα GLC μπορείτε εάν θέλετε να χειρίζεστε το smartphone σας εντελώς ανέπαφα. Αφού το συνδέσετε μέσω Bluetooth, NFC ή καλωδίου USB, στην οθόνη πολυμέσων προβάλλονται πολλές εφαρμογές και λειτουργίες, τις οποίες μπορείτε να ελέγχετε άνετα μέσω φωνητικών εντολών ή με τα στοιχεία χειρισμού αφής.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Αυτόν τον δρόμο τον ακολουθεί μόνο η GLC.

Προσαρμοζόμενες αναρτήσεις, τετρακίνηση και εξηλεκτρισμένοι κινητήρες. Όλες αυτές οι δυνατότητες προσφέρονται για τη νέα GLC.

Προσαρμοζόμενες αναρτήσεις

Προετοιμάζει τον δρόμο.

Η νέα GLC δεν προσαρμόζεται απλώς σε κάθε υπέδαφος, αλλά και στις απαιτήσεις σας: ο βασικός εξοπλισμός της σας προσφέρει τη σχεδιασμένη για ιδιαίτερη άνεση ανάρτηση AGILITY CONTROL. Εκτός αυτού, διατίθεται η τετρακίνηση 4MATIC, καθώς και η σπορ ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με χαλύβδινη ανάρτηση και μεταβαλλόμενη απόσβεση. Το απόλυτο χαρακτηριστικό εξοπλισμού: η αερανάρτηση AIR BODY CONTROL, η οποία σας προσφέρει πολύ μεγάλη οδηγική ευστάθεια, καθώς και βέλτιστη άνεση και ευελιξία.

Τετρακίνηση

Το Νο1 στους τέσσερις τροχούς: η τετρακίνηση 4MATIC.

Κατά την εκκίνηση, την επιτάχυνση, τη δυναμική οδήγηση σε στροφές ή σε ελαφρώς ανώμαλο έδαφος, το 4MATIC, η βελτιωμένη, μόνιμη τετρακίνηση της Mercedes-Benz, που διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με πολλούς κινητήρες, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου και βέλτιστη πρόσφυση στη νέα GLC. Το σύστημα τετρακίνησης είναι πάντα ενεργό και δεν απαιτεί χρόνο αντίδρασης, για να επέμβει στη στιγμή. Έτσι, προσφέρει μοναδική οδηγική και κατευθυντική ευστάθεια, ιδιαίτερα σε ολισθηρό υπέδαφος, όπως, για παράδειγμα, σε περίπτωση βροχής, πάγου ή χιονιού.

Τεχνολογίες κινητήρων

Δυναμικά στο μέλλον με το EQ Boost.

Στη γραμμή εκκίνησης βρίσκονται οι εξηλεκτρισμένοι βενζινοκινητήρες με EQ Boost σε δύο διαβαθμίσεις απόδοσης. Μια μίζα-δυναμό κινούμενη με ιμάντα με δυναμό μίζας 48 V και αντίστοιχο ηλεκτρικό κύκλωμα οχήματος παράγει πρόσθετη ροπή στρέψης για δυναμικές εμφανίσεις. Σε αυτήν προστίθεται η φόρτιση της μπαταρίας κατά την επιβράδυνση και η σχεδόν αθόρυβη ολίσθηση στον τρόπο λειτουργίας κύλισης σε συνδυασμό με τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, τώρα και στην GLC παρουσιάζεται μια νέα γενιά αποδοτικών πετρελαιοκινητήρων σε διάφορες διαβαθμίσεις απόδοσης, σύμφωνα με τον τρέχον πρότυπο εκπομπών καυσαερίων Euro 6d-TEMP.

Γνωρίστε την GLC τώρα.

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή

> Κλείστε ραντεβού.

Πακέτα εξοπλισμού άνεσης

Στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, ειδικά διαμορφωμένα για εσάς.

Σε όλους τους βασικούς τομείς εξοπλισμού, σας προσφέρουμε τα ειδικά προσαρμοσμένα πακέτα μας.

Πακέτο αποθηκευτικών χώρων

Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων προσφέρει πολλές δυνατότητες αποθήκευσης και στερέωσης για τον εσωτερικό χώρο και τον χώρο φόρτωσης. Με τις πρακτικές δυνατότητες αποθήκευσης, τα πάντα βρίσκουν τη θέση τους. Μικρές και μεγάλες αποσκευές στερεώνονται με τον καλύτερο τρόπο και παραμένουν στη θέση τους – ακόμη κι αν πρέπει, κάποια φορά, να φρενάρετε απότομα.

Στοιχεία

 • Θήκες χαρτών στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων
 • Δίχτυ στο δάπεδο χώρου φόρτωσης (δεν διατίθεται για υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα)
 • Πτυσσόμενο κουτί κάτω από το δάπεδο χώρου φόρτωσης (δεν διατίθεται για υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα)
 • Πρίζα 12 V στον χώρο φόρτωσης αριστερά
 • Ασφαλιζόμενη θήκη αποθήκευσης κάτω από το δάπεδο χώρου φόρτωσης (888) (δεν διατίθεται για υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα)
 • Κρίκος στερέωσης φορτίου
 • Δύο θύρες USB-C στον χώρο πίσω επιβατών (για συγκεκριμένες αγορές)

Πακέτο AIR BALANCE

Το πακέτο AIR BALANCE προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία αρωματισμού – π.χ. με το αποκλειστικό άρωμα “Forest Mood” για SUV: μια φρέσκια νότα ξύλου κάνει ακόμα πιο έντονη την περιπέτειά σας εντός και εκτός δρόμου. Συγχρόνως, το πακέτο βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και ενισχύει την αίσθηση ευεξίας.

Στοιχεία

 • Γεννήτρια αρώματος με γεμισμένο φιαλίδιο αρώματος και κουμπί λειτουργίας στο ντουλαπάκι συνοδηγού
 • Ιονιστής στον αγωγό πλευρικών αεραγωγών
 • Βελτιωμένο σύστημα φιλτραρίσματος ανάμεσα στην περιοχή αναρρόφησης και το σύστημα κατανομής αέρα της συσκευής κλιματισμού

Πακέτο ENERGIZING

Το καινοτόμο πακέτο ENERGIZING προσφέρει κορυφαία άνεση για όλες τις αισθήσεις. Συνδυάζει premium στοιχεία εξοπλισμού με πρωτοποριακή νοημοσύνη. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ότι η Mercedes σας μπορεί να σας αναζωογονεί στοχευμένα. Για να είστε πιο αποδοτικός στο τιμόνι και να απολαμβάνετε στο μέγιστο κάθε διαδρομή.
Το πρόγραμμα “Refresh” φέρνει νέα πνοή στο αυτοκίνητο με ένα δυναμικό ρεύμα αέρα που αναζωογονεί. Το πρόγραμμα “Vitality” σας ενεργοποιεί, χρησιμοποιώντας ακόμη και τονωτική μουσική. Άκρως ενεργητικό είναι το πρόγραμμα “Training”, το οποίο προσφέρει βίντεο με ασκήσεις, ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τα διαλείμματα οδήγησης.

Πακέτο ENERGIZING Plus

Το καινοτόμο πακέτο ENERGIZING Plus προσφέρει κορυφαία άνεση για όλες τις αισθήσεις. Συνδυάζει στο έπακρο τον premium εξοπλισμό με την πρωτοποριακή νοημοσύνη. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ότι η Mercedes σας μπορεί να σας ενεργοποιεί και να σας περιποιείται στοχευμένα. Για να είστε πιο αποδοτικός στο τιμόνι και να απολαμβάνετε στο μέγιστο κάθε διαδρομή.
Το πρόγραμμα “Refresh” φέρνει νέα πνοή στο αυτοκίνητο, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό κλίμα με ένα δυναμικό ρεύμα αέρα και τον ενεργό αερισμό καθισμάτων. Το πρόγραμμα “Vitality” σας ενεργοποιεί, χρησιμοποιώντας ακόμη και τονωτική μουσική. Για ευχάριστη αίσθηση θαλπωρής φροντίζει το πρόγραμμα “Warmth”, το οποίο μεταξύ άλλων θερμαίνει και τα καθίσματα. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα “Joy”, σας προσφέρεται ένα ανακουφιστικό μασάζ χάρη στις κυματοειδείς κινήσεις της οσφυϊκής στήριξης. Τα καθίσματα σάς περιποιούνται και στο πρόγραμμα “Comfort”, καθώς απολαμβάνετε τον συνδυασμό της θέρμανσης των καθισμάτων και ενός ευχάριστου μασάζ χάρη στις παλμικές κινήσεις της οσφυϊκής στήριξης. Άκρως ενεργητικό είναι το πρόγραμμα “Training”, το οποίο προσφέρει βίντεο με ασκήσεις, ώστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τα διαλείμματα οδήγησης. Αλλά και το “PowerNap” (μόνο για υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα) έχει σχεδιαστεί για τις ενδιάμεσες στάσεις – σε αυτή την περίπτωση, το επίπεδο της ενέργειάς σας αυξάνεται σε τρεις φάσεις.

Πακέτο εσωτερικού φωτισμού

Περισσότερο φως, πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα, καλύτερος προσανατολισμός: το πακέτο εσωτερικού φωτισμού φροντίζει για πιο ολοκληρωμένο άμεσο και έμμεσο φωτισμό. Τα επιπλέον στοιχεία φωτισμού δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και διευκολύνουν τον χειρισμό.

Στοιχεία

 • Φωτισμός χώρου ποδιών μπροστά
 • Φως LED στη θήκη αποθήκευσης της κεντρικής κονσόλας
 • Φωτισμός λαβών στις πόρτες
 • Φωτιζόμενος καθρέφτης μακιγιάζ
 • Γωνιακό φως στις μπροστινές/πίσω πόρτες, καθώς και στο καπό πορτμπαγκάζ

Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO

Αξεπέραστη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις σας προσφέρει το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO, με το οποίο μπορείτε να εκκινείτε και να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας έχοντας απλώς το κλειδί μαζί σας. Η λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σάς επιτρέπει να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό του πορτμπαγκάζ πλήρως αυτόματα και ανέπαφα.

Στοιχεία του πακέτου άνεσης KEYLESS-GO

 • Κλειδί οχήματος με λειτουργίες KEYLESS-GO
 • Σύστημα εξουσιοδότησης πρόσβασης και οδήγησης KEYLESS-GO
 • Πλήκτρο Start-Stop
 • Άνοιγμα και κλείσιμο άνεσης
 • Λαβές θυρών με ένθεμα χρωμίου
 • HANDS-FREE ACCESS
 • Τηλεχειριζόμενο κλείσιμο καπό πορτμπαγκάζ
 • Πόρτα χώρου αποσκευών EASY-PACK

Πακέτο καθισμάτων πολλαπλού περιγράμματος

Οι μεμονωμένα ρυθμιζόμενοι αεροθάλαμοι προσαρμόζονται εξατομικευμένα. Έτσι, με την αντίστοιχη ρύθμιση μπορεί να βελτιώνεται η πλευρική στήριξη για τη σπορ οδήγηση. Οι θάλαμοι που φουσκώνουν με αέρα και αδειάζουν διαδοχικά κάνουν μασάζ στην περιοχή της οσφυϊκής μοίρας. Έτσι, η μέση σας έχει την προσοχή που της αξίζει.

Στοιχεία

 • Καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος με αεροθαλάμους που φουσκώνουν στα κάτω και πλαϊνά τμήματα της πλάτης καθίσματος
 • Λειτουργία μασάζ στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης χάρη στους παλλόμενους αεροθαλάμους της οσφυϊκής στήριξης και ρυθμιζόμενες λειτουργίες μέσω της οθόνης μέσων
 • Ρύθμιση λειτουργιών από την οθόνη πολυμέσων
 • Συνιστάται από τη γερμανική οργάνωση Aktion Gesunder Rücken (AGR)

Πακέτο καθισμάτων ανέσεων

Ταξιδέψτε άνετα, φτάστε ξεκούραστοι: με το πακέτο καθισμάτων ανέσεων βρίσκετε γρήγορα μια εργονομική θέση καθίσματος, που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει πολύπλευρες ηλεκτρικές και χειροκίνητες ρυθμίσεις για τα μπροστινά καθίσματα.

Στοιχεία

 • Πολυάριθμες ηλεκτρικές και χειροκίνητες ρυθμίσεις για τα μπροστινά καθίσματα, ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σωματικής διάπλασης και άνεσης του οδηγού και του συνοδηγού
 • Ηλεκτροπνευματική οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων και ρυθμιζόμενη πλευρική στήριξη με στοιχείο χειρισμού στο κάθισμα
 • Ηλεκτρική ρύθμιση κλίσης έδρας καθίσματος
 • Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους
 • Ηλεκτρική ρύθμιση πλάτης καθίσματος
 • Μηχανική ρύθμιση βάθους έδρας καθίσματος κατά 6 cm με υποπόδιο
 • Μηχανική διαμήκης ρύθμιση
 • Μηχανική ρύθμιση προσκέφαλου

Πακέτο συνδεσιμότητας πλοήγησης

Ο συνδυασμός υπηρεσιών Mercedes me connect και συστήματος πλοήγησης με σκληρό δίσκο διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Με τη βοήθειά του, βρίσκετε πάντα τον σωστό δρόμο και είστε σωστά ενημερωμένοι.

Μαζί με τη μονάδα επικοινωνίας του βασικού εξοπλισμού (LTE) και την υπηρεσία Live Traffic Information, το σύστημα πλοήγησης με σκληρό δίσκο σάς δίνει οδηγίες, για να φτάνετε πάντα στον προορισμό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα. Επίσης, οι διευρυμένες υπηρεσίες πλοήγησης φροντίζουν για την έγκαιρη ενημέρωσή σας: ο προορισμός σας προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες και το αυτοκίνητο απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με τη διαδρομή, όπως τιμές πρατηρίων καυσίμων ή διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στον προορισμό.

Πακέτο καθισμάτων AMG Performance

Τα καθίσματα AMG Performance για τον οδηγό και τον συνοδηγό ενσωματώνονται τέλεια στο κόκπιτ και σας προσφέρουν την ιδανική πλευρική στήριξη. Τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα της πλάτης και της έδρας του καθίσματος εφάπτονται στο σώμα. Έτσι, απολαμβάνετε πραγματική αίσθηση αγωνιστικού αυτοκινήτου, όταν κάνετε δυναμικούς ελιγμούς. Εάν χρειαστεί, η ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος προσφέρει ανακουφιστική άνεση.

Πακέτο καθισμάτων AMG Performance Advanced

Τα καθίσματα AMG Performance για τον οδηγό και τον συνοδηγό σάς προσφέρουν την ιδανική πλευρική στήριξη για άκρως δυναμικούς ελιγμούς οδήγησης. Μπορείτε να ρυθμίζετε την ιδανική πλευρική στήριξη μέσω της λειτουργίας καθίσματος πολλαπλού περιγράμματος και να προσαρμόζετε ηλεκτρικά ακριβώς τη θέση καθίσματος. Η ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος προσφέρει ανακουφιστική άνεση.

Πακέτο καθισμάτων AMG Performance High-End

Τέλεια πλευρική στήριξη για δυναμικούς ελιγμούς οδήγησης σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και άνεση. Το πακέτο καθισμάτων High-End AMG Performance διαπρέπει από κάθε άποψη. Ρυθμίζετε τα πλευρικά τμήματα του καθίσματος μέσω της λειτουργίας καθίσματος πολλαπλού περιγράμματος και προσαρμόζετε ηλεκτρικά τη θέση καθίσματος. Επιπλέον, επιλέγετε εξατομικευμένα τη δική σας δερμάτινη επένδυση με ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος.

Προαιρετικός εξοπλισμός ανέσεων

Κορυφαία άνεση, πάντα σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

Touchpad

Με το touchpad χειρίζεστε την οθόνη του συστήματος Infotainment όπως σε ένα smartphone. Μετακινήστε ή μεγεθύνετε τα περιεχόμενα πολύ εύκολα με μία μόνο κίνηση. Κάθε εισαγωγή σας συνοδεύεται από μια απτική ανατροφοδότηση. Σε περίπτωση που θέλετε να πληκτρολογήσετε διευθύνσεις ή αριθμούς τηλεφώνου, το touchpad αναγνωρίζει τον γραφικό σας χαρακτήρα.

Ηχοσύστημα Surround Burmester®

Η εμπειρία των υψηλών επιδόσεων και της αποκλειστικότητας με τον θρυλικό ήχο Burmester. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ήχου, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα. Ποιότητα που επίσης υποδεικνύεται από τις πολυτελείς επιγραφές Burmester.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC με 3 ζώνες και 3 στυλ κλιματισμού προσφέρει εξατομικευμένο κλίμα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία, την κατανομή αέρα και το στιλ κλιματισμού ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η τρίτη ζώνη κλιματισμού βρίσκεται στον χώρο πίσω επιβατών, με ξεχωριστά ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και παροχή αέρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Η νέα GLC μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια:

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×