Η νέα A-Class Hatchback


7.5-4.9 l/100km
συνδυασμένος κύκλος [1]

Συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου


6.3 – 9.7 sec


Επιτάχυνση 0 – 100 km/h


Έως

224 + 14 HP [2]


Ονομαστική ιπποδύναμη


215 – 259 km/h


Τελική ταχύτητα.


[1] Οι υποδεικνυόμενες τιμές προσδιορίστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη μέθοδο μέτρησης – Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία δοκιμής ελαφρού οχήματος (WLTP). Τα σχήματα που εμφανίζονται μπορεί να περιλαμβάνουν επιλογές που δεν είναι διαθέσιμες. Για Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) τα στοιχεία προσδιορίζονται με την μπαταρία πλήρως φορτισμένη, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ισχύος μπαταρίας και καυσίμου. Αυτά τα μοντέλα απαιτούν ηλεκτρικό ρεύμα για φόρτιση. Τα στοιχεία μπορεί να εξαρτώνται από τον τρόπο οδήγησης και τις συνθήκες του δρόμου.

Τα στοιχεία δεν βασίζονται σε μεμονωμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς προϊόντος. παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφορετικών μοντέλων οχημάτων. Τα στοιχεία ποικίλλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.

[2] Αριθμοί για την ονομαστική ισχύ εξόδου και την ονομαστική ροπή σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 715/2007

A class for you.

Luxury αυτοκίνηση για κάθε μέρα: η νέα A-Class Hatchback συνδυάζει τον εξαιρετικό σπορ χαρακτήρα, με την άνεση πολυτελούς κατηγορίας και φέρνει νέο δυναμισμό στην κατηγορία compact.
Ανακαλύψτε έναν ευέλικτο καθημερινό σύντροφο που είναι έτοιμος για κάθε πρόκληση.

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας A-Class.

Η ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση της νέας A-Class εντυπωσιάζει με ένα νέο προοδευτικό μπροστινό τμήμα, με το αστέρι της Mercedes-Benz στη μάσκα του ψυγείου και τους επίπεδους προβολείς LED.

Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού

Μάσκα ψυγείου με αστέρι Mercedes-Benz και νέους θόλους.

Με το αστέρι στο μπροστινό μέρος και ανανεωμένο σχέδιο αστεριών που κοσμεί τη μάσκα του ψυγείου. Η σπορ, προοδευτική εντύπωση συνεχίζεται στο καπό με κλίση προς τα εμπρός, όπου οι νέοι θόλοι τονίζουν τη σπορ εμφάνιση της νέας A-Class.

Διακριτικό σχήμα.

Ατομική σιλουέτα: ο δυναμικός χαρακτήρας της Hatchback A-Class είναι ιδιαίτερα εμφανής στη μυώδη αλλά αισθησιακή πλάγια όψη. Οι καθαρές, μειωμένες γραμμές, το μακρύ μεταξόνιο και οι συμπαγείς γυάλινες επιφάνειες συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν ισορροπημένες συνολικές αναλογίες.

Πίσω φώτα LED και διαχύτης.

Κάντε την A-Class να λάμπει και τη νύχτα: οι υπέροχα σχεδιασμένοι, υψηλής ποιότητας προβολείς LED και τα πίσω φώτα. Ο πίσω διαχύτης με στοιχεία χρωμίου που διατίθεται με την AMG Line δημιουργεί πρόσθετα δυναμικά σημεία.


Το φινίρισμα βαφής για τη νέα Mercedes-Benz A-Class Hatchback.

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας A-Class.

Μοντέρνο, προοδευτικό και φιλικό προς το χρήστη: στο εσωτερικό, η νέα A-Class απολαμβάνει μια μεγάλη γκάμα καινοτομιών συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Από το περαιτέρω βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων MBUX έως τα καθίσματα άνεσης – η νέα A-Class είναι πλήρως προσανατολισμένη στον οδηγό.

Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού

Οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης.

Η δεύτερη γενιά του καινοτόμου συστήματος ψυχαγωγίας MBUX διασφαλίζει ότι το εσωτερικό της A-Class γίνεται ακόμα πιο ψηφιακό. Ζήστε τη βελτιωμένη standard οθόνη πολυμέσων 26cm (10,25 ιντσών). Όταν η οθόνη πολυμέσων συνδυάζεται με τη μεγαλύτερη οθόνη οργάνων, το αποτέλεσμα είναι ένα πιλοτήριο ευρείας οθόνης.

Νέο τιμόνι.

Ανακαλύψτε την νέα γενιά τιμονιού στην ολοκαίνουργια A-Class. Το νέο τιμόνι 3 ακτίνων διαθέτει απρόσκοπτα ενσωματωμένα νέα χειριστήρια αφής και διαισθητική λογική λειτουργίας.

Σύστημα ήχου Surround Burmester®.

Απολαύστε περισσότερη απόδοση και αποκλειστικότητα μέσω του θρυλικού ήχου Burmester®. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης προσφέρουν ήχο surround πρώτης κατηγορίας. Μπορείτε να το βελτιστοποιήσετε ειδικά για τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα και έτσι να εντείνετε την εμπειρία ακρόασης.
[1] Διατίθεται μόνο σε Exclusive Launch Edition.

Άνετα καθίσματα.

Είτε ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις είτε μόλις λίγα λεπτά: Όταν πρόκειται για άνετα καθίσματα, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς. Γι’ αυτό τα καθίσματα άνεσης αποτελούν βασικό εξοπλισμό της νέας A-Class.

Καινοτόμα ανακυκλωμένα υλικά.

Εντυπωσιακά βιώσιμο: στις τυπικές τεχνητές επενδύσεις από δέρμα/ύφασμα ARTICO στην A-Class, το κεντρικό κάθισμα και η πλάτη του καθίσματος είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο υλικό, όπως ανακυκλωμένα μπουκάλια PET.

  Όλες οι πληροφορίες για την νέα A-Class!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaKIFISIAS

  Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
  Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

  #ekkaLINE

  210 3498000

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×