Η νέα GLC SUV.

145-190 kW

Ισχύς

600-1640 Λίτρα

Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

Φορτίο ρυμούλκησης

750-2500 kg

με φρένο / χωρίς φρένο

Έως

5 Καθίσματα

στον εσωτερικό χώρο

Ελκυστική. Σε κάθε διαδρομή.

Η σχεδίαση της νέας GLC χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και δυναμικές αναλογίες. Η σπορ παρουσία του SUV εντυπωσιάζει μέσα στην πόλη, αλλά και εκτός δρόμου.

Μάθετε περισσότερα για τη σχεδίαση της νέας GLC SUV.

Εξωτερικό

Τα στοιχεία εξοπλισμού στο εξωτερικό της νέας GLC SUV.

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας GLC SUV εντυπωσιάζει με το σπορ μπροστινό τμήμα, τα πίσω φώτα δύο τμημάτων και τις ζάντες αλουμινίου σε διαστάσεις 45,7 cm (18″) έως 50,8 cm (20″).

Σπορ μπροστινό τμήμα με μάσκα με Mercedes-Benz Pattern

Το μπροστινό τμήμα τύπου SUV της νέας GLC υπογραμμίζει τον σπορτίφ χαρακτήρα με μια μάσκα με πλαίσιο χρωμίου και κάθετες γρίλιες, καθώς και με τους άμεσα εφαπτόμενους προβολείς που τονίζουν το πλάτος. Φυσικά το κεντρικά τοποθετημένο αστέρι Mercedes συγκαταλέγεται ανάμεσα στα γνωστά στοιχεία του εντυπωσιακού μπροστινού σχεδιασμού.

Πίσω φώτα δύο τμημάτων

Τα νέα πίσω φώτα δύο τμημάτων είναι σχεδιασμένα ως τρισδιάστατα φώτα LED κορυφαίας ποιότητας. Ο πρακτικός σχεδιασμός δύο τμημάτων προσφέρει πιο φαρδύ πίσω καπό και μεγαλύτερο άνοιγμα για τον χώρο φόρτωσης. Ταυτόχρονα η μοντέρνα, πιο λεπτή σχεδίαση των φώτων χαρίζει περισσότερη δυναμική ακόμη και όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται.

Σκαλοπάτια επιβίβασης με εμφάνιση αλουμινίου και αντιολισθητικά στοιχεία

Τα νέα σκαλοπάτια επιβίβασης σε εμφάνιση αλουμινίου τονίζουν τον SUV χαρακτήρα της GLC. Είναι τοποθετημένα στο ύψος των διαμήκων φορέων και διευκολύνουν την είσοδο στο αυτοκίνητο Τα σκαλοπάτια επιβίβασης. Έχουν σπορ σχεδίαση «Shaped», δηλαδή είναι πιο στενά στην περιοχή των μπροστινών θυρών και γίνονται φαρδύτερα προς τα πίσω.

Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε συναρπαστική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

AIRMATIC με σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα

Ο συνδυασμός αερανάρτησης AIRMATIC και συστήματος διεύθυνσης πίσω άξονα προσφέρει αισθητά περισσότερη οδηγική άνεση και ευελιξία. Η αερανάρτηση εντυπωσιάζει με τη δυναμική ή την άνεση, ανάλογα με την επιλογή, ενώ το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα προσφέρει, ανάλογα με την ταχύτητα, πιο στιβαρό ή ευέλικτο χειρισμό και μικρότερο κύκλο στροφής.

Γραμμές εξοπλισμού

AVANTGARDE

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά:

 • Μάσκα με ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και μια γκρι σκούρα γρίλια με ένθεμα χρωμίου
 • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18″) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων
 • Πίσω προφυλακτήρας βαμμένος στο χρώμα του οχήματος
 • Σύστημα εξάτμισης με δύο σταθερά πλαίσια συγκράτησης απολήξεων ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα
 • Προβολείς LED High Performance
 • Ανάρτηση AGILITY CONTROL

AMG Line με πακέτο Night

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά:

 • Μάσκα με Mercedes-Benz Pattern και ενσωματωμένο αστέρι Mercedes
 • Σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης
 • Σύστημα εξάτμισης με δύο εμφανή πλαίσια απολήξεων ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα και σπορ ήχο κινητήρα στους βενζινοκινητήρες
 • Σύστημα φρένων με μεγαλύτερους δίσκους φρένων στον μπροστινό άξονα
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Ράγες οροφής σε ματ Μαύρο
 • Πίσω ποδιά και διαχύτης σε Μαύρο

Εσωτερικό

Τα στοιχεία εξοπλισμού στο εσωτερικό της νέας GLC SUV.

Χάρη στην τελευταία γενιά MBUX, η εμπειρία οδήγησης είναι πιο ψηφιακά δικτυωμένη από ποτέ. Με τα προσωπικά προφίλ χρηστών, το MBUX μπορεί να αναγνωρίζει τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, τις λίστες αναπαραγωγής ή τις διαδρομές πλοήγησης. Η νέα GLC διαθέτει πολλές λειτουργίες που προσαρμόζονται σε εσάς, όπως π.χ. η φωνητική υποβοήθηση MBUX. Ανακαλύψτε περισσότερα.

Φωνητική υποβοήθηση MBUX.

«Hey Mercedes»: ελέγξτε το όχημά σας φωνητικά, είτε πρόκειται για το ραδιόφωνο, την πλοήγηση ή το σύστημα κλιματισμού. Η φωνητική υποβοήθηση MBUX σάς γνωρίζει καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου. Για μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Κεντρική οθόνη: η «καρδιά»

Με κλίση προς τον οδηγό και με χειρισμό μέσω αφής. Αποτελεί την ψηφιακή διασύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το όχημα, μέσω της οποίας ελέγχετε πολλές σημαντικές λειτουργίες του οχήματος. Όσο το δυνατόν πιο διαισθητική και πρακτική.

Προσωπικά προφίλ χρηστών.

Το προφίλ σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προενεργοποίηση ορισμένων προσωπικών ρυθμίσεων, όπως το χρώμα του εσωτερικού φωτισμού ή η θέση του καθίσματος.

Πρόγραμμα Offroad.

Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα Offroad μέσω του DYNAMIC SELECT: η πρόσφυση, η ρύθμιση πέδησης και τα χαρακτηριστικά μετάδοσης κίνησης προσαρμόζονται στην κατάσταση οδήγησης. Εάν η νέα σας GLC διαθέτει DIGITAL LIGHT, ενεργοποιείται και ο φωτισμός εκτός δρόμου των προβολέων.

Διευρύνει το οπτικό σας πεδίο.

Η νέα, προαιρετική οθόνη Head-up εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία. Στη νέα GLC, η ακρίβεια και η άνεση υπάρχουν σε υπερθετικό βαθμό.

Διαφανές καπό κινητήρα με κάμερα 360°.

Καινοτόμο offroad χαρακτηριστικό: με βάση τις εικόνες της μπροστινής κάμερας και των δύο καμερών στους εξωτερικούς καθρέφτες, υπάρχει η δυνατότητα μιας εικονικής «ματιάς» στο μπροστινό μέρος κάτω από το όχημα. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να αναγνωριστούν εγκαίρως εμπόδια στην κεντρική οθόνη. Επιπλέον, εμφανίζεται μια εικονική, ιδανική λωρίδα κίνησης.
(Διατίθεται με το προαιρετικό πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°)

Χαρακτηριστικά εξοπλισμού

Κάντε τη ζωή σας πιο ευχάριστη.

Τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας σας βοηθούν να φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Ανακαλύψτε περισσότερα.

Χώρος φόρτωσης

Η νέα GLC παραδίδεται με πίσω καπό EASY-PACK στο βασικό εξοπλισμό. Αυτό της χαρίζει ευρυχωρία, πρακτικότητα και υψηλού επιπέδου εξοπλισμό. Με το πακέτο πορτμπαγκάζ ανέσεων, η νέα GLC γίνεται ακόμη πιο άνετη.

Καθίσματα με λειτουργία μασάζ

Χάρη στις διάφορες λειτουργίες μασάζ, ο οδηγός και ο συνοδηγός παραμένουν χαλαροί και πάντα σε φόρμα. Ο έλεγχος της λειτουργίας μασάζ γίνεται μέσω του προαιρετικού πακέτου ENERGIZING Plus.

Σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα

Σε χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες, το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα υποστηρίζει ένα ευέλικτο στυλ οδήγησης και παρέχει μεγαλύτερη ευκινησία λόγω του μικρότερου κύκλου στροφής, ενώ στις υψηλές ταχύτητες φροντίζει για ευστάθεια και μεγαλύτερη οδηγική άνεση.

(Στοιχείου του προαιρετικού πακέτου τεχνολογίας)

DIGITAL LIGHT

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Αυτό το σύστημα HD λειτουργεί ως συσκευή προβολής και αντιδρά με φως πολύ υψηλής ανάλυσης όταν αλλάζουν οι συνθήκες της κυκλοφορίας, του οδοστρώματος ή του καιρού.

Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®

Εάν η νέα GLC αναγνωρίσει μια επικείμενη πλευρική σύγκρουση, ο πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE® (στοιχείο του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης Plus) λαμβάνει μέτρα, ώστε οι επιβάτες που κάθονται στην πλευρά της σύγκρουσης να μετακινηθούν προς το κέντρο του οχήματος με έναν πλευρικό παλμό. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμών σε περίπτωση ατυχήματος.

Επικοινωνία

Το πρώτο βήμα προς τη νέα σας GLC SUV.

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα GLC SUV; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×