Νέα B-Class

 

7,7-5,2 l/100km

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο

Φορτίο ρυμούλκησης

1.800/750 kg

με φρένο / χωρίς φρένο

Έως

224 hp[1]

Ονομαστική ισχύς

Έως

1.540 λίτρα

Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.

Η νέα B-Class κάνει την καθημερινότητά σου ακόμη πιο συναρπαστική συνδυάζοντας την ευρυχωρία και την άνεση με τη συνδεσιμότητα.

Ήρθε για να εντυπωσιάσει με τη σπορ δυναμική της, τα κορυφαία επίπεδα άνεσης, την προσαρμοστικότητα και τη χαρακτηριστική της χωρητικότητα. Ανακαλύψτε τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό της νέας B-Class.

Προβολείς LED.

Περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

Ζάντες αλουμινίου 43.2 cm (17 ιντσών).

Περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

Άνετα καθίσματα πολλαπλών ρυθμίσεων.

Περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό.

Μοτίβο με αστέρια Mercedes-Benz στην εμπρόσθια μάσκα.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Επένδυση καθισμάτων με βιώσιμα υλικά.

Επένδυση με συνθετικό δέρμα ARTICO σε μαύρο/ύφασμα “Betrix” μαύρο.

Πολυλειτουργικό sport τιμόνι σε δέρμα.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Επένδυση οροφής σε μαύρο ύφασμα.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Ψηφιακή οθόνη οργάνων (All-Digital).

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Πακέτο καθρεπτών.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Σύστημα πλοήγησης Connectivity Plus.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Καθίσματα με οσφυική υποστήριξη 4 σημείων.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Πακέτο στάθμευσης.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Αυτόματη λειτουργία πόρτας χώρου αποσκευών.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

Περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

Highbeam Assist

Προσφέρει βέλτιστο φωτισμό του οπτικού πεδίου ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Η νέα B-Class σας συντροφεύει όπου και αν πάτε.

Η νέα B-Class εντυπωσιάζει, συνδυάζοντας με τον ιδανικό τρόπο σπορ δυναμική, ευχάριστα επίπεδα άνεσης, αισθητή ευρυχωρία και κορυφαία προσαρμοστικότητα. Επίσης, κατέχει το προβάδισμα σε ό,τι αφορά τις ψηφιακές δυνατότητες, με την πρωτοποριακή φιλοσοφία χειρισμού MBUX και τη σύγχρονη συνδεσιμότητα. Με τα πολλά ταλέντα της, ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση που μπορεί να παρουσιαστεί, στην καθημερινότητα ή στον ελεύθερο χρόνο.

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας B-Class.

Από όποια οπτική γωνία και αν την παρατηρήσετε, η σχεδίαση της νέας B-Class εντυπωσιάζει. Η νέα μάσκα με star pattern και η νέα σχεδίαση των προβολέων κάνουν ακόμη πιο δυναμική την εμφάνιση. Τα στοιχεία που παραμένουν ίδια είναι το μακρύ μεταξόνιο με τους κοντούς προβόλους, το άνετο ύψος επιβίβασης και η μεγάλη χρηστική αξία, που διακρίνουν τη B-Class.

Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού

Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πίσω καπό EASY-PACK και HANDS-FREE ACCESS
Σπορ διαχύτης
Νέες ζάντες αλουμινίου
Προβολείς MULTIBEAM LED
Δυναμικό μπροστινό τμήμα με νέα μάσκα

Πανοραμική συρόμενη οροφή

Δώστε περισσότερο φως στη ζωή σας. Η πανοραμική συρόμενη οροφή, με σύστημα συνεχούς επαναφοράς, δημιουργεί μια ευχάριστα φωτεινή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο και προσφέρει μια αναζωογονητική αίσθηση κατά την ανοικτή οδήγηση. Εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

Πίσω καπό EASY-PACK και HANDS-FREE ACCESS

Η φόρτωση και εκφόρτωση του χώρου αποσκευών γίνεται ακόμη πιο εύκολη και πιο άνετη. Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το πίσω καπό πολύ εύκολα πατώντας ένα κουμπί, και να διακόπτετε την κίνησή του ανά πάσα στιγμή πατώντας το άλλη μία φορά. Επιπλέον, με τη βοήθεια του HANDS-FREE ACCESS μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το πίσω καπό τοποθετώντας το πόδι σας κάτω από τον προφυλακτήρα, πράγμα πολύ χρήσιμο, όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια.

Σπορ διαχύτης

Ο πίσω προφυλακτήρας με το μαύρο, χαμηλωμένο κάτω τμήμα σε εμφάνιση διαχύτη και μια διακοσμητική λωρίδα χρωμίου τονίζει το φάρδος και τη δυναμική της νέας B-Class και από πίσω.

Δυναμικό μπροστινό τμήμα με νέα μάσκα

Η σπορ σχεδίαση ξεκινά από πολύ μπροστά. Το μπροστινό τμήμα νέας σχεδίασης με τον πιο σπορτίφ προφυλακτήρα και τη νέα μάσκα, με αναρίθμητα μικρά αστέρια Mercedes, υπογραμμίζει τον δυναμισμό της B-Class από την πρώτη κιόλας ματιά.

Προβολείς MULTIBEAM LED

Δείτε τον κόσμο υπό νέο φως. Οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED της νέας B-Class εντυπωσιάζουν με ακόμη πιο ακριβή σχεδίαση. Επιπλέον, φωτίζουν εξαιρετικά την περιοχή εντός του οπτικού σας πεδίου. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα πίσω φώτα νέας σχεδίασης, στα οποία μάλιστα, με μια πιο προσεκτική ματιά, διακρίνεται το Mercedes-Benz Star Pattern.

Νέες ζάντες αλουμινίου

Σημαντικό ρόλο στον σπορτίφ χαρακτήρα της νέας B-Class παίζουν και οι ζάντες. Χαρίστε στο αυτοκίνητό σας μια προσωπική δυναμική νότα με τις ζάντες αλουμινίου από 40,6 cm (16″) έως 48,3 cm (19″).


Τα χρώματα αμαξώματος της νέας Β-Class από τη Mercedes-Benz.

Ενημέρωση: τα απεικονιζόμενα μοντέλα μπορεί να εμφανίζουν προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την εξατομικευμένη διαμόρφωση και τη διαθεσιμότητα της αγοράς.

Το εσωτερικό της νέας B-Class.

Εδώ τα πάντα βρίσκονται στη σωστή θέση – οι αυτόνομες πλήρως ψηφιακές οθόνες νέας σχεδίασης, τα διάχυτα πολυτελή υλικά όπου κι αν κοιτάξει κανείς και η μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας. Το πρωτοποριακό εσωτερικό ξεχωρίζει με την καθαρή σχεδίαση και τα υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας, το νέο δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με βελτιωμένη λογική χειρισμού, καθίσματα άνεσης με επενδύσεις σε νέα χρώματα και μια πιο πλούσια γκάμα διακοσμητικών στοιχείων.

Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
Σύστημα πολυμέσων MBUX
Νέα χρώματα επενδύσεων και διακοσμητικά στοιχεία
Υλικά εξοικονόμησης πόρων
Ευελιξία

Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Το νέο δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών παρουσιάζει μια νέα φιλοσοφία χειρισμού με μονάδες χειριστηρίων αφής, που λειτουργούν χωρητικά, τοποθετημένες σε νέα διάταξη. Αυτή σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορες λειτουργίες, όπως είναι η πλοήγηση, η τηλεφωνία ή η ψυχαγωγία, χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη αναγνώριση «Hands on», καταλαβαίνει αν τα χέρια σας βρίσκονται πάνω του, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Σύστημα πολυμέσων MBUX

Το πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων MBUX μαθαίνει κι άλλο: η δεύτερη γενιά απομνημονεύει ακόμη καλύτερα τις ρυθμίσεις που προτιμάτε. Με ακόμη περισσότερη άνεση και διαισθητικό χειρισμό μέσω φωνής, αφής ή χειρονομιών, θα σας ενθουσιάσει.

Νέα χρώματα επενδύσεων και διακοσμητικά στοιχεία

Η μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων και επενδύσεων προσφέρει συναρπαστικές δυνατότητες για εξατομικευμένη διαμόρφωση του εσωτερικού της B-Class. Για παράδειγμα, ο νέος διάκοσμος «Star Pattern» με επιμελημένο σχέδιο αστεριών ή οι επενδύσεις σε νέο Γκριζοπράσινο χρώμα.

Υλικά εξοικονόμησης πόρων

Αναπαυτική για τους επιβάτες, φιλική προς το περιβάλλον: η κεντρική επιφάνεια των καλυμμάτων καθισμάτων του βασικού εξοπλισμού, που καλύπτει το κάθισμα και την πλάτη, κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο υλικό, όπως, για παράδειγμα, από ανακυκλωμένες φιάλες PET.

Ευελιξία

Η νέα B-Class εντυπωσιάζει με άπλετο χώρο σε μικρές διαστάσεις και ιδιαίτερη ευελιξία για την καθημερινή χρήση. Η άνετη φόρτωση ξεκινά από το χαμηλό ύψος και το μεγάλο πλάτος του χώρου φόρτωσης. Με χωρητικότητα που αγγίζει τα 1.540 λίτρα, οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης είναι γενναιόδωρες και εξασφαλίζουν αρκετό χώρο για πολλές οικογενειακές εκδρομές ή δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.


Οι επενδύσεις της νέας Β-Class από τη Mercedes-Benz.

Ενημέρωση: τα απεικονιζόμενα μοντέλα μπορεί να εμφανίζουν προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την εξατομικευμένη διαμόρφωση και τη διαθεσιμότητα της αγοράς.

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

B-Class plug-in hybrid.

Η plug-in υβριδική έκδοση της B-Class συνδυάζει την αποδοτικότητα ενός ηλεκτροκινητήρα με την ανεξαρτησία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Απολαύστε τη σχεδόν αθόρυβη και χωρίς τοπικές εκπομπές CO2 ηλεκτρική οδήγηση στην πόλη και επωφεληθείτε από την αυτονομία και την ανεξαρτησία του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η τρέχουσα βελτίωση μοντέλου περιλαμβάνει αύξηση της ισχύος, αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας και μειωμένο χρόνο φόρτισης της μπαταρίας.

Έως

77 χλμ.

Ηλεκτρική αυτονομία (WLTP)

10-80% σε

25 s

σε σταθμούς ταχείας φόρτισης*

Κατανάλωση

1,2-0,9 l/100 km [¹]

B 250e│WLTP: σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,2-0,9 l/100 km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο 17,4-15,4 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο 27,0-20,0 g/km

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10–80 % της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 500 A.

Στοιχεία εξοπλισμού

Τα κύρια χαρακτηριστικά εξοπλισμού της νέας B-Class.

Μάθετε περισσότερα για περαιτέρω στοιχεία εξοπλισμού της νέας B-Class, μεταξύ άλλων, από τις κατηγορίες Πολυμέσα, Συστήματα υποβοήθησης, καθώς και Άνεση και Ασφάλεια.

Πολυμέσα

Οθόνη Head-up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής. Η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Προσωπικές ρυθμίσεις

Το MBUX προσφέρει πολλές δυνατότητες προσωπικών ρυθμίσεων: εκτός από τα διάφορα στυλ ενδείξεων, μπορείτε να δημιουργείτε διαφορετικά προφίλ χρήστη με εξατομικευμένες ρυθμίσεις, π.χ. για τη θέση του καθίσματος ή τον εσωτερικό φωτισμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιείτε άνετα το προσωπικό σας προφίλ μέσω της αναγνώρισης φωνής ή του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ηχοσύστημα surround Burmester®

Η εμπειρία των υψηλών επιδόσεων και της αποκλειστικότητας συνεχίζεται με τον θρυλικό ήχο Burmester®. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ήχου, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα. Ποιότητα που επίσης υποδεικνύεται από τις πολυτελείς επιγραφές Burmester®.

Mercedes me connect

Με τις υπηρεσίες Mercedes me connect και τις κατάλληλες εφαρμογές Mercedes me App, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια, οδηγική απόλαυση και ψηφιακή υποστήριξη, καθώς έχετε στη διάθεσή σας σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές λειτουργίες για τη Mercedes σας από το αυτοκίνητο και το smartphone σας.

Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση

Για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πολύπλοκες κυκλοφοριακές καταστάσεις, η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας MBUX για πλοήγηση δικτυώνει τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό. Μια κάμερα στο μπροστινό παρμπρίζ καταγράφει την περιοχή μπροστά από το όχημα. Αυτή η εικόνα προβάλλεται στην οθόνη μέσων. Εμφανίζει τις οδηγίες για την πλοήγηση και την κυκλοφορία με τη μορφή γραφικών σε «ζωντανές» εικόνες. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς άγχος.

Σύστημα ασύρματης φόρτισης και ενσωμάτωση smartphone

Απλά τοποθετήστε το smartphone σας στη θήκη της κεντρικής κονσόλας. Μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα όλες τις συμβατές συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας. Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα πολυμέσων χωρίς καλώδια μέσω Apple CarPlay™ και Android Auto™. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε γρήγορα κι εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως π.χ. το Spotify.

Συστήματα υποβοήθησης

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Ξεκούραστη και άνετη στάθμευση και ελιγμοί. Η κάμερα 360° σας προσφέρει περιμετρική ορατότητα και πανοραμική άποψη. Έτσι, σταθμεύετε με ασφάλεια ακόμα και σε μικρές θέσεις, θέσεις σε γωνίες ή θέσεις με περιορισμένη ορατότητα. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC σας υποστηρίζει κατά την αναζήτηση θέσης parking, καθώς και κατά τη διαδικασία εισόδου και εξόδου από στάθμευση σε κατάλληλους κενούς χώρους για παρκάρισμα.[1]

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας παρακολουθεί προσεκτικά και, όταν παρεκκλίνετε ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή πλησιάζετε επικίνδυνα σε άλλα οχήματα, μπορεί να σας επαναφέρει στη λωρίδα επεμβαίνοντας στη διεύθυνση. Εάν, ωστόσο, τελικά βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, ακολουθεί και μια προειδοποιητική δόνηση στο τιμόνι.[1]

[1] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα συστήματα ασφαλείας είναι υποστηρικτικά και δεν σας απαλλάσσουν από την ευθύνη σας ως οδηγό. Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις στις Οδηγίες Χρήσης και τα όρια των συστημάτων που περιγράφονται εκεί.

Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Οδηγήστε με διαρκώς αναμμένους προβολείς. Αυτό κάνει τη νύχτα, σχεδόν, μέρα και σας ξεκουράζει κατά την οδήγηση. Δείτε μακριά, μην ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς – αυτή είναι η αρχή της λειτουργίας του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus. Το έξυπνο αυτό σύστημα προφυλάσσει τους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή προπορεύονται χάρη στις λυχνίες LED υψηλής ακρίβειας και δεν χρειάζεται να εναλλάσσετε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.[1]

[1] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα συστήματα ασφαλείας είναι υποστηρικτικά και δεν σας απαλλάσσουν από την ευθύνη σας ως οδηγό. Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις στις Οδηγίες Χρήσης και τα όρια των συστημάτων που περιγράφονται εκεί.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο, κυρίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC σας ξεκουράζει αισθητά, ρυθμίζοντας αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, μπορείτε να αποδέχεστε τα όρια ταχύτητας απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.[1]

[1] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα συστήματα ασφαλείας είναι υποστηρικτικά και δεν σας απαλλάσσουν από την ευθύνη σας ως οδηγό. Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις στις Οδηγίες Χρήσης και τα όρια των συστημάτων που περιγράφονται εκεί.

Άνεση

Πακέτο χώρου φόρτωσης

Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα καθημερινής χρήσης και εξοπλισμό ελεύθερου χρόνου ακόμα πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια. Το πακέτο χώρου φόρτωσης συνδυάζει πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης και σύνδεσης, όπως η πρίζα 12 V. Έτσι, κάνει το αυτοκίνητό σας πιο ευέλικτο και το μετατρέπει σε έναν μίνι σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να τροφοδοτεί, για παράδειγμα, το ψυγειάκι σας όταν πάτε για ψώνια ή στην παραλία.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

Το THERMOTRONIC ρυθμίζει εξατομικευμένα τη θερμοκρασία σε δύο ζώνες. Έτσι, εσείς και ο συνοδηγός σας μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τον κλιματισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις. Κι αυτό διότι οι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας καταγράφουν και τις μεταβολές των συνθηκών, όπως η ηλιακή ακτινοβολία.

KEYLESS-GO

Μπορείτε να έχετε το κλειδί οχήματος με KEYLESS-GO στην τσέπη, επειδή δεν χρειάζεται να το κρατάτε. Χάρη στην αποθηκευμένη εξουσιοδότηση πρόσβασης και οδήγησης, το αυτοκίνητο αναγνωρίζει τον κάτοχό του. Πιάστε τη λαβή της πόρτας, ανοίξτε την, επιβιβαστείτε και ξεκινήστε – με το KEYLESS-GO, βιώνετε την άνεση κάθε φορά από την αρχή.

Ασφάλεια

Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° Plus

Η προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° Plus προσφέρει ολοκληρωμένη επιτήρηση του περιβάλλοντος του αυτοκινήτου. Χάρη στο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού και την απενεργοποίηση κλειδιού έκτακτης ανάγκης μπορείτε να δράσετε άμεσα. Όταν είστε καθ’ οδόν, σας ειδοποιεί η αναγνώριση σύγκρουσης μέσω εφαρμογής. Επιπλέον, η υπηρεσία «Βοήθεια σε περίπτωση κλοπής του οχήματος» αυξάνει τις πιθανότητες ανάκτησης του αυτοκινήτου σας.

Πλευρικοί αερόσακοι στον χώρο πίσω επιβατών

Οι πλευρικοί αερόσακοι στον χώρο πίσω επιβατών προστατεύουν την περιοχή του θώρακα των επιβατών στα εξωτερικά πίσω καθίσματα σε περίπτωση σφοδρής πλευρικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με τους αερόσακους παραθύρων του βασικού εξοπλισμού, προσφέρουν βέλτιστο φάσμα προστασίας, αποτρέποντας ή μετριάζοντας τους τραυματισμούς. Για να γίνει αυτό, τα μαξιλάρια αέρα μετακινούνται ανάμεσα στην πλευρά της πόρτας και τον επιβάτη.

Ανάρτηση

Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης

Η ειδική προσαρμογή των ελατηρίων και των αποσβεστήρων υποστηρίζει τη σπορ οδήγηση, χωρίς εσείς να στερείστε τη γνώριμη άνεση. Συγχρόνως, η χαμηλότερη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση τονίζει και οπτικά την επαφή του αυτοκινήτου με τον δρόμο ενισχύοντας την εντύπωση δυναμικής και ισχύος.

DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Στη λειτουργία «Sport» οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα «Comfort» πολύ ισορροπημένες. Το πρόγραμμα «ECO» εστιάζει στην αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Σύστημα 48 Volt

Ο επανασχεδιασμένος 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας με σχεδιασμό mild hybrid και ηλεκτρικό κύκλωμα οχήματος 48 V, καθώς και υπερσύγχρονη τεχνολογία κινητήρα εσωτερικής καύσης εντυπωσιάζει με την υψηλή αποδοτικότητα και ευελιξία. Η μίζα δυναμό που κινείται με ιμάντα (RSG) μπορεί να συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου, παρέχει υποστήριξη χάρη στη λειτουργία ενίσχυσης και ανακτά πολύτιμη ενέργεια κατά την πέδηση.

Κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT/8G-DCT

Ο βασικός εξοπλισμός της B-Class περιλαμβάνει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που προσαρμόζεται στις επιθυμίες σας: με το πρόγραμμα οδήγησης αλλάζετε επίσης τα χαρακτηριστικά του κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, επιλέγοντας ανάμεσα σε αποδοτική οδήγηση με χαμηλές στροφές ή εντυπωσιακή, κορυφαία δυναμική.

Επικοινωνία

Νέα B-Class

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα Β-Class; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  Μάθε περισσότερα για την νέα B-Class!

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Μορφή Εταιρίας (απαραίτητο) Διάρκεια Μίσθωσης (απαραίτητο)

  Επίλεξε σημείο εξυπηρέτησης:

  Παρατηρήσεις:

  [dynamichidden ticket 'quoteticket'] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

  Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

   Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

   Κλείσε ραντεβού για test-drive

   Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

   Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
   ×
   Ζήσε τη μαγική εμπειρία!

    Έλα #stinEKKA & κάνε το όνειρο πραγματικότητα!

    Ζήτησέ μας online προσφορά & σε λίγη ώρα θα την έχεις στο e-mail σου.

    Επίλεξε μοντέλο (απαραίτητο)*

    [honeypot honeypot-19 id:628] Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.
    ×