Η νέα CLA Coupé

Ο σχεδιασμός της νέας CLA Coupé.

Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας CLA Coupé.

Τα κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού της νέας Mercedes-Benz CLA Coupé τραβούν αμέσως το βλέμμα: νέα μπροστινή ποδιά, νέα πίσω ποδιά και νέα σχέδια τροχών – όλα αυτά ενσωματώνονται ομαλά στην κομψή σιλουέτα του Coupé με τέσσερις πόρτες χωρίς πλαίσιο και διατίθενται τώρα στη νέα βαφή Metallic σε φασματικό μπλε.

Νέα σχεδίαση μπροστινού τμήματος

Από την πρώτη ματιά, η ανασχεδιασμένη μπροστινή ποδιά με ελαφριά κλίση προς τα εμπρός και τα powerdomes στο καπό του κινητήρα παρέχουν υψηλό επίπεδο δυναμικής. Ένα πρόσθετο κύριο χαρακτηριστικό είναι η νέα μάσκα με τρισδιάστατο Mercedes-Benz Pattern.

Νέες ζάντες αλουμινίου

Δείξτε το ατομικό σας στυλ: σε συνδυασμό με τη σειρά AMG, για παράδειγμα, με τις αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου 48,3 εκατοστών (19 ιντσών) με σχεδίαση πολλαπλών ακτίνων (προαιρετικά) ή με τις αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου 43,2 εκατοστών (17 ιντσών) με σχεδίαση 5 διπλών ακτίνων, οι οποίες περιλαμβάνονται ήδη στον βασικό εξοπλισμό.

Οι προβολείς στον νέο σχεδιασμό

Οι προαιρετικοί προβολείς LED MULTIBEAM με νέο σχεδιασμό ενσωμάτωσης θα λάμψουν επίσης με τη νέα μπροστινή ποδιά. Το ίδιο ισχύει και για τους προβολείς LED υψηλής απόδοσης, οι οποίοι αποτελούν ήδη μέρος του βασικού εξοπλισμού. Όταν ξεκλειδώνετε ή κλειδώνετε το όχημά σας, και οι δύο παραλλαγές αντιδρούν με μια σύντομη προβολή λογότυπου.

Νέα σχεδίαση πίσω τμήματος

Το αθλητικό σχήμα της CLA Coupé καταλήγει στο αθλητικό και κομψό πίσω τμήμα GT. Ο οπίσθιος προφυλακτήρας με νέα οπτική του διαχύτη και τα νέα πίσω φώτα LED υπογραμμίζουν την εμπιστοσύνη στην εμφάνιση – σε μια σύγχρονη, προοδευτική μορφή.

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας CLA Coupé.

Με την ανασχεδιασμένη αρχιτεκτονική του χώρου και τα σύγχρονα χειριστήρια, το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz CLA Coupé θέτει τα πρότυπα στην κατηγορία της. Εκτός από τον εκτεταμένο βασικό εξοπλισμό MBUX, οι σειρές εξοπλισμού Progressive και AMG σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε διάφορα στοιχεία, όπως το νέο τριάκτινο τιμόνι, τα καθίσματα ή την επένδυση.

Τριάκτινο τιμόνι

Χρησιμοποιήστε το όχημά σας τόσο διαισθητικά όσο ένα smartphone. Το τιμόνι της τελευταίας γενιάς ανιχνεύει την αφή με μεγαλύτερη ακρίβεια για βελτιωμένη «πλοήγηση με το δάχτυλο» μέσω κινήσεων σάρωσης. Η νέα ανίχνευση hands-on καταγράφει επίσης το άγγιγμα του τιμονιού και μπορεί να προειδοποιήσει εάν είναι απαραίτητο.

Κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Η κεντρική οθόνη πολυμέσων 26 εκατοστών (10,25 ιντσών) είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Σε συνδυασμό με την προαιρετική πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 26 εκατοστών (10,25 ιντσών) τοποθετημένη κάτω από μια γυάλινη επιφάνεια, το κόκπιτ παρουσιάζει την εντυπωσιακή οπτική ευρείας οθόνης.

Burmester® Sound System με Dolby® Atmos Surround Sound

Με 12 ηχεία και 590 watt ισχύος συστήματος, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη απόδοση και αποκλειστικότητα μέσω του θρυλικού ήχου Burmester®.Τα ηχεία με ευγενείς επιγραφές δημιουργούν έναν υψηλής ποιότητας ήχο περιβάλλοντος, τον οποίο μπορείτε να βελτιστοποιήσετε στοχευμένα για τις μπροστινές και πίσω θέσεις. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μουσική σε ποιότητα Dolby® Atmos.

Νέος σχεδιασμός κεντρικής κονσόλας

Τα πάντα γρήγορα δίπλα στο χέρι σας και έτοιμα για χρήση. Η νέα κεντρική κονσόλα προσφέρει μεγαλύτερες θήκες μικροαντικειμένων και τα χειριστήρια έχουν διαμορφωθεί ακόμη πιο διαισθητικά.[1]

Νέα αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων

Η μέγιστη άνεση παρέχεται στη νέα CLA Coupé Standard. Η σειρά AMG προσφέρει αθλητικά καθίσματα με βελτιστοποιημένη πλευρική συγκράτηση και ενσωματωμένα προσκέφαλα – προαιρετικά σε μία από τις νέες επιλογές με συνθετικό δέρμα ARTICO / μικροΐνες MICROCUT σε καφέ Bahia ή με δέρμα ARTICO σε γκρι Sage grey. Στον βασικό εξοπλισμό, μπορείτε να απολαύσετε άνετα καθίσματα υψηλής ποιότητας με νέο, τρισδιάστατο και ανακυκλωμένο υλικό PET.

Κινητήρες

Ο μηχανισμός μετάδοσης κίνησης της νέας CLA Coupé.

Το χαρτοφυλάκιο κινητήρων της νέας Mercedes-Benz CLA Coupé προσφέρει μια ευρεία επιλογή βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, καθώς και μια plug-in υβριδική παραλλαγή, με εύρος ισχύος από 136 kW [1](CLA 180 Coupé) έως 224 kW [1] CO2: 173-126 g/km. [2]

[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.

[2] Τα στοιχεία για την αυτονομία είναι προσωρινά και υπολογίστηκαν εσωτερικά σύμφωνα με τη μέθοδο πιστοποίησης «Μέθοδος δοκιμών WLTP». Μέχρι στιγμής, δεν υφίστανται τιμές επικυρωμένες από έναν επίσημα αναγνωρισμένο οργανισμό δοκιμών, έγκριση τύπου ΕΚ ή πιστοποίηση συμμόρφωσης με επίσημες τιμές. Ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα στα στοιχεία και τις επίσημες τιμές.

Η CLA 250 e Coupé.

Έως

71-82 km

Ηλεκτρική αυτονομία (WLTP)
Από

25 min

Χρόνος φόρτισης σε σταθμούς ταχείας όρτισης*
 

1,1-0,8

l/100 km [¹]
* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 300 A.

CLA 250 e Coupé | WLTP: σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,1-0,8 l/100 km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 16,9-14,9 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 24-18 g/km.

Χαρακτηριστικά εξοπλισμού

Τα κύρια χαρακτηριστικά εξοπλισμού της νέας CLA Coupé.

Μάθετε περισσότερα για περαιτέρω στοιχεία εξοπλισμού της νέας CLA Coupé, μεταξύ άλλων, από τις κατηγορίες Πολυμέσα, Συστήματα υποβοήθησης, καθώς και Άνεση και Ασφάλεια.

MBUX τελευταίας γενιάς

Με την εισαγωγή της τελευταίας γενιάς του συστήματος πολυμέσων MBUX, το εσωτερικό της CLA Coupé γίνεται ακόμα πιο ψηφιακό και έξυπνο. Οι οθόνες LCD επιτρέπουν τον διαισθητικό έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος μέσω της ομιλίας, της αφής ή των χειρονομιών, ενώ το σύστημα μαθαίνει κάθε φορά. Η εμφάνιση των οθονών μπορεί να εξατομικευτεί με συνολικά τρία στυλ οθόνης και τρεις τρόπους λειτουργίας (πλοήγηση, υποβοήθηση, εξυπηρέτηση).

Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Με τα περαιτέρω βελτιωμένα συστήματα υποβοήθησης της CLA, μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας με χαλάρωση και ασφάλεια – για παράδειγμα, με τη βοήθεια του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC και του ενεργού συστήματος υποβοήθησης πέδησης με λειτουργία στροφής και διασταύρωσης. Ένα άλλο πλεονέκτημα για την άνεση είναι το αναθεωρημένο ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σε συνδυασμό με το σύστημα ESP®.[1]

Συστήματα στάθμευσης

Τα συστήματα στάθμευσης της τελευταίας γενιάς βοηθούν στη στάθμευση προς τα εμπρός και προς τα πίσω σε παράλληλη και κάθετη στάθμευση. Ξεκινώντας από μια επισκόπηση όλων των αναγνωρισμένων χώρων στάθμευσης στη γύρω περιοχή, στην περιμετρική ορατότητα 360° μέχρι την επιλογή διαφόρων επιλογών στάθμευσης. Κατά τη στάθμευση προς τα πίσω, το σύστημα μπορεί επιπλέον να προειδοποιήσει για την εμφάνιση κυκλοφορίας.[1]

[1] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα συστήματα ασφαλείας είναι υποστηρικτικά και δεν σας απαλλάσσουν από την ευθύνη σας ως οδηγό. Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις στις Οδηγίες Χρήσης και τα όρια των συστημάτων που περιγράφονται εκεί.

Φόρμα επικοινωνίας

Το πρώτο βήμα για τη νέα σας CLA Coupé.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη νέα CLA Coupé, θέλετε να προγραμματίσετε ένα test drive ή απλά να παραμείνετε ενημερωμένοι;Τότε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

  Μάθε περισσότερα για την νέα CLA!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaKIFISIAS

  Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
  Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

  #ekkaLINE

  210 3498000

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×