Η νέα GLC

All kinds of strength.

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Ένας ισχυρός χαρακτήρας με εντελώς νέες πτυχές.

Εντυπωσιακό νέο κόκπιτ, πιο επιβλητική σχεδίαση SUV και μεγαλύτερη οδηγική άνεση.

Σχεδίαση

Επαναπροσδιορίζει το είδος της.

Η νέα GLC αποπνέει ακόμη πιο έντονα τον αέρα ενός SUV χωρίς να επιβάλλεται, συμβολίζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια. Νέα εντυπωσιακά στοιχεία είναι το μπροστινό τμήμα με προβολείς LED High Performance στον βασικό εξοπλισμό, καθώς και οι νέας σχεδίασης απολήξεις στο πίσω τμήμα.


Άνεση

Η νέα GLC μιλά τη γλώσσα σας και αντιδρά στις κινήσεις σας.

Για μια εντελώς νέα φιλοσοφία χειρισμού αυτοκινήτου. Απλά. Διαισθητικά. Με φωνητικές εντολές, αφή και κινήσεις. Αυτό είναι το MBUX, το νέο Mercedes-Benz User Experience.

Κύρια χαρακτηριστικά άνεσης:

  • Σχεδιασμός χειρισμού αφής MBUX/li>
  • Φωνητικός έλεγχος MBUX
  • Οθόνη Head-up
  • Ασύρματη φόρτιση
  • Ενσωμάτωση smartphone

> Περισσότερα για την άνεση

Ασφάλεια

Κινηθείτε εκ του ασφαλούς με τη νέα GLC.

Ευφυώς δικτυωμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης σάς ξεκουράζουν σε περίπλοκες καταστάσεις.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

  • Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
  • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
  • Υποβοήθηση σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου σε ελιγμούς
  • MULTIBEAM LED

> Περισσότερα για την ασφάλεια

Προδιαγραφές

Όλοι οι κινητήρες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η επιλογή είναι δική σας: οι κινητήρες της νέας GLC προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις για κάθε ανάγκη.

Κινητήρες

10 κινητήρες


Από 0 στα 100 km/h σε

έως 3,8 δευτ.

> Περισσότερα για τις προδιαγραφές

Mercedes-AMG

Chase it all: καθημερινότητα και περιπέτεια.

Για όσους τα θέλουν όλα.
Τα νέα μοντέλα Mercedes-AMG GLC διακρίνονται για την ορατά και -κυρίως- αισθητά ενισχυμένη ευκινησία και εγκάρσια δυναμική τους. Τα μοντέλα GLC ανήκουν ξεκάθαρα στην οικογένεια Mercedes-AMG, τόσο τεχνικά όσο και εμφανισιακά, και εντυπωσιάζουν με κορυφαίες οδηγικές επιδόσεις. Έχοντας επιτύχει τους καλύτερους χρόνους στην πίστα αγώνων Nürburgring, η Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ καταφέρνει να συνδυάζει τις αγωνιστικές επιδόσεις και την καθημερινή πρακτικότητα όσο κανένα άλλο SUV. Η νέας σχεδίασης επένδυση ψυγείου AMG προσφέρει εμφάνιση σαφώς αγωνιστικού αυτοκινήτου.


Για τη νέα GLC διατίθενται τα μοντέλα Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ και Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+.
Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12,4-12,2 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 283-278 g/km, Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12,4 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 283 g/km[1]

Mercedes-AMG 63 4MATIC+

Ανοικτή στις εκπλήξεις και έτοιμη για όλα.

Ένας 4λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo με ισχύ 350 kW (476 hp)[1] και εντυπωσιακή ροπή στρέψης 650 Nm[1] δίνει δυναμική ώθηση στην Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ SUV. Το αυτοκίνητο κινείται με σιγουριά τόσο στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη όσο και εκτός δρόμου, ενώ με τον τεράστιο χώρο αποσκευών του, ο οποίος μάλιστα τριπλασιάζεται με αναδίπλωση των καθισμάτων, μεταφέρει άνετα από τα ψώνια σας μέχρι τον βαρύ εξοπλισμό για τα χόμπι σας.

Φυσικά, μια γνήσια Mercedes-AMG διαθέτει και τον ανάλογο ήχο. Το προαιρετικό επιλεγόμενο σύστημα εξάτμισης AMG Performance προσφέρει έναν χαρακτηριστικό ήχο στη Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ SUV. Ακόμη και οπτικά, το σύστημα εξάτμισης με τα δύο χρωμιωμένα πλαίσια διπλών απολήξεων είναι πραγματικά θεαματικό.

glc1
glc2
Ο 4λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo δίνει ζωή στην σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL+, η οποία εξασφαλίζει εντυπωσιακή ευκινησία, δυναμική εγκάρσια επιτάχυνση και μέγιστη πρόσφυση. Για να τιθασεύει αυτή τη δύναμη, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα σύνθετο σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG. Εκτός από τα τέσσερα γνωστά προγράμματα οδήγησης “Individual”, “Comfort”, “Sport” και “Sport+”, περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα “Slippery”, το οποίο επιλέγεται από τον διακόπτη DYNAMIC SELECT AMG.

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12,4-12,2 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 283-278 g/km[2]


[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. [2] Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO2 NEDC» κατά την έννοια του άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ.

Mercedes-AMG 63 S 4MATIC+

Race Utility Vehicle.

Εντός ή εκτός δρόμου, η Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ εντυπωσιάζει σε κάθε έδαφος με την τεράστια ισχύ της. Δεν είναι Sports Utility Vehicle, αλλά Race Utility Vehicle. Με το σύστημα αερανάρτησης 3 βαθμίδων AMG RIDE CONTROL+, το SUV είναι απολύτως κατάλληλο για την καθημερινότητα. Εάν δεν επαρκεί ο άπλετος αποθηκευτικός χώρος του αυτοκινήτου, το SUV προσφέρει επίσης μια υποβοήθηση ρυμουλκούμενου, η οποία σας υποστηρίζει κατά τους ελιγμούς.

Ο κορυφαίος στην κατηγορία του 4λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo της Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ αποδίδει 375 kW (510 hp)[1] με μέγιστη ροπή στρέψης 700 Nm με χαρακτηριστική άνεση.[1] Την ασυνήθιστα υψηλή ισχύ τιθασεύει επιδέξια το σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG.

amg2
amg1
Στην οδική κυκλοφορία αλλά και εκτός δρόμου, ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο της Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV χάρη στο τιμόνι AMG Performance από δέρμα νάπα με διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων και προαιρετικό AMG DRIVE UNIT για τα προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT AMG. Το σύστημα infotainment MBUX – με το TRACK PACE στον βασικό εξοπλισμό – προσφέρει διαισθητικό χειρισμό και πλούσια ψυχαγωγία.

Με 25 kW (34 hp)[1] και 50 Nm[1] περισσότερα από την Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+, το μοντέλο S προσφέρει απίστευτη ισχύ και απόδοση. Εδώ συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους το σπορ κιβώτιο 9 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT MCT, η σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL+ και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης AMG. Χάρη στον διακόπτη DYNAMIC SELECT AMG και τα πέντε προγράμματα οδήγησης AMG, η εμπειρία οδήγησης προσαρμόζεται εξατομικευμένα. Το πρόγραμμα “Slippery” είναι εξ ολοκλήρου καινούριο.

Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12,4 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 283 g/km[2]


[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. [2] Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO2 NEDC» κατά την έννοια του άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ.

Ζήσε τη μαγική εμπειρία!
[contact-form-7 404 "Not Found"]
×
Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

Έλα #stinEKKA και κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
×