Η νέα GLE Coupé

Έως

280 kW

Ισχύς

 

655 λίτρα

Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

Επιτάχυνση

5,6 s

από 0 στα 100 km/h

Έως

3500 kg

Φορτίο ρυμούλκησης

Κύρια χαρακτηριστικά

Ζήστε τη GLE Coupé.

Επιβλητικός, σπορ σχεδιασμός, που φροντίζει για μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας GLE Coupé.

Ισχυρή, δυναμική και πιο σπορτιφ από ποτέ: η νέα GLE Coupé έρχεται στη βασική έκδοση με τη γραμμή AMG και συνδυάζει εντυπωσιακά στοιχεία SUV και κομψά χαρακτηριστικά Coupé. Το νέο μπροστινό μέρος και τα χρώματα βαφής καθώς και οι τροχοί έως 22 ιντσών προσφέρουν μοναδικότητα στο εξωτερικό. Ανακαλύψτε τα κύρια χαρακτηριστικά του εξωτερικού της GLE.

Σπορ σχεδίαση Coupé

Μια σιλουέτα με χαρακτήρα. Η σπορ γοητευτική σχεδίαση της GLE Coupé χαρακτηρίζεται από ένα επίπεδο μπροστινό παρμπρίζ, τη χαρακτηριστική γραμμή οροφής και την αθλητική πίσω πλευρά. Έτσι, παρουσιάζεται δυναμική και κομψή από κάθε άποψη.

Φωτισμός περιβάλλοντος με μοτίβο Mercedes-Benz

Σε αυτό τον σχεδιασμό τα αστέρια βρίσκονται στα πόδια σας. Προαιρετικά, αφήστε το χαρακτηριστικό αστέρι της Mercedes-Benz Pattern να σας συνοδεύει κατά την επιβίβαση και αποβίβαση στη GLE Coupé σας. Όταν η πόρτα οδηγού ή συνοδηγού είναι ανοιχτή, προβάλλεται στο έδαφος και προσφέρει μοναδική εμφάνιση.

Ζάντες ελαφρού αλουμινίου έως 22 ίντσες

Από τα εκφραστικά ελαστικά 53,3 cm (21″) έως τα εντυπωσιακά ελαστικά 55,8 (22″) (προαιρετικά) – το νέο GLE Coupé σας μεταφέρει άνετα στον προορισμό σας.

Νέα σχεδίαση μπροστινού τμήματος

Γοητευτικό και μυώδες: Το εκ νέου σχεδιασμένο μπροστινό μέρος διαθέτει μάσκα diamond με μοτίβο Mercedes-Benz και προσφέρει μια ακόμα πιο σπορ εμφάνιση. Στην μπροστινή ποδιά της AMG Line στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης μια διακοσμητική λωρίδα σε χρώμιο και νέοι αεραγωγοί.

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας GLE Coupé.

Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός σε κάθε λεπτομέρεια. Το εσωτερικό της GLE Coupé εντυπωσιάζει με νέα χρώματα επενδύσεων και διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και αεραγωγούς αερισμού από υψηλής ποιότητας υλικά για μια ανεπιτήδευτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η τελευταία γενιά του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών και του συστήματος πολυμέσων MBUX με κόκπιτ ευρείας οθόνης ολοκληρώνουν την ιδέα.

Νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών της νέας γενιάς οδηγείτε την GLE Coupé σας άνετα. Μέσω των ενσωματωμένων και χωρητικών πινάκων χειρισμού αφής, μπορείτε να ελέγχετε σημαντικές λειτουργίες του οχήματος, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, π.χ. σε έκδοση ξύλου και δέρματος (προαιρετικά) και προκαλεί εντύπωση και οπτικά.

MBUX

Το σύστημα πολυμέσων MBUX μαθαίνει σε κάθε διαδρομή – και σας γνωρίζει καλύτερα. Η νέα γενιά έρχεται με μια νέα διεπαφή χρήστη και καθιστά το εσωτερικό της GLE Coupé ακόμα πιο έξυπνο και ψηφιακό. Απολαύστε έναν νέο κόσμο πληροφορικής και ψυχαγωγίας με τον διαισθητικό χειρισμό μέσω φωνής, αφής ή χειρονομιών.

Διακοσμητικά στοιχεία και αεραγωγοί αερισμού

Η GLE Coupé υποδέχεται τώρα τον οδηγό με μια ακόμη πιο αποκλειστική ατμόσφαιρα. Για αυτό φροντίζουν κυρίως οι νέοι γωνιακοί αεραγωγοί αερισμού με γρίλιες ψυγείου και το διακοσμητικό στοιχείο από ξύλο φλαμουριάς linestructure σε καφέ γυαλιστερό χρώμα.

Κεντρική κονσόλα

Τα πάντα υπό έλεγχο: η κεντρική κονσόλα σε ψηλή θέση ενσωματώνει με τις δύο λαβές το παιχνιδιάρικο στοιχείο της εμπειρίας Offroad. Εκτός από την τέλεια εργονομία, οι ρευστές δερμάτινες επιφάνειες κάνουν πολυτελή εντύπωση. Μέσω του ενσωματωμένου touchpad υπάρχει δυνατότητα διαισθητικού ελέγχου των λειτουργιών πολυμέσων.

Ηχοσύστημα Surround Burmester®

Εμπειρία ακρόασης σε μια νέα διάσταση. Απολαύστε κορυφαίο ήχο με το υψηλής ποιότητας Burmester® 3D Surround Sound System. Τα 13 ηχεία υψηλών επιδόσεων και η ισχύς του συστήματος 590 Watt δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό ήχου, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης μορφής πολλαπλών καναλιών για πραγματικό Surround ήχο με το Dolby Atmos®, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα.

Χρώματα επενδύσεων

Προαιρετικά, το εσωτερικό της νέας GLE Coupé λάμπει με τους νέους δίχρωμους συνδυασμούς μπεζ Catalan / μαύρο, καθώς και καφέ Bahia / μαύρο. Χάρη στην επένδυση υψηλής ποιότητας, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν αποκλειστική άνεση σε κάθε διαδρομή.

Χαρακτηριστικά εξοπλισμού

Τα κύρια χαρακτηριστικά εξοπλισμού της GLE Coupé.

Μάθετε περισσότερα για περαιτέρω στοιχεία εξοπλισμού της GLE Coupé, μεταξύ άλλων, από τις κατηγορίες Πολυμέσα, Συστήματα υποβοήθησης, καθώς και Άνεση και Ασφάλεια.

Πολυμέσα

Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση.

Το MBUX Augmented Reality συνδέει τον πραγματικό με τον εικονικό κόσμο και σας οδηγεί με ασφάλεια σε καταστάσεις κυκλοφορίας που πιθανόν δεν είναι καθόλου σαφείς. Οι γραφικές οδηγίες πλοήγησης και κυκλοφορίας εμφανίζονται σε ζωντανές εικόνες από την μπροστινή κάμερα και διευκολύνουν τον προσανατολισμό και τον εντοπισμό θέσης.

Συστήματα υποβοήθησης

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC.

Δεν χρειάζεται να στερείστε πλέον την άνεση του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC στην κυκλοφοριακή συμφόρηση. Προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα στα προπορευόμενα οχήματα και η επιθυμητή απόσταση μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες βαθμίδες. Έτσι, στην κανονική λειτουργία οδήγησης, δεν χρειάζεται να φρενάρετε και να επιταχύνετε συνεχώς, μόνο όποτε το απαιτεί η κυκλοφορία. Επομένως, οι μετακινήσεις σας γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστες.

Άνεση

ENERGIZING AIR CONTROL

Αναπνεύστε ελεύθερα – το ENERGIZING AIR CONTROL παρακολουθεί για εσάς την ποιότητα του αέρα με τη βοήθεια αισθητήρων ποιότητας αέρα και λεπτής σκόνης. Ο σχεδιασμός φίλτρου δύο βαθμίδων μειώνει τη λεπτή σκόνη και ένα μεγάλο ποσοστό άλλων εισπνεόμενων ρύπων με υποδειγματικό τρόπο. Ανάλογα με την τιμή μέτρησης, η Mercedes σας εναλλάσσει έξυπνα τις λειτουργίες καθαρού αέρα και ανακύκλωσης αέρα.

Ασφάλεια

Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®

Ο πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE® μπορεί να προετοιμάζει τον οδηγό και τον συνοδηγό για πλευρική σύγκρουση και να μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού. Το σύστημα μπορεί να σας μετατοπίζει προς το κέντρο του αυτοκινήτου μακριά από την πλευρά σύγκρουσης, επιδρώντας θετικά σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Ανάρτηση

E-ACTIVE BODY CONTROL

Το έξυπνο σύστημα ανάρτησης τροχών E-ACTIVE BODY CONTROL μπορεί να αξιολογεί την ταχύτητα, το φορτίο και την κατάσταση οδήγησης και να προσαρμόζει ανάλογα την απόσβεση και τη ρύθμιση ύψους για κάθε τροχό ξεχωριστά. Για διακεκριμένη οδηγική άνεση και εξαιρετική σταθερότητα – εντός και εκτός δρόμου, σε στεγνό, βρεγμένο και ολισθηρό οδόστρωμα.

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

GLE Coupé plug-in hybrid.

Οδηγείστε την SUV αθόρυβα και σχεδόν χωρίς εκπομπές ρύπων στην πόλη και επιστρέψτε στον κλασικό μηχανισμό μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερες διαδρομές. Τα plug-in υβριδικά μοντέλα της GLE Coupé διατίθεται σε έκδοση βενζίνης ή Diesel και εντυπωσιάζουν με την ηλεκτρική αυτονομία έως και 100 km χάρη στη μεγάλη μπαταρία τους.

GLE 400 e 4MATIC Coupé

Έως

109 χλμ.

ηλεκτρική αυτονομία (WLTP)[1]

20 λεπτά

Χρόνος φόρτισης σε σταθμούς ταχείας φόρτισης[*]

10,3-9,2 l / 100 km

GLE Coupé 400 e | WLTP | σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 9,9 – 9 l/100 Km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο 26,6 – 23,4 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο 226 – 204 g/km

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10–80 % της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 300 A.

Επικοινωνία

Το πρώτο βήμα προς τη νέα σας GLE Coupé.

Έχετε ερωτήσεις για τη νέα GLE Coupé, θέλετε να προγραμματίσετε ένα test drive ή απλά να μείνετε ενημερωμένοι; Τότε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

  Μάθε περισσότερα για την νέα GLE Coupé!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  EKKA Αυτοκίνητα

  Εξουσιοδοτημένος Διανομέας
  & Επισκευαστής Mercedes-Benz

  #ekkaMARATHONOS

  Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας
  Αττική Οδός Έξοδος 15 (Μαραθώνος)

  #ekkaKIFISIAS

  Λεωφόρος Κηφισίας 79, Μαρούσι
  Αττική Οδός Έξοδος 11 (Δαχτυλίδι)

  #ekkaLINE

  210 3498000

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×