Η νέα EQE SUV
Ελάτε στο επόμενο επίπεδο.

Αυτονομία

Έως και 590 km πλήρως ηλεκτρική αυτονομία (WLTP)

Σχεδίαση

Νέα επίπεδα σύγχρονης πολυτέλειας. Η EQE SUV της Mercedes-EQ.

Οι καθαρές γραμμές τονίζουν την προοδευτική δυναμική και τις σπορ αναλογίες, συνοδευόμενες από αισθαντική καθαρότητα και αρμονικές μεταβάσεις. Εσωτερικά, η οθόνη MBUX Hyperscreen και οι ψηφιακοί χρωματικοί κόσμοι προσθέτουν συναισθηματικές λεπτομέρειες, που εντείνονται από τα πολυτελή διακοσμητικά στοιχεία και την αίσθηση ευρυχωρίας. Με τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, την ευφυή πλοήγηση και την εξαιρετική ηχομόνωση, η κορυφαία άνεση είναι εγγυημένη, ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις.

Καθαρότητα που «ηλεκτρίζει».

Η νέα EQE SUV: χώρος για πέντε επιβάτες, για πρωτοποριακή άνεση, υψηλή ευελιξία και γενναιόδωρη χωρητικότητα φόρτωσης. Κι επιπλέον όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV της Mercedes-Benz. Στοιχεία που εντυπωσιάζουν είναι η γεμάτη ενέργεια σιλουέτα, το καθαρό εξωτερικό καθώς και το πολυτελές εσωτερικό με το ψηφιακό κόκπιτ – συμπεριλαμβανομένης της προαιρετικής πρωτοποριακής MBUX Hyperscreen. Το μεγάλο πλεονέκτημα: η αναμενόμενη πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως και 590 χλμ. (σύμφωνα με WLTP).

Εξωτερικό

Δείχνει χαρακτήρα.

Η νέα EQE SUV διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση εξωτερικά, που ικανοποιεί ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις λειτουργίας και αεροδυναμικής. Οι δυναμικές αναλογίες της ενισχύουν αυτήν την εντύπωση και αναδεικνύουν τις γενναιόδωρα διαμορφωμένες επιφάνειες, τις λιγότερες ενώσεις και τις αρμονικές μεταβάσεις. Αυτό είναι το οπτικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση της EQE με τη σχεδίαση SUV.

Μάσκα Black Panel με Mercedes-Benz Pattern

Οι προβολείς που συνδέονται με μια φωτεινή λωρίδα και η μάσκα Black Panel με κεντρικό αστέρι Mercedes διαμορφώνουν το χαρακτηριστικό πρόσωπο της EQE SUV. Προαιρετικά, διατίθεται επίσης με τρισδιάστατο μοτίβο αστεριών (Mercedes-Benz Pattern).

Στοιχεία πίσω φώτων σε σχεδίαση τρισδιάστατης έλικας.

Στη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της Mercedes-EQ προστίθενται τα στοιχεία πίσω φώτων σε μορφή τρισδιάστατης έλικα και η φωτεινή λωρίδα.

Επίπεδες λαβές θυρών.

Οι επίπεδες λαβές των θυρών ενσωματώνονται διακριτικά στο αμάξωμα και ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνιση της νέας EQE SUV.

Σχεδίαση Purpose Design.

Η βελτιστοποιημένη για τις διαστάσεις ενός SUV σχεδίαση Purpose Design της Mercedes-EQ συνδυάζει τη μεγάλη ευρυχωρία με την αεροδυναμική αποδοτικότητα και τον σπορ χαρακτήρα.

Εσωτερικό

Ένα ιδιαίτερο SUV. Ένας πρωτοπόρος.

Η νέα EQE SUV είναι ένα πρωτοποριακό, πολυτάλαντο όχημα στην κατηγορία των πλήρως ηλεκτρικών πολυτελών SUV. Ασυμβίβαστα οραματίστρια, δυναμικά ηλεκτρική και με αυτονομία που καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την οδηγική εμπειρία επόμενης γενιάς ήδη από σήμερα: σπορ, πολυτελής και πλήρως δικτυωμένη ψηφιακά. Και κάθε φορά πιο εντυπωσιακή στο υπερσύγχρονο εσωτερικό με προαιρετική οθόνη MBUX Hyperscreen.

Οθόνη Head-up

Η προαιρετική οθόνη Head-up προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση. Οι πληροφορίες κατάστασης και οι οδηγίες προβάλλονται στο μπροστινό παρμπρίζ, ώστε να βρίσκονται στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Έτσι, παραμένετε πλήρως συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, χωρίς να σας διαφεύγουν σημαντικές πληροφορίες.

Κατάργηση του τούνελ άξονα μετάδοσης

Στηριζόμενη στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική οχήματος, η EQE SUV αξιοποιεί με συνέπεια τα πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης: με το μακρύ μεταξόνιο και την κατάργηση του τούνελ άξονα μετάδοσης, οι επιβάτες απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ευρυχωρίας.

Οθόνη MBUX Hyperscreen

Η προαιρετική οθόνη MBUX Hyperscreen μετατρέπει το εσωτερικό σε ένα θεαματικό, υπερσύγχρονο κέντρο ελέγχου. Τρεις μεγάλες οθόνες συγχωνεύονται οπτικά πίσω από ένα ενιαίο κρύσταλλο, σχηματίζοντας μία μοναδική, υψηλής ανάλυσης επιφάνεια χρήστη, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό οργάνων.

Καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος με λειτουργία μασάζ

Τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν άριστη εργονομία. Τα ενεργά μαξιλάρια αέρα στα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα φροντίζουν για κορυφαία άνεση και βέλτιστη πλευρική στήριξη. Ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία μασάζ ENERGIZING με διαφορετικά προγράμματα και δύο βαθμίδες έντασης.

Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης

Δεν είναι απλώς μελετημένη, είναι προνοητικά σχεδιασμένη.

Η EQE SUV συνδυάζει πολλές καινοτομίες που φροντίζουν οι επιδόσεις και το συναίσθημα να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με την αποδοτική ηλεκτρική κινητικότητα. Σε αυτές περιλαμβάνονται διάφορες παραλλαγές ανάκτησης ενέργειας, όπως και η σταθερότητα ισχύος και η διαχείριση ενέργειας. Το σύστημα υποβοήθησης ECO καθορίζει, με την υποστήριξη ενός εξελιγμένου συστήματος διαχείρισης θερμοκρασίας, τον πιο αποδοτικό τρόπο οδήγησης. Η αντλία θερμότητας του βασικού εξοπλισμού χρησιμοποιεί τη θερμότητα που εκλύεται από τον ηλεκτρικό μηχανισμό μετάδοσης κίνησης και την μπαταρία υψηλής τάσης για τη θέρμανση του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, η Mercedes-Benz προωθεί τη χρήση ρεύματος για τη φόρτιση από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Green Charging

Προκειμένου να προωθήσουμε τη χρήση ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά προέλευσης για πράσινη φόρτιση. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι για τις ποσότητες ενέργειας που χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση μέσω του Mercedes me Charge το ρεύμα αναπληρώνεται στο δίκτυο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Σύστημα μπαταρίας

Στην EQE SUV είναι εγκατεστημένη μια μπαταρία νέας γενιάς, που θέτει νέα πρότυπα στους τομείς της απόδοσης, της αποδοτικότητας και της ισχύος φόρτισης. Η μπαταρία ιόντων λιθίου αποτελείται από δέκα μπλοκ κυψελών με ωφέλιμο ενεργειακό περιεχόμενο έως 90 kWh.

Σύστημα υποβοήθησης ECO

Το σύστημα υποβοήθησης ECO σας υποστηρίζει στην προνοητική οδήγηση, αυξάνοντας την αυτονομία και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Το σύστημα αναλύει εάν προπορεύεται ένα όχημα ή ακολουθεί κάποιο όριο ταχύτητας ή κατηφόρα και, ως αποτέλεσμα, εμφανίζει τη σύσταση να αφήσετε το πεντάλ επιτάχυνσης. Ανάλογα με την περίπτωση, καθορίζει εάν το όχημα πρέπει να κυλήσει ελεύθερα στο ρελαντί ή εάν πρέπει να ανακτηθεί ενέργεια.

Στοιχεία εξοπλισμού

Ηλεκτρική οδήγηση με όλες τις αισθήσεις.

Η νέα EQE SUV προσφέρει μία πλήρως ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης για όλες τις αισθήσεις. Πολλά στοιχεία εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας διατίθενται είτε μεμονωμένα είτε με τα ελκυστικά πακέτα Advanced και Premium και μπορείτε να τα βρείτε σε αυτήν τη μορφή μόνο σε μία Mercedes-Benz. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν ιδιαίτερα το έξυπνο σύστημα φωτισμού το KEYLESS-GO, το ηχοσύστημα surround Burmester® ή το Sound Experience στον εσωτερικό χώρο.

KEYLESS-GO

Οι επίπεδες λαβές των θυρών ενσωματώνονται διακριτικά στο αμάξωμα και ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνιση της νέας EQE SUV. Οι λαβές εκτείνονται αυτόματα, μόλις βρεθείτε δίπλα στο όχημα κατά το ξεκλείδωμα. Κατά τον ίδιο τρόπο, συμπτύσσονται ξανά όταν ενεργοποιείται το κλείδωμα των θυρών ή κατά την εκκίνηση.

Sound Experience

Γνωρίστε συναισθηματικά ηχοτοπία και διαδραστικά ηχητικά σήματα για τον εσωτερικό χώρο με μια ιδιαίτερη ηχητική διαμόρφωση:

 • Silver Waves (αισθαντικό και καθαρό)
 • Vivid Flux (συνθετικό και θερμό)
 • Roaring Pulse (δυναμικό και εξωστρεφές)

Φόρμα επικοινωνίας

Το πρώτο βήμα προς την καινούρια σας EQE SUV.

Έχετε ερωτήσεις για τη νέα EQE SUV, θέλετε να προγραμματίσετε ένα test drive ή απλά να μείνετε ενημερωμένοι; Τότε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα EQE SUV;
  Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaKIFISIAS

  Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
  Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

  #ekkaLINE

  210 3498000

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×